Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
a2e1789cc4b800b2a215b3e00170560d.jpg

Fogadjuk be a görögöket Európába!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A liberalizmus annyiban kevesebb a muzulmán vallást a lehető legagyalágyultabb módon értelmező ISIS-nél, hogy előbbiek a logikát már az analógiák szintjén is elvetik, mint nem haladó tudományt, míg az utóbbiak esetében irányadó, ha a próféta egyszer kiköpött egy szőlőmagot, akkor nekik is ez a feladatuk naphosszat.

A liberalizmus annyiban kevesebb a muzulmán vallást a lehető legagyalágyultabb módon értelmező ISIS-nél, hogy előbbiek a logikát már az analógiák szintjén is elvetik, mint nem haladó tudományt, míg az utóbbiak esetében irányadó, ha a próféta egyszer kiköpött egy szőlőmagot, akkor nekik is ez a feladatuk naphosszat.

Náluk a teljes adósságot kell leírni, aztán gazdaságfejlesztés címszó alatt megtanítani őket kalapálásra, hogy holnaptól már külföldi szakember segítsége nélkül, önállóan is tudjanak Che Guevara képet akasztani a nappali falára. Pedig ez tévút.

A továbbiakban kizárólag a libnyaf média által felépített valóság következik az abból levonható következtetésekkel.

A haladó értelmiségünk már megfejtette, hogy a görögök alkalmatlanok az önálló életre. Mióta csak függetlenedtek a törököktől, csődből csődbe menetelnek, az Unióba is csak úgy kerültek, hogy megzsarolták Európát. Ha oda nincs felvételi, akkor mennek a Szovjetekhez a KGST-be, ami különösen jól rávilágít a görög gondolkodásra, tekintettel arra, hogy ekkor 1981-et írtunk, amikor is a Kölcsönös Gazdasági Segítség Tanácsa már minden volt, csak nem kölcsönös és nem segítség.

Mint az a görögökről Európában közismert: annyira korruptak, annyira erős náluk a kliensrendszer meg annyira szeretnek habókra 18. havi fizetéseket osztogatni, hogy mindenképpen német anyanyelvű felügyelőtisztet kell kinevezni melléjük, hogy legyen valaki, aki beosztja a havi költőpénzt, postára adja a számlákat és persze a törlesztő részleteket is rendben elutalja a német anyabankhoz.

De ehhez túl nagy a távolság, ráadásul a Balkán félsziget csücskéről mindig kívánatos közelségben van az oroszok mellett Törökország is, amire fel lehet megint zsarolni az Uniót, hogy ha ti nem adtok pénzt, akkor megyünk az ellenségetekhez alapon. Az oroszoknak katonai bázist engedünk telepíteni, a törököknek meg minaretet.

Barátunk ellensége a mi hitelezőnk – tartja a görög közmondás

Ezt a kellemetlen helyzetet csak görög nép áttelepítésével lehet megnyugtatóan kezelni. Befogadjuk őket, ezáltal nekünk lesznek rabszolgáink az alacsony presztízsű szakmákban (ami gazdasági fejlődést eredményez a tudásalapú társadalmakban – mint azt bármelyik tanulmány alátámasztja a Pénzügykutató Zrt-ből), ők meg közben integrálódnak a külvárosi szegénynegyedekben, gazdagítva a nélkülük besavanyodó európai társadalmakat.

Emellett nyilván a multikultúra és a baloldali pártok hűséges híveiként segítenek fenntartani a politikai váltógazdaságot a privilégiumait féltő, bennszülött középosztály ellenében

A debreceni sajnálatos események óta tudjuk, hogy a túlzsúfoltság és a traumatizáltság miatt hajlamosak az európai élettérre szociális okokból jogosult harmadik világból származó übermenschek nem teljesen európa-kompatibilisen kifejezni elégedetlenségüket amiatt, hogy noha már legalább 2 napja a kontinensen tartózkodnak, még mindig nem fértek hozzá a skandináv jóléti rendszerhez.

Ezért hát, az ügyes sakkjátszma csúcspontjaként a görögök helyére simán le lehetne telepíteni az egyharmad Afrikát és a fél Közel-Keletet, mert mint ahogy említettük, az ő problémáikra is az Európába költözés a megfejtés, és Görögország, ha már nincsenek benne megszorításra nem hajlandó görögök, újra Európának lesz tekinthető.

]]>www.tutiblog.com]]> - Piréz Róbert

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (312) Nézőpont (1) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Titkok és talányok (12) Szépségápolás (15) Gazdaság (705) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (7) Gasztronómia (539) Vetítő (30) Belföld (10) Tereb (146) Nagyvilág (1310) Sport (729) Flag gondolja (36) Mozaik (83) Mondom a magamét (7546) Jobbegyenes (2788) Politika (1582) Életmód (1) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>