Ma 2024 április 18. Andrea, Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
c43af0e86a83719a3d05a8c08e1d03b7.jpg

Európa az európaiaké, nem az obropaiaké!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az ember szinte alig bírta kivárni a ballib reakciókat a Kaiju mai beszédére, de a kánikula legnagyobb teljesítménye továbbra is Gréczy Zsoltra vár, {...}

{...} ő szokta kibogarászni a szavak rejtett dzsungeléből, hogy Orbán fasiszta diktatúrát épít, kívül helyezkedik az európai értelmen, és olyan megoldásokat erőltet magyar álláspontként, amik túlnyúlnak az elfogadható demokratikus kereteken.

Elég kemény feladat áll Zsoca előtt, talán telefonos segítséget is fog kérni Vágó Istvántól, mert tényleg nem lesz egyszerű a mai beszéd után.

 

B.Boogieman

Semmi olyan nem hangzott el, amit ne tudnánk: a baloldal nem szereti a magyarokat. Azok a MigSzolgos civileket pénzenergiával megtolni kívánó Fletó „aktivisták” egész mást terjesztettek ugyanis 2004-ben.

Az egész érzékenyítés, amit most migránsügyben a baloldal végez (világszerte) a lehető legszánalmasabbak közé tartozik. Pláne Magyarországon szar ez, ahol a komcsi gúnyát még le sem vedlett, nyomokban trockista-maoistát is tartalmazó liberálisaink tolják, miközben a saját, határon túli nemzettársaival riogattak alig 10 éve, most az utolsó afgán ánuszát is körbenyalnák, és azt bizonygatják a megszokott fogalmatlan tudálékossággal, hogy mekkora szükség is van rájuk. Eközben a dél szudániakat leszaudizzák a szaros blogjukon, mert annyira sötétek, hogy kontinenseket kevernek össze, és még nekik áll följebb, hogyha ezek után a Kettős Mércét már a belvárosban sem veszik komolyan. A 23 millió román tehát ne jöjjön, mert elveszi a magyarok munkáját, de jöhet akár 3 milliárd afgán is, mert azok nyilván nem veszik el.

Kettős Mérce. Vágjuk. Fuck off: mondjuk mi, és meg vagyunk lepve, hogy Vitya milyen kis finom volt ehhez képest.

Arra, amit mondott Viktor nem nagyon lehet mit írni – azon túl, hogy minden szava igaz. Már-már azt hinné az ember, hogy lábjegyzetek is voltak azon a papíron, mert Camerontól Szarköszin keresztül a német belügyminiszterig minden állítását legalább két helyről támasztotta alá. Ráadásul a fejlett nyugatról származó információkkal, szóval még csak azt se lehet mondani, hogy mondjuk ködös harmincas évekbeli félnáci társadalomtudósok leporolt könyveiből táplálkozott volna szellemi téren.

Teljesen update volt a beszéd, és amikor épp a Világ történelmének legnagyobb, 3 milliárd embert érintő migrációs hulláma folyik, nem is nagyon hiszem, hogy lehetne beszélni másról. És az csak egy dolog, hogy a baloldal nem szereti épp a magyarokat, de kezd kiderülni: a baloldal Európát sem szereti. Az európai baloldalnak nem kell Európa. Az európai baloldalnak önmaga kell: és ehhez csodás eszköz az, ha a „bennszülött” jobboldalt gyengíti,

és saját, 5 percig tartó túlélését felületesen asszimilált tömegek szavazatai révén biztosítja.

Európa tehát akkor most az európaiaké, vagy már az „európai” jelző is rasszista, kirekesztő, xenofób, hímfasiszta? Mi lesz így a magyar baloldal kedvenc jelzőjével? Hogy lesz felbootolva a „white priviledge” bullshit az arab negyedek szabdalta, robbantgatós Európában? Ami lehet seperc alatt Obropa lesz az Iszlám Állam térképén, amelynek északi határa épp – az elképzelések szerint legalábbis – a most épülő szögesdrót mentén fog húzódni.

A következő gondolatok járnak a fejemben Orbán mai beszéde után. A rádióban, amikor lement a beszéd, híreket mondtak, és a hírekben fontos felhívás volt, hogy a kánikulában tűzgyújtási tilalom van, bozóttüzek veszélye fenyeget. A Világon épp terjed a bozóttűz. Fél országokat söpör el, mindent feléget, és semmit sem segít. Ha a tűzoltók állnak és locsolják, de a tűz ereje már akkora, hogy a fecskendőből el se ér a víz a tűzhöz, mert már elébb elpárolog. Ilyenkor már nincs más megoldás a tűzoltóknak sem, ha ott állnak egy tűzvész közepén és egymás után égnek el a házak, falvak, erdők, minthogy lerobbantanak egész sávokat dinamittal, tehát létrehoznak egy pusztaságot,

egy sávot, ahol nincs már minek elégnie, s ezzel állítják meg a tűz terjedését.

Nehéz belekötni Orbán beszédébe és nem igazat adni neki kerítésestül, mindenestül. Mert minden más gondolat, egyszerűen életszerűtlen, és nincs az a duma a demokráciáról, szolidaritásról, befogadásról, Szent Istvánról, Máté Evangéliumáról, ami ezt a helyzetet leírhatná.  A TŰZVÉSZ ugyanis nem olyan, hogy kimegyek a kis kerti slaggal, és elkezdem locsizni. Az sem megoldás, ahogy egy kicsit megbokrosodott tábortűznél röhögve lepisiled a tábortüzet, és az elég is. A hülye baloldal pedig kiskannával áll meg a farkát lóbálja a 20 méteres lángoknál, és azon mereng, hogy de szép vörös az ég alja, és hogy milyen szexi, hogy éjjel is lehet mindent látni,

hisz Ázsiából és Afrikából már ide fénylik a Harmadik Világégés.

A „bevándorlás” nem az, ami eddig is volt, mint amikor évente elért hazánkba párszáz középosztálybeli afrikai és ázsiai származású emberke, mint amilyen a 444-en propagandát tolt Ali, a bangladeshi jófejsrác, vagy az arab fogorvos meg ezek, és akikkel soha az életben senkinek baja nem volt amióta itt vannak. Gyerekeik vannak, akik meg már a barátaink közé tartoznak, szóval pláne nincs itt semmiféle xenofóbia. Bevándorlás mindig volt, mindig is lesz, Szent Istvánostul, Szent Máté evangélistástul.

Ami itt van, az nem a bevándorlás tábortüze, vagy egy eltört gázcső az Aradi utcában, amit megold a nínós autó. Ez egy tomboló, 3000 fokos elszabadult tűzvész, amit 3 milliárd ember táplál hátulról, és ezzel a tomboló viharral szemben meg áll Európa hadsereg, határőrség, védekezési rendszerek nélkül, teletömve faszfej, agyhalott liberálisokkal, akik az elvileg ilyen helyzetben vezetni hivatott “intelligencia” helyén pöffeszkedve gyűlölik Európát, annak civilizációját, identitását, vallását és mindent.

Egyszerűen védtelenek vagyunk. Az európai civilizáció ugyanis NEM létezik többé. Nincs az az Európa, amelyik egy Nagy Károllyal visszaverhetné az arabokat, sem egy olyan VI. Károly, aki tűzzel-vassal és inkvizícióval katolizál minden arabot és zsidót, akinek meg ez nem tetszik, annak el lehet húzni a törökökhöz.

Igen, a popperi értelemben vett „nyitott társadalom” valóban nyitott, ez esetben a tűzvészre. És a liberális Európa soha nem fogja megvédeni magát. Mert a „liberális Európa” ugyanúgy nem létezik. Ha dinamittal kellene pusztasággá tenni lakónegyedeket, mert akkor nem tudna tombolni tovább a tűz, ezzel védve meg azt, ami mögötte van, szinte tudjuk, hogy a liberálisok élőláncban próbálnák megakadályozni az „esztelen pusztítást”. És minden elégne.  A liberálisok annyira képesek, hogy a totálisan beborult agyukkal fújják a passzátot a tűzvész mögé.

A baloldal ezen tagjai ugyanolyan öngyilkos merénylők, mint a dinamittal rohangáló arabok a másik oldalon.

Berobbantják az európai civilizáció védekezési rendszerét, hogy aztán a segítségükkel beszivárgó másik felrobbanthassa a gyerekeit, meg ugye őt magát, lásd Charlie Hebdo. A „gyarmatosító imperializmus” hatalmas stigmája is másik fénybe kerül a mostani történelmi helyzetben. Ha most nem „megy oda Európa” rendet tenni Afrikában és Ázsiában (értsd: új gyarmatosítás, új keresztes háború), akkor konkrétan basztak a liberális demokráciának, a melegházasságnak, az előjogaiknak, a kis egyetemi-tátikás melegedőinek, a semmittevő „aktivista” állásainak, a kreatív startupjainak, az adókedvezményeinek, szociális rendszerének, nyugdíjrendszerének, kórházainak, juttatásainak és mindennek.

Mert a menekültek által széttépett szociális rendszer romjai közt, az összeomlott jogrendjét pótoló shariában az ő liberális hitetlen fajtája fej nélkül annyit fog ugrálni, mint a csirke a kiskertben, mielőtt paprikás nem lesz belőle.

Az általuk védett „szociális piacgazdaság” és „liberális demokrácia”, mint olyan ugyanis eleve nem létezik. A „civilizációk harcában” eleve vesztésre állnak, csak erről nem tudnak még, de a fő probléma, hogy a szociális piacgazdaság és a liberális demokrácia egymást oltják ki. Ha szociális piacgazdaság kell nekik, akkor pláne bevándorló-ellenesnek kellene lenniük, hisz az ő érdemtelen középosztálybeli státuszuk van elsőként veszélyben. Ha viszont liberálisak, akkor viszont minden határőr kezében ott kéne lennie egy Koránnak, és amikor elkapja az illegális bevándorlót, csak azt szabadna tovább engedni, amelyik előtte megtapossa azt. Hisz olyan szunnita, wahabita, síita népességgel duzzasztani Európát, ahol a melegeket toronyházakból lökdösik le, illetve levágott pénisszel hagyják elvérezni, nem lenne túl célravezető pár évvel a melegházasság intézményeinek bevezetése után.

Ezek után azt mondani az Európát lefegyverző, pacifista liberálisoknak, hogy védjék meg ők a vívmányaikat! Ugye milyen nonszensz felvetés? Amikor a tűzvész kirobbant, Szíriában, lehet, hogy az épp most itt lévő menekült házát amerikai bombák gyújtották fel. Annak miniszternek a parancsára gyulladtak meg, aki most elnökjelöltként harcol a feminizmusért, a melegházasságért, az egyenlőségért. A szír menekültnek kellett hagynia a hazáját, ami rászakadt, és ami most itt van vele, az a zsebében a Korán. Valahol ez szép, egyben ijesztő is. A tűz terjed, ő már itt van és mesél, hogy megy ez azon a vidéken, amelyiknek a vöröslő fényében gyönyörködik Európa. Ami neki Obropa, egy szép fekete folt a hatalmas zöld térképen, ami a koránban van, és mutatja az Iszlám általa vágyott kiterjedését valahol a Kárpátokig.

Ne legyenek illúzióink: a liberalizmus két gyermeke egymást zabálja: a multikulturalizmus felfalja a szabadságjogokat, és ezt a dilemmát nem fogja megoldani, ha minket érzékenyít a muszlimokat felé. De az se, hogy őket érzékenyíti afféle, hogy tagadják meg a Koránt és annak tanításait. Nem fogják. Egyik se.

Európában el lehetett érni, hogy kivegyék az alkotmányból a keresztény gyökereket, és beletegyék a melegházasságot. Obropában ez már nem fog működni. A frankfurti toronyház tetejéről ugyanolyan lesz ledobni a melegeket, mint egy iraki 10 emeletesről. Keresztényeket és zsidókat gettóba zárni, a gyaur kutyákat meg lecsárlihebdózni. Ez lesz a normál üzem Obropában, és a liberális állam vívmányait az a zsidó sem fogja megvédeni velük szemben, akinek államát a ballib naponta nácizza, se az a „keresztény Európa” nem fog ellenállni, amelyik 200 éve szorul szellemi gettóba saját földjén.

Ez a jövő, ez gyermekeink jövője, amit Kétfarkúék, ballibék és senki nem ért, mert – ahogy Orbán fogalmazott – a múlt megértése helyett vigyázó szemeiket rég a nem létező jövőbe vetették, tehát minden, amit mondanak, csak a fejükben létezik. Ahol már nincs különbség régen jó és rossz, férfi és nő, fekete és fehér között, ahol már nincs erkölcs, nincs rendszer, csak az önigazoló katyvasz.

Ha Orbán beszéde nem akasztott ki sokakat, reméljük ez a publi majd fog. Tessék. Ezek jutottak eszembe, miután meghallgattam Orbán Viktort 2015. július 25-én. Isten adja, hogy ne legyen igazam.

]]>www.tutiblog.com]]>

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Jobbegyenes (2788) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Tv fotel (65) Nagyvilág (1310) Kultúra (7) Mozaik (83) Életmód (1) Gasztronómia (539) Egészség (50) Autómánia (61) Tereb (146) Mondom a magamét (7546) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Nézőpont (1) Belföld (10) Mozi világ (440) Történelem (18) Alámerült atlantiszom (142) Politika (1582) Heti lámpás (312) Gazdaság (705) Sport (729) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>