Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
2b728cc6f909a50bb345d1e82c8ffaab.jpg

Kampányradar – Puzsér megmondta a tutit

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ez a Puzsér nem hülye gyerek. Nemhiába, ő az igazi „outsider” megmondó ember a baloldalon. Eredetileg Hajósnak volt ugyan leosztva ez a szerep (lásd. 2006-os Hír Tv-s kinyilatkoztatás az öszödi beszéd kapcsán) {...}

{...}, de ő annyi, de annyi szállal volt a baloldalhoz köthető, hogy végül átadta ezt a megtisztelő tisztet a jó Puzsérnak.

Nemrégiben jelentkezett a facebook oldalán P.R. egy nagyon jó és érdekes írással. A címe: Gyurcsány az Összefogás lehető legnagyobb mértékű kudarcában érdekelt.

Álljon itt néhány valóban megfontolásra érdemes gondolat ebből az írásból.

„Remélem, mindenki számára világos, hogy Gyurcsány nem azért tartja az ország egyik legsürgetőbb feladatának azt, hogy a melegek házasodhassanak meg gyereket fogadhassanak örökbe, mert őt egyetlen másodpercig is érdekli akár a homoszexuálisoknak, akár az árva gyerekeknek a sorsa. Teljesen kizárt, hogy egy esetleges koalíciós tárgyalás során ő ezt az ügyet akár csak megpróbálná keresztülütni.

Azért kampányol Gyurcsány ezzel a brutálisan népszerűtlen témával - ahogy többek közt a tandíj általánossá tételével, meg azzal, hogy nincs esély nyugdíjemelésre baloldali fordulat esetén - mert a Mesterházy által vezetett Összefogás lehető legnagyobb mértékű kudarcában érdekelt.”

Egy szoros vereség ugyanis szinte biztosan bebetonozná Mesterházyt pártja és egy MSZP által vezetett 2018-as Összefogás élén. Ha azonban a Fidesz idén ismét a földdel teszi egyenlővé a baloldalt, ne adj' Isten, megint kétharmadot szerez, nos, akkor Gyurcsány négy év múlva újra miniszterelnök-jelölt lehet. Egy szenvedélyes demokrata, a hazai baloldal hőse, aki már kétszer legyőzte Orbánt.

Ne legyenek illúzióink! Akkor már nem a meleg jogokkal fog operálni, hanem a jó öreg nyugdíjemeléssel és ingyen oktatással, meg a többi mocskos újkádárista hazugsággal, amelyeket jól tudja, hogy ez a frusztrált, kizárólag pénzben és önérdekben gondolkodó társadalom élvezettel benyal.{…}”

Azt kell, hogy mondjam Puzsérnak igaza van. Gyurcsány valóban nagy ívben szarik a melegekre, arra meg végképp tesz, hogy fogadjanak - e örökbe gyermeket vagy sem. Az egész a színjáték része. Gondoljunk csak bele, szinte minden héten beköp valami irgalmatlanul taszító, a választók számára ellenszenves mondatot, amivel eltántorítja a potenciális Összefogás, bocsánat immár Kormányváltás szavazót attól, hogy április 6.-án ténylegesen be is húzza azt a bizonyos ikszet.

A Gordi, Atesz, Fletó triumvirátus kiegészülve Fodi Gabival bukásra van ítélve. Sorra derülnek ki „véletlenül” pont a kampányhajrában a különböző szocikhoz kötődő, finoman fogalmazva kínos ügyek. Először jött a Simon ügy. A héten már kattant is a bilincs a volt szoci elnökhelyettes csuklóján és ez az álmoskönyvek szerint nem kecsegtet túl sok jóval.

Most meg jött a nem kevésbé sötét és aljas Zuschlag –sztori.

És még van hátra pár hét a választásokig…

Azonban csak egy valóban nagy bukta tudja elmozdítani Mesterházyt az elnöki székéből és ezt Gyurcsány pontosan tudja. Meg is tesz ezért a buktáért elég sok mindent.

Őt már nem érdekli ez a választás.

Irány 2018!

Ez lebeg az őrülettől és hatalomvágytól vérben forgó szeme előtt.

Kampányradarunk, 13 részét olvasták. Hamarosan jelentkezünk a következő résszel.

Csépányi Balázs

A sorozat korábbi cikkei:

]]>Kampányradar - Scheiring Gábor a hazudós]]>

]]>Kampányradar - "B" - terv]]>

]]>Kampanyradar - Fel fel te éhes liberális]]>

]]>Kampányradar - Ébresztő elvtársak!]]>

]]>Kampányradar - Mesterházy és a jófiú "imidzs"]]>

]]>Kampányradar - Unikum, és ami mögötte van]]>

]]>Kampányradar - Köteles beszéd 2.0 - amikor a fagyi visszanyal]]>

]]>Kampányradar - No Para, Imre]]>

]]>Kampányradar - Széll Kálmán és a Paksi bővítés]]>

]]>Kampányradar - Jön-e velem nagysád Simit járni?]]>

]]>Kampányradar - Reszkessetek egerek!]]>

]]>Kampányradar - Maradona effektus]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Kultúra (7) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2788) Autómánia (61) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (537) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Nézőpont (1) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Belföld (10) Flag gondolja (36) Életmód (1) Vetítő (30) Heti lámpás (312) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Mondom a magamét (7546) Tv fotel (65) Gazdaság (705) Gasztronómia (539) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Tereb (146) Mozaik (83)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>