Ma 2024 április 26. Ervin napja van. Holnap Zita napja lesz.
dc377321cfde3d5508b6c79e70228fb3.jpg

Verespatak - Vér és Arany

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Manipuláció és néphülyítés, hazugság mesterfokon. Aranybánya a népért?  A jóindulatú, szívüket-lelküket  a népért feláldozó,  Erdély szegényeit segíteni akaró nemzetközi aranylobbi humanitárius gerilla-marketing megnyilvánulásai a báránybőrbe bújt farkasok nyálcsorgató aranyláz-gyalázatának álcázása a „Verespatak Projekt” (Proiectul Rosia Montana) néven mesteri fokon folyik. 

„Megöl a disznófejű Nagyúr,
Éreztem, megöl, ha hagyom,
Vigyorgott rám és ült meredten:
Az aranyon ült, az aranyon,
Éreztem, megöl, ha hagyom.”

A „disznófejű Nagyúr” humanitárius álarcot öltve támad. Alig várja, hogy munkahelyhez juttassa azokat az embereket, akiknek munkahelyeit globalizmus címen sikerült megsemmisítse az utóbbi 20 évben. Vérforraló az a cinizmus, mellyel az aranylázukat minden igyekezetükkel „lájkoltani” akarják immár a fészbúúkon is. Lám, az emberek hülyíthetőek, lám az emberek aranyra gerjednek, főleg ha már nem jut betevőre sem. Több mint 56.000-en „lájkolják” ezt a szemfényvesztő hazugságot.  Csak tudnám, hogy azok az emberek, akiknek lassan kenyérre sem futja, nem hogy internetre, miként iratkoznak fel erre a néphülyítő globalista oldalra, ahol már jó ideje a disznófejű Nagyúr csalogatja negédes hazugsága szirén dallamaival az újkori aranylázzal megbabonázható szürke emberi masszát. A PR fogások persze és az elit kreativitása mint tudjuk kimeríthetetlen, akárcsak anyagi forrásaik. Ha valamit nem tudsz erőszakkal átvinni, akkor lassú víz partot mos technikával, addig nyomatod a humanitárius köntösbe öltöztetett környezet és emberpusztító hazugságot, hogy a végén már mindenki elhiszi: igen, az érzékeny lelkű aranymániások valóban pusztán csak azért akarják az ország aranyát kitermelni és kivinni az országból, hogy nekünk jó legyen. Ja, hogy a hivatalos verzió nem így szól? Hanem arról regél, hogy mindebből majd az ország aranykészletét fogják feltölteni és munkahelyeket fognak teremteni? Hogy nem is környezetpusztító ciános technológiával fogják tisztítani majd a Földanyánk méhéből kitépett aranyat?


(Te melyik pirulát választod?)

„Sertés testét, az undokot, én
Simogattam. Õ remegett.
„Nézd meg, ki vagyok” (súgtam neki)
S meglékeltem a fejemet,
Agyamba nézett s nevetett.”


Meddig simogatjuk még ezt az undok testet? Mikor fogunk már rájönni arra, hogy az arany nem ehető? Tudom, tudom, jelenleg minden vele mérhető és érte vehető, de ki az az emberi lény, aki akárcsak egy arany-molekulát is sikerül elvigyen földi lét dimenziójából oda, ahol már értelmetlenek a hazugságok, mert önMAGának nem hazudhat többé az Ember? A tiszta emberi tudat ragyogása mikor lesz már vonzóbb az arany illúziójának csillogásánál?

„És összecsaptunk. Rengett a part,
Húsába vájtam kezemet,
Téptem, cibáltam. Mindhiába.
Aranya csörgött. Nevetett.
Nem mehetek, nem mehetek.


Ezer este múlt ezer estre,
A vérem hull, hull, egyre hull,
Messziről hívnak, szólongatnak
És mi csak csatázunk vadul:
Én s a disznófejű Nagyúr.”


A kard kora lejárt. Mégis csatázunk vadul. Verespatak a lemenő Nap fényének aranysugarában még látszólag békésen kivár. A települést valójában már felvásárolták. Láthatatlan kezek. Bankok, multik, orvvadászok. VÉRespatak. Vér és arany. Hol a kiút? Van-e kiút a hazug propaganda által elbolondított tudat mátrixából?

VAN KIÚT! Terjesszétek az igazságot! Ne hagyjátok, hogy a hamis média-propaganda reklámjai agyhalottat csináljanak a reményüket vesztett tömegekből. A projekt mögött nem állami, hanem kőkemény multinacionális érdekek állnak. Az egész médiában megjelenő kampány, csak álca. A globalista lobbi újabb kiszemelt áldozata: Verespatak. A cél az arany megkaparintása. Minden áron.

„Lájkolod?”

Én nem. ]]>Ady]]> sem. És TE?

Értünk morogva és nem ellened írta: Morgó Sapiens

*******

A hátborzongatóan magyartalan "Lájkolod" szóért elnézést kérek mindenkitől, a mondanivaló nyomatékosításának céljából használtam egyedü és kizárólag.

------------------------------------------------

Kapcsolódó interjú:

A projekt meghiúsítását célzó petíció aláírható alább:

]]>http://www.greendex.ro/index.shtml?apc=hiz-n5519]]>
]]>http://www.rosiamontana.net/]]>

kataklizma.info

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Autómánia (61) Tv fotel (65) Kultúra (7) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Nézőpont (1) Gazdaság (706) Sport (729) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7561) Tereb (146) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Jobbegyenes (2793) Történelem (18) Életmód (1) Heti lámpás (312) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>