Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
gyurcsany-gitarozik-800px.jpg

A DK szerint meggebedhetnek a kéményseprők

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gy. Németh Erzsébet korábbi szocialista, most éppen gyurcsányista fővárosi képviselő ma közleményt tett közzé azzal a hévvel és hittel, hogy most akkor jól belerúg Tarlós főpolgármesterbe, meg az egyik (ha nem a) legsikeresebb fővárosi cégbe, a Főkétüszbe.
Beléjük nem, de a kőkeményen dolgozó, lakossági életeket mentő kéményseprőkbe sikerült. Jó nagyot.

Közleményében Erzsike néni azt állítja, hogy „a birtokába jutott számlák szerint a FŐKÉTÜSZ közpénzből vásárolt többek között egy háti permetezőt 230 ezer forintért, egy Flabélos alakformáló gépet 300 ezer forintért, illetve több forgószéket darabonként szintén 300 ezer forintért”. Na, bumm bele! Most aztán retteghet Kovács Balázs igazgató meg a cége összes alkalmazottja, hogy hétfőn a délelőtti vezetői értekezleten vajon vért izzadva sikerül-e hihető választ adniuk Erzsók asszonynak.

Na, olyan bazi sokat nem rettegtek, mert az index.hu kérdéseire azonnal (figyelem! közszolgáltató cég és vasárnap válaszolt…) küldték is a válaszokat. (Az már más kérdés, hogy egy Janecskó Kata nevű ügyeletes úgy tartotta etikusnak, hogy már a válaszok beérkezése előtt főoldalon lebegtette az Erzsi néni egyoldalúságát ismertető anyagot, de nagy meglepetés ebből a szerkesztőségből senkit nem érhet.)
Mi azonban maradjunk a tárgyilagos újságírásnál, és közöljük Müller Máté kommunikációs vezető válaszait. Hátha abból Erzsike néni is okosodik egy kicsit.

Háti permetező:
„A Társaság saját maga látja el ingatlanjainak üzemeltetését. Az ingatlanbérbeadás és -üzemeltetés nyereséges a cég számára. A háti permetezőn kívül az üzemeltetés érdekében, körfűrészt, ágvágót, fűnyíró gépet, akkus fúrógépet, ásót, kapát és további szerszámokat is beszerzett a Társaság”.
Magyarul: a melóhoz kell.

Alakformáló gép:
„Munkavállalói kezdeményezésre Társaságunk a munkavállalók egészségének megőrzése érdekében vásárolta a gépet. A berendezés minden munkavállaló számára reggel 6 és este 8 óra között elérhető a cég közösségi helyiségében. Célunk, csökkenteni a napi 8-10 órás ülőmunkából fakadó és az elmúlt években nagy számban jelentkező gerinc- és izomproblémákból származó táppénzes napok számát”.
Magyarul: a hangzatos elnevezés ellenére nem fitness-szolgáltatásról, hanem EGÉSZSÉGMEGŐRZÉSRŐL, GERINCKÍMÉLÉSRŐL van szó. Aki már járt kirendeltségben, az láthatta, hogy sok mindennek lehet nevezni azokat, csak éppenséggel tágas helyeknek nem. Azaz nem nagyon tud az alkalmazott ott mozogni.

Forgószék:
„A Társaságnak tíz év után először 2015-ben volt átfogó bútorbeszerzése. A 10 millió Ft-os beszerzés keretében minden használhatatlan bútor lecserélésre került. A Társaság telephelyeinek berendezése terén tapasztalható állapotok nem tették lehetővé a bútorbeszerzés további halasztását. A székeken és asztalokon kívül, polcos szekrényeket, irattartó polcrendszereket, öltözőpadokat, zárható szekrényeket, összesen több mint 400 db bútort vásárolt a Társaság”.
Magyarul: a nyereségből igyekeztek egy kulturált munkahelyet teremteni. Nem a központban, hanem a telephelyeken.

Erzsikének ez fáj.

Nekünk meg az, hogy egy kis pillanatnyi közszereplésért odáig meg, hogy felőle meg is gebedhetnének a kéményseprők terepen és irodában egyaránt. Végül is csak az életünket mentik.

]]>http://wattmester.blogstar.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2823) Heti lámpás (322) Vetítő (30) Mondom a magamét (7708) Autómánia (61) Nagyvilág (1310) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Mozaik (83) Egészség (50) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Kultúra (9) Sport (729) Életmód (1) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Gazdaság (713) Tereb (146) Politika (1582) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Belföld (11)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>