Ma 2023 június 06. Norbert, Cintia napja van. Holnap Róbert napja lesz.
05fa6703b5d6c8fd6ffeccfa9d008093.jpg

Az álprobléma álproblémája

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Mint tudjuk, a bevándorláskérdés csupán a kormány figyelemelterelő hadművelete, hiszen a libnyaf szerint sokkal több égető probléma van, amivel foglalkozni kellene. Így igaz.

Számtalan probléma van még a kerítésen innen, dehát a közéletetet végülis a médiákon és nyilatkozatokon keresztül lehet tematizálni, és a dolgok jelen állása szerint Ösztönös Árpád kötőféken vezeti a baloldali médiaménest. Nem túl fényes győzelem ez különben, unalmas hogy ezen a héten is csak kettőből lehet választani, van a pride, meg a bevándorlás.

Viszont a kétfarkúak plakátreakciója elgondolkodtató a tekintetben, hogyan lehet médiaháborút indítani egy túlpörgetett kampány ellen. Teszem azt a melegházasság ellen, amivel valljuk be, egy világméretű kötőféken rángatják a melegházasság többek közt konzervatív ellenzőit is. Lehetne kezdetnek gyűjtést rendezni plakátkampányra – valamennyi biztos összegyűlne erre is, utána meg generálunk párezer monogramot a könyveléshez, padlásról a régi Commodore magazinban még a script is meglesz hozzá…

Végül egy előzetes belvárosi sörözés keretében szépen össze lehetne rakni, jelenleg miről is akarja Amerika elterelni a figyelmet. Azért ötlet lenne bőven, belpolitikai és külpolitikai tekintetben is. Clintonné és az ISIS, arab tavasz és a belőle kikelt tömeggyilkosságok, növekvő államadósság, az amerikai középosztály felszívódása, teljes városok elgettósodása, Kínának való elkötelezettség, új keleti gazdasági unió, külföldi politikusok megfigyelése, erőszakos lobbitevékenység, szabadkereskedelmi egyezmény, Kiotói-egyezmény, és még sorolhatnánk.

Leghasználhatóbbnak az a felvetés tűnik, hogy a közel-keleti beavatkozások miatti világméretűvé dagadó rumliról szeretné Amerika egy szivárványosan pozitív üzenettel elterelni a figyelmet. Neagyijisten többek közt arról, hogy az Európát érő bevándorláscunami épp Amerika áldásos beavatkozásainak köszönhető. Ez már csak azért is lenne zseniális, mert az általuk felébresztett, de melegjogokkal eltakart világméretű vándorlási ösztön éppenséggel előlünk már más problémákat takar el, mint tudjuk.

Csak találjunk a projekthez 3000 adományozót egy Sorosgyurit…

]]>www.tutiblog.com]]> - -miért Rigó

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Irodalmi kávéház (521) Mondom a magamét (6854) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Gazdaság (681) Alámerült atlantiszom (142) Mozi világ (440) Flag gondolja (33) Életmód (1) Mozaik (83) Autómánia (61) Tv fotel (65) Heti lámpás (264) Belföld (9) Történelem (15) Vetítő (30) Sport (729) Tereb (142) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Nagyvilág (1306) Egészség (50) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Jobbegyenes (2624)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>