Ma 2024 július 16. Valter napja van. Holnap Endre, Elek napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 223. / Nemzetközi sajtószemle

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Soros korábbi társa: „Abszolút káosz lesz világszerte”

]]>KING WORLD NEWS]]>

Victor Sperandeo 3 milliárd dollár vagyont felügyel. 43 évet töltött az üzleti életben és olyan, nemzetközileg ismert emberekkel dolgozott együtt, mint Leon Cooperman és George Soros. 

Folytatás:

]]>http://demokrata.hu/hir/kulfold/soros-korabbi-tarsa-abszolut-kaosz-lesz-vilagszerte]]>

Bumeráng: az amerikai színes forradalom exportcikk hazatér az USA-ba

]]>SPUTNIK INTERNATIONAL]]>

Januárban, egy nappal Donald Trump beiktatását követően a Trump-ellenes mozgalom új jelképet kapott: a rózsaszínű „pina kalapot”, amelyet a demonstrálók viseltek a Nők Menetén.

Folytatás:

]]>http://demokrata.hu/hir/kulfold/bumerang-az-amerikai-szines-forradalom-exportcikk-hazater-az-usa-ba]]>

„Soros összeáll ügyészekkel, hogy Trump bevándorlási rendeletét támadják”

]]>SPUTNIK]]> ]]>INTERNATIONAL]]>

Ezzel a címmel tudósít az orosz hírportál arról, hogy a George Soros által pénzelt szervezetek összefogtak demokratapárti ügyészekkel, hogy több mint egy tucat pert indítsanak a Trump-kormány ellen azon elnöki rendelete miatt, amely ideiglenesen felfüggeszti a migrációt az USA-ba hét, főleg muzulmánok által lakott országból. 

Folytatás:

]]>http://demokrata.hu/hir/kulfold/soros-osszeall-ugyeszekkel]]>

Merkel a menekültügyben Soros-tanácsadó kottájából játszik

]]>EPOCH TIMES]]>

Az Európai Unió „máltai terve” lemond arról, hogy a Földközi-tengeri menekülteket visszaküldje, az internálás ausztrál modelljét vagy kemény határbiztosítást használjon.

Folytatás:

]]>http://www.demokrata.hu/hir/kulfold/merkel-menekultugyben-soros-tanacsado-kottajabol-jatszik]]>

A NATO és Németország ismét veszélyesen provokálja Oroszországot

]]>EURACTIV]]>

„Német csapatokat vittek Litvániába NATO zászló alatt”

címmel a brüsszeli portál arról számol be, hogy

„Németország és a NATO tegnap (február 7) hangsúlyozták elkötelezettségüket, hogy megerősítik kelet-európai határuk védelmét Oroszországgal szemben, ahogyan az észak-atlanti szervezet lobogója alatt megérkezett a négy új zászlóalj közül az első”

Ezt még Obama elnök hagyta jóvá annak keretében, hogy a NATO kiterjessze jelenlétét a térségben a hidegháború ideje óta nem látott mértékben.

Most ezer katona érkezett Litvániába. Később, még az idén, amerikai vezetéssel Lengyelországba, brit vezetéssel Észtországba és kanadai vezetéssel Lettországba érkeznek csapatok.

Megjegyzés:

E háborúpárti gazemberekre milyen józanítóan hatna, ha most a katasztrofálisan rosszabbodó amerikai-mexikói viszonyt kihasználva Putyin elnök az Irakot, stb. megszálló USA mexikói határára, a washingtoni neokon szoldateszka újabb agressziója ellen felkészülve jó pár zászlóaljnyi orosz katonát vezérelne.

Spiegel főszerkesztő: Semmi baj a lenyakazós Trump címoldallal

]]>RUSSIA TODAY]]>

Klaus Brinkbaumer, a német heti magazin és a Der Spiegel Online főszerkesztője megvédte a Der Spiegel e heti számának borítóján látható fotót, amelyen Donald Trump amerikai elnök terroristaként lefejezi a Szabadság szobrot.

Egyben felszólította Németországot, hogy „építsen ki szövetséget” az amerikai vezető ellen.

Azt mondta (értsd: hazudta): „A Spiegel senkit nem akart provokálni”.  Csak a demokrácia, a szabadság, a sajtószabadság, az igazságszolgáltatás szabadsága mellett akartak szólni azzal, hogy Trump a bevándorlókat védő Szabadság szobrot fejezi le.

A borítót német lapok is – Die Welt, Das Bild, Frankfurter Allgemeine Zeitung – elítélték.

Az európaiak 55 %-a meg akarja állítani a migrációt muzulmán országokból, 20 % nem

]]>INFOWARS]]>

A brit Royal Institute of International Affairs reprezentatív minta alapján végzett felmérése szerint az európaiak 55 %-a meg akarja állítani a migrációt a muzulmán országokból, és csak 20 %-a támogatja annak folytatását.

A felmérés során tízezer embert kérdeztek meg.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Flag gondolja (36) Belföld (11) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Heti lámpás (322) Tereb (146) Kultúra (9) Jobbegyenes (2825) Irodalmi kávéház (537) Nagyvilág (1310) Mozi világ (440) Sport (729) Mondom a magamét (7713) Vetítő (30) Politika (1582) Történelem (18) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Gazdaság (713)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>