Ma 2024 április 19. Emma napja van. Holnap Tivadar napja lesz.
ea2c98557e6974ddf9a134e159e549e5.jpg

Gumitölténnyel lövetne a migránsok közé?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Nem Moszkvába küldött levelet – ahogy 56-ban tette volna. Brüsszelt címezte meg, hogy kifejezze bődületes humanizmusát.

Budapesten 2006. október 23-án tömegbe lövetett egy szélsőséges miniszterelnök. Igaz, „csak” gumitölténnyel, de azzal fejmagasságban. És maradandó sérülést okozott néhány európai uniós polgárnak.
 
Vaspálcával is véresre veretett sok uniós polgárt.
 
Ez a szélsőséges volt miniszterelnök mintát mutatott arról, hogyan kell bánni az alapvető emberi jogaikat gyakorolni akaró európai uniós polgárokkal. Tömegbe lövetés és viperázás volt a kezelés általa helyesnek tartott módja.
 
Most ugyanez a szélsőséges politikus humanitást hangoztat.
 
Humanitást kér számon attól a politikusi grémiumtól, amely még a külföldről fizetett provokátorokat is hagyta az erkélyre mászni, hagyta székházat feldúlni, politikust formázó műanyagfejet rugdosni nagy nyilvánosság előtt.
 
 
E demokraták nem lövettek a tömegbe.
 
Nem küldték az adófizetők által felhizlalt martalócokat viperával a külföldi érdekcsoportok által felbérelt provokátorokra. Tiszteletben tartották a korrupt tüntetésszervezők szabad korrumpálódáshoz való jogait is.
 
Őket oktatja ki humanitásból a tömegbe lövető.
 
A Brüsszelbe írt levélben „európai elvekre” hivatkozik a szélsőséges viperáztató. Ő kéri számon az európai elvek tiszteletben tartását, ő, aki európai uniós polgárokat veretett ki tudja, honnan toborzott, azóta is azonosítatlan kékruhásokkal.
 
A magyarokkal kíméletlen.
 
Tömegbe lövet, noha a magyarok alapvető emberi jogaikat gyakorolják. Kulturáltan teszik, senki nem veszélyeztetnek. Minden szempontból megfelelnek az európai normáknak. Tiltakoznak a hazugságpolitika ellen – ehhez joguk van.
 
Mégis: véresre vereti a magyarokat.
 
Máig nem tudjuk, honnan zúdította Budapest utcáira a kékruhás, felbőszített martalócbandát, amely fejmagasságban tömegbe lőtt, és viperával véresre vert magyar nyugdíjasokat is. Földön fekvő, magatehetetlen magyar rugdostak az azonosítatlanok.
 
Piros volt a vér a Pesti utcán – 50 év után megint.
 
Utoljára a Kádár-garnitúra lövetett a tömegbe Magyarországon. A hatvanas évektől azonban a Kádár-pribékek sem vertek acélrúddal, „csak” gumibottal  - kádárkolbásszal. 2006. október 23-án azonban a baloldal új generációja megmutatta!
 
Megmutatta a volt elvtársaknak is valódi ábrázatát.
 
A Kossuth téri sortűz helyén viperával ütötték, rendőrcsizmával rúgták a magyarokat. Tökéletesre sikerült az 56-os forradalomra való megemlékezés.
 
„Miniszterelnök, kit lövetsz?” – kérdezhetnénk a legendás vers némi átfogalmazásával.
 
A magyarokat löveti, az idegeneket szereti.
 
Nem Moszkvába küldött levelet – ahogy 56-ban tette volna. Brüsszelt címezte meg, hogy kifejezze bődületes humanizmusát. Ebből is izmust fabrikál a kommunizmus volt rajongója. Csak izmusokban tud gondolkozni.
 
Kerítést nem. Tömegbe lövetést igen.
 
A jogkövető magyaroknak gumitöltény. A törvénysértő migránsoknak baráti csók. A magyaroknak lovas rendőr. A migránsoknak napi több ezer forint. A magyarokat menekülésre késztető „menekülteknek” külföldi hitelekből segély.
 
A magyaroknak viperaütleg. A migránsoknak luxuslakás.
 
A baloldal megint rátámadt nemzetére.
 
Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7546) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Életmód (1) Sport (729) Nézőpont (1) Politika (1582) Tereb (146) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (2788) Vetítő (30) Gazdaság (705) Belföld (10) Kultúra (7) Irodalmi kávéház (537) Történelem (18) Autómánia (61) Gasztronómia (539) Mozi világ (440) Heti lámpás (312)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>