Ma 2024 április 24. György napja van. Holnap Márk napja lesz.
9e317899b9d20fed68b0ad0daf54293a.jpg

Hazugságrém plakáton

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha őszintén „Hazugságpártnak” nevezné el új csoportosulását, akkor is köréje gyülemlene egy népes csőcselék.

Ha őszintén „Hazugságpártnak” nevezné el új csoportosulását, akkor is köréje gyülemlene egy népes csőcselék. Nemcsak az ebédjegyen vett plebszből. Hanem a szellemileg mélyre lesüllyesztett, egyébként talán tehetős társadalomrészből is.

A demokrácia defektje.

Újra hazugságvészt akar árasztani Közép-Európára a szélsőség. Az a rém, aki magas pozícióból végighazudott másfél-két évet; tudta, hogy amit mond, az nem igaz, újra magas pozícióra tör.

Balgának nézi a társadalmat.

És felsorakozik mögéje a fehérgalléros csürhe. Ennek egy része nyilvánvalóan megvásárolt horda. A pénz ugyanis a hazugságpolitika mögött temérdek. Maga az óriásplakát-kampány sok-sok lélegeztető gép árába kerül. Sok család fizethetné ki belőle hitelrészletét.

De a hazugságpolitika fontosabb a Központnak.

Fizetik a kampányt és a csürhét is, kerül, amibe kerül. Zsivajog azonban a Hazugságrém körül egy megfizetetlen csorda is. Ők „hisznek” vezérürüjükben. A hazugságpolitikát látják korszerűnek, előrevivőnek.

Ők a Korrupt Párt „kultúrpolitikájának” áldozatai.

Együgyűségük csak a populizmust „veszi”. Indulataik csak a demagógiára gerjednek. Ezt a gügyeséget gyökereztette meg sokéves „kultúrpolitikai” dominanciájával a Korrupt Párt. A bugyuta tömeg kifejlesztése – „kitenyésztése” – volt a cél.

Társadalomrombolásuk eredményes volt.

A Hazugságrém fejének kiplakátolása ugyancsak társadalomrombolás. Annak rendkívül súlyos változata mégpedig. Egy szélsőségesen hazug lény fejének rivaldafénybe állítása orrba veri a becsületes embereket.

 A csalás még hivalkodik is.

Megúszta a felelősségre vonást. Megőrizhette kérdőjelesen szerzett vagyonát. Az igazi tulajdonosoktól államilag elrabolt villájában maradhatott – és most újra a még nagyobb hatalomra veti magát.

Ennek esélye nulla, mert elvtársai is megvetik.

Ezzel ő maga is tisztában van. De nem is a valós hatalomszerzés a lényeg. Most. Hanem a magamutogatás. Négy és fél évig reflektorfényben volt. Megszerette a porondot. De most nincs közpénz önreklámozására. Ezért más forrásból fizeti falragaszait.

Kiteszi beteg ábrázatát az emberek elé.

Nézzetek. Csodáljatok. Bámuljatok. Bálványozzatok. Rajongjatok. Dicsőítsetek. Bolonduljatok értem. Sóvárogjatok visszatértemért. Őrjöngjetek nagyságom újraéledéséért. Tomboljatok a gyönyörtől, hogy láthattok újra.

Tajtékozzatok szépségem felragyogásán.

Igen. Ez már a betegség elhatalmasodása. De van rá keret. Van csőcselék, amely mögéje bomol. Van csürhe, mely a politikai életben is támaszt ad neki. Van alattomos banda, amelyik hideg számítással szervez: ez az ő érdekeiket szolgálja.

Egyfajta fenyegetés is a rémplakát.

Jelképesen Münnich elvtársat jeleníti meg. Nála még mindig jobb Kádár. Ezt is üzenheti burkoltan a Központ. Azaz ijesztésként tapétázták ki az országot a Hazugságrém pofázmányával, de nem azzal a korábban elhíresedettel, amely orvosi eset mivoltát jelzi.

Aláaknázzák a demokráciát. Ágyúzzák a köztársaságot.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2793) Életmód (1) Mozaik (83) Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7561) Autómánia (61) Kultúra (7) Gazdaság (706) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Sport (729) Tv fotel (65) Politika (1582) Egészség (50) Történelem (18) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>