Ma 2023 december 03. Ferenc napja van. Holnap Borbála, Barbara napja lesz.
7d3bfcbfed9739c0c5b1eb9d4e0a457f.jpg

Erőszakspirált indíthat el a liberálisok vörös gárdája

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ha a forradalmi elit imázsa mögött a politikai salak füstölög, ha kiderül, hogy bérencek – a hatás kiszámíthatatlan.

Egy szélsőséges amerikai elemző három éve eljátszott a magyarországi polgárháború gondolatával. „Isten őrizz, hogy ez bekövetkezzen” – fogalmazott utóbb, amikor felismerte, hogy militarista terminológiájával az utcai provokátorok szintjére süllyedt. De tovább ijesztgetett.

El kell fogadni „a Nyugat” követeléseit – mondta fenyegetőleg.

„A Nyugat” – értsd: az észak-atlanti hadiipar érdekkijáróinak köre – vörös gárdistákat toborzott Közép-Európában, és fizetett martalócaival töretett-zúzatott Budapesten. Az európai kultúra magasabbrendűsége méltóságteljesen viselte el a szélsőség provokációját.

Tatárdúlás, törökdúlás, felszabadúlás…

Ez a társadalom már a liberalizmus vandál pusztításait is kibírja. A XX. század egyik legprimitívebb ideológiája ugyan jóvátehetetlenül rombolt 1990 után, de a barbár kreatúrapártot – szörnyű veszteségek árán – kitakarították a parlamentből a civilizált erők.

Miből épült a híres tengerparti villa?

Már ezt sem kérdezik meg a korrupcióra oly érzékeny flaszterparasztok, sőt: a radikálisok sem. Ez utóbbiak jelezték ugyan, hogy nem az utóbbi 10, hanem az utóbbi 25 év korrupciót kell feltárni, de elfeledkeztek róla. Olyan, mintha nem is lennének a parlamentben.

Az észak-atlanti erőközpont egy egyszemélyes „pártot” azért benyomott a törvényműhelybe.

Legyen érdekképviseletük ott, ahol az adott társadalom érdekeit kellene képviselni, nem pedig az erkölcsi anarchia hordájának avítt rögeszméit. Egyedül nem lett volna képes újrahasznosított politikus lenni, de segített neki a gengszterek közötti paktum.

Parazita politikus a parlamentben.

A ragadozó pártok gengszterdiktatúrája 2006 októberében a rémület anarchiáját zúdította a fővárosra, de akkor nem féltette a demokráciát a mintademokratának kikiáltott kreatúrapárt. Sőt ki is tüntették a – gumitölténnyel – tömegbe lövetőt.

A liberalizmus egyértelműen a civilizációt támadta.

Ezt tette kormánypozícióból, és ezt teszi ma is – észak-atlanti támogatással. Fölbérelt vörös gárdájuk tör-zúz, és bőszülten végrehajtja azt, amit három évvel ezelőtt a szélsőséges amerikai elemző jósolt, fontosnak mondott, és programul jelölt meg.

Utcai hőzöngéssel rohamoz a liberális imperializmus.

Populista bűzbombákat pukkant, mert a liberális uralom alatt létrehozott – feudális jellegű – kiváltságos osztály előjogai sérülnek: valódi demokrácia kezd kialakulni, élősködők nélkül. Vadul folytatják a kampányt a tények ellen – mint Sztálin tette.

Néha intellektuális régiségek szólalnak meg Berlinből.

Ezek a hőskultusszal felépített gerontokraták egyre enerváltabbak azonban. És senkit nem érdekelnek már a liberális őskövületek. A tömeg ugyanis fél a keményvonalasoktól, és elretten az agresszív, társadalomellenes viselkedéstől.

Mindamellett védekezni próbál – és ez a kockázat!

A liberálisok vörös gárdája a maoista hadviseléssel választ generálhat. Az erőszak – erőszakot kelthet. Ha a forradalmi elit imázsa mögött a politikai salak füstölög, ha a hivatásos forradalmároknak látszó szerzetekről kiderül, hogy bérencek – a hatás kiszámíthatatlan.

Civilizálni kell a felbérelteket, ne indulhasson el az erőszakspirál.

Kovács G. Tibor - gondola.hu

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>]]>
]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Belföld (10) Mozaik (83) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2722) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Egészség (50) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (693) Autómánia (61) Sport (729) Flag gondolja (34) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7244) Kultúra (6) Irodalmi kávéház (531) Életmód (1) Történelem (16) Heti lámpás (281) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1309)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>