Ma 2024 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
81f41e98fbe63268353efbbb4a090cd0.jpg

Erdei Zsolt Tirolban edzőtáborozik

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Erdei Zsolt profi ökölvívó jelenleg Ausztriában, a Tiroli hegycsúcsok között tartja közel háromhetes edzőtáborát Fritz Sdunek irányítása alatt, aki Madár mellett Vitalij Klicskót készíti a március 19-én megrendezendő Odlanier Solis elleni mérkőzésre.

A kétszeres világbajnok ökölvívó napi két edzéssel alapozza meg a 2011-es idényt, amely remélhetőleg sikeres amerikai karriert jelent majd a számára. Madár már januárban megkezdte az edzésmunkát Klink Zoltán erőnléti edző irányításával, amely most Sdunek mester szakmai munkájával és felkészítésével egészült ki. Még nem tudni ki lesz Erdei Zsolt következő ellenfele, de az valószínű, hogy hamarosan már Amerikában folytatja az otthon és Tirolban megalapozott edzésmunkát.

Madár Going városában abban a Stanglwirt Bio-Hotelben lakik, ahol 2003-ban megismerte feleségét, Arabellát. A kétszeres világbajnok ökölvívó azonban most csak rövid ideig nosztalgiázhatott, mivel jelenleg kemény kiképzéssel a második amerikai megmérettetésére készül. Az edzésprogram összetett; a reggeli futóedzést követően délután erőnléti felkészülés-súlyzós edzés, iskolázás vagy sparringolás szerepel. Fritz Sdunek és Madár láthatóan jól megértik egymást, az edzések jó hangulatúak, viszont kellően izzasztóak. Zsolt aztán a nehéz edzéseket követően az ötcsillagos szálloda wellness részlegében, illetve a különleges és frissítő szaunaszertartásokkal, valamint olvasással lazít.
 
 
„Élvezem az edzőtábort, és bár néha fáradtnak érzem magam, nagyon motivált vagyok. A reggeli futások alatt a környező hegyek csodás látványa üdítően hat rám. A hotel elképesztő, minden adott a nyugodt felkészüléshez. Ráadásul Arabellát is itt ismertem meg 2003-ban, így érzelmileg is kötődöm ehhez a hotelhez. Fritzcel az első edzéstől jól megértjük egymást, olyan, mint ha tegnap hagytuk volna abba a munkát. Az első edzés a sorban minden nap az enyém, aztán Vitalij érkezik, hogy a mesterrel készüljön. A felkészülés ezen szakaszához viszonyítva nagyon jó formában érzem magam, és a súlyom is kiváló. Az edzések után sétálok a szállodában, a szobámban olvasok vagy a wellness részlegen pihenek. Van egy speciális szaunaszertartást, azt nagyon szeretem, ezért minden nap részt veszek rajta. A családom viszont rendkívül hiányzik, nehezen viselem, de szerencsére szombaton kilátogatnak hozzám, így megölelhetem őket. Március 12-ig maradok Ausztriában, és majd hamarosan kiderül, hogy hogyan tovább. Még nincs semmi konkrétum a következő meccsemet illetően, de a menedzserem és a promóterem szerint napok kérdése, hogy kiderüljön a következő ellenfél, helyszín és időpont.” –nyilatkozta Erdei Zsolt.
 
Megaphone TPM Kommunikációs és Menedzsment Kft. - A Flag Polgári Műhely partnere

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Mozi világ (440) Nagyvilág (1309) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Belföld (10) Életmód (1) Heti lámpás (310) Sport (729) Gasztronómia (539) Tv fotel (65) Gazdaság (702) Mondom a magamét (7501) Történelem (17) Jobbegyenes (2778) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Tereb (146) Mozaik (83) Kultúra (6) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>