Ma 2024 július 06. Csaba napja van. Holnap Apollónia napja lesz.
Siessen mindenki, nehogy lekésse Szabó Tímea ingyenpénzét

Siessen mindenki, nehogy lekésse Szabó Tímea ingyenpénzét

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Nem féltem az ideges kis nőt.

Ülök a fotelben, nézem a tévét. Nézem az ideges kis nőt (Boros Bánk Leventétől), a politikai szereplésre, egyáltalán mindenféle közszereplésre teljességgel alkalmatlan Szabó Tímeát. Az árulásban fogant párt egyik áruló képviselőjét. S felötlik bennem: azzal az életrajzzal, amivel ő bír, dohányboltba sem vennék fel az embert, nemhogy országgyűlési képviselőnek.

Ami szembeszökő, hogy az interneten bárhol böngésszen, pontosan ugyanarra a szikár, ám fantasztikus kalandoktól gazdag cv-re akad az ember. Annak merész bakugrásaira a vele készült interjúkban sem ad megnyugtató magyarázatot, szinte a Wikipédia szócikkét mondja fel unos-untalan. Ám ha néha beavatja a kérdezőt a részletekbe, az még zavarosabbá teszi az összképet. Mert miféle kutatást vezetett a Harvardon? „Az indonéz konfliktust, a nyugat-pápuai betelepülők helyzetének kezelését vizsgáltuk fegyvereskonfliktus-megelőzési szempontból.” Ízlelgessük csak: a nyugat-pápuai betelepülők… Mint kommunikáció szakos, bizonnyal elmélyült a szegedi egyetemen a nyugat-pápuai betelepülők helyzetéből, mely megszerzett tudás biztosította a harvardi széket számára.

Az is klassz, amikor 2001. szeptember 11-e után „egy darabig ingáztam Kabul és Boston között”. Miért is ne? Végül is mindössze háborúban állt az Egyesült Államok Afganisztánnal. Attól még ingázni lehet. Politikai nézetrendszere sarokkövét például az ingázásnak köszönheti, amennyiben missziós útján megállapította: „a pakisztáni vezetés… azt mondta, hogy ezek a menekültek nem politikai okok miatt, nem az ellenük irányuló erőszak miatt hagyták el Afganisztánt, hanem gazdasági okokból”. A pakik persze hazudtak! Mert nincsen migránsválság, sem Pakisztánban, sem Európában.

Elég is ebből az életmeséből, lássuk, mi mindent hordott össze politikusként, csupán az idei szezonban.

„Németh Athina önkéntes mentőápoló a napokban számolt be arról, hogy az általa ápolt tíz hazaküldött betegből kilenc meghalt” – harsogta a parlamentben a járvány első hullámakor, majd orvostudományi tisztánlátással hozzátette: akadt, akit nyílt hasi sebbel küldtek haza. „Az egész kerek nagyvilágon Magyarországon halnak meg a legtöbben a koronavírus-járványban.” Ezt is az Országgyűlésben ordította, meg azt, hogy amíg Kásler Miklós irányítja az egészségügyet, „addig emberek milliói vannak veszélyben”.

Mielőtt odakapunk, „hol fészkel az agy”, „ugorgyunk” a jelenbe. Minap az ideges kis nő feljelentette az ismeretlen pedofilt, akiről Bayer Zsolt beszélt Hír TV-s műsorában, azt gondolva, hogy a Thaiföldön fiatal fiúkkal fajtalankodó maga Szájer József. Árnyékra vetődött, ugyanis az említett illető már az ő lövészárkában teljesít propagandista szolgálatot. Ezt hívják baráti tűznek.

S mert a választói emlékezet kurtaságára apellál, miként az egész szivárványkoalíció, gyorsan új témával rukkolt elő. Orbán Viktor „az uniós vétójával megfosztja a magyar családokat egymillió forint ingyenpéztől” – óbégatta.

Legalább megtudtuk: az EU ingyenpénzt osztogat. Reméljük, hogy ezen információt nem Németh Athinától szerezte.

De hogy jön ki a matek? Ekképpen: a járványkezelésre elkülönített uniós támogatás összegét el kell osztani Magyarország lakosságának számával, azt pedig meg kell szorozni néggyel. Hát így! Ezt mondta bele a kamerába. Fletó se számolhatott volna pontosabban!

Nem féltem az ideges kis nőt, mi lesz vele, ha felneszel a kollektív emlékezet. A Nyílt Társadalom Alapítványok elnöke, Patrick Gaspard lehet (ha lesz) a Biden-adminisztráció munkaügyi minisztere. Nos, ha a Soros hálózatától persze teljesen független Biden-kabinetbe bekerül egy hálózati személy, akkor mindenki eggyel előrébb léphet. Így az ideges kis nő szintén közelebb juthat egy lépéssel, hogy a világkormány tagja legyen. Csak győzze megélni.

Ditzendy Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Belföld (11) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Mozaik (83) Mozi világ (440) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Jobbegyenes (2822) Sport (729) Életmód (1) Politika (1582) Történelem (18) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Heti lámpás (322) Vetítő (30) Mondom a magamét (7685) Titkok és talányok (12) Gazdaság (713) Flag gondolja (36)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>