Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
Ujhelyi Pisti a vérzivatarban

Ujhelyi Pisti a vérzivatarban

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Még neki áll feljebb!

Ujhelyi István a szocik örök ígérete, aki az elhíresült történet szerint, először a szegedi Fideszben kopogtatott, hogy be szeretne lépni. Ott aztán nagyon kedvesen megmutatták neki, hogy itt van egy kupac szórólap lehet őket kézbesíteni.  Na ez sok volt az ifjú Pistikének, sarkon is fordult.  Hiszen ő gyors előrelépést, karriert szeretett volna, természetesen munka nélkül.

Itt lépett be a képbe nála az MSZP, ahol meg is tudta valósítani álmait. A szocik EP képviselője lett.

Most miután sokadjára, ismételten elárulta a saját  hazáját azzal, hogy megszavazta a Sargentini-jelntést, továbbra sem képes leállni.

Ezúttal közleményben tudatta, hogy a Fidesz és Orbán Viktor milyen gonosz, hiszen százezreket rekeszt ki a magyar nemzetből.  A miniszterelnök azon kijelentése verte ki nála a biztosítékot, mely szerint: „az a magyar, akinek az unokája is magyar lesz”.

Tiszta, érthető, világos beszéd, Ujhelyi valamiért mégsem érti.

Valljuk be, nehéz is abból a nemzetellenes pozícióból ezt a hazafias mondatot értelmezni, amelyben ő és az ellenzéki társai hosszú-hosszú évek óta politizálnak.

Élek a gyanúperrel, hogy az az oka, annak, hogy Ujhelyi ilyen aktív lett az utóbbi időben, hogy közelednek az EP választások, ahol finoman szólva, van miért aggódnia neki is és szoci elvtársainak is.

Mert, ha ezt így folytatják, Örkény klasszikusának címét kölcsönvéve, Pisti is könnyen kerülhet jövő tavasszal egy olyan vérzivatarba, amely elől nagyon nehéz lesz majd elszaladnia.

Csépányi Balázs

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (537) Heti lámpás (313) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (36) Egészség (50) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Gazdaság (709) Mondom a magamét (7610) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Nézőpont (1) Történelem (18) Kultúra (9) Vetítő (30) Jobbegyenes (2805) Sport (729) Mozi világ (440) Politika (1582) Szépségápolás (15) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>