Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
gobekli-tepe-andrew-collins-angyali-menedek-kiado-konyv-konyvek.jpg

Az Istenek eredete - Göbekli Tepe

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

A Figyelők temploma és az Éden felfedezése - Az emberiség 12.000 éves szentélye.

A kötet a Göbekli Tepe-i megalitikus komplexum felderítésével foglalkozik, azzal, hogy kik építették, és hogyan táplálta a civilizáció megalapításával kapcsolatos legendákat.

• Részletes leírást ad Göbekli Tepe elrendezéséről, architektúrájáról, valamint a lenyűgöző faragványairól;
• Felderíti, hogyan építették fel válaszul egy globális kataklizmára;
• Elmagyarázza, hogy az Énok könyvének Figyelői és a sumér hagyományok Anunnaki istenei hozták létre;
• Feltárja az Édenkert maradványainak helyét ugyanabban a térségben...

A törökországi Göbekli Tepének az utolsó jégkorszak végén épült rejtélyes kőtemplom-együttese az egyik legnagyobb kihívás a 21. század archeológusai számára. Épp 7000 évvel régebbi, mint a Nagy Piramis és Stonehenge, különös épületei, és a T-alakú monolitok alkotta gyűrűi, melyeket 10-15 tonna tömegű kövekből építettek, a kifinomultság és művészi hozzáértés olyan szintjét mutatják, melynek nem akadt párja az ókori világ nagy civilizációinak, a suméroknak, az egyiptomiaknak és a babilóniaknak a megjelenéséig.

Göbekli Tepére és a környező lelőhelyekre tett utazásairól szóló feljegyzéseiben Andrew Collins részletesen ír az elrendezésről, az architektúráról, a jégkori állatokat és emberi állatokat ábrázoló kiváló faragott domborművekről, melyeket ma a világ legrégebbi kőépítészeti emlékeként elismert 12 000 éves megalit-komplexumban találtak.

Felkutatja, hogyan építették fel válaszul egy globális kataklizmára – a bibliai Nagy özönvízre, és elmagyarázza, hogyan szolgált átjáróként és térképként az égi világhoz, az első teremtés helyéhez, melybe a Hattyú konstelláció egyik fényes csillagán át lehetett bejutni. Leleplezi, hogy akik a felépítése mögött álltak, azok az Énok könyvének Figyelői, és a sumér hagyomány Anunnaki istenei voltak.

Leleplezvén Göbekli Tepe alapvető szerepét a civilizáció felemelkedésében, Collins rámutat arra, hogyan kapcsolódik ez az emberiség megteremtéséhez az Édenkertben, valamint a titkokhoz, melyet Ádám adott tovább fiának, Sétnek, a setiták elnevezésű angyali nép megalapítójának.

Az Ádám kincseinek legendás barlangja utáni kutatás közben a szerző felfedezi az Édenkertet, és az Élet Fájának maradványait ugyanabban a szent térségben, ahol ma Göbekli Tepe feltárása folyik.

*
A „Göbekli Tepe - Az Istenek Eredete” című ezen kiadványt a törökországi Göbekli Tepe-i megalitikus komplexum iránt érdeklődő olvasóinknak ajánljuk. Rámutatva, hogy kik építhették, hogyan táplálta és táplálja a civilizáció megalapításával és felemelkedésével kapcsolatos legendákat...
*

KAPHATÓ, RENDELHETŐ!

]]>]]>

Kiadó: Angyali Menedék

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2823) Egészség (50) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1310) Titkok és talányok (12) Mondom a magamét (7708) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Életmód (1) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Mozaik (83) Történelem (18) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Politika (1582) Heti lámpás (322) Belföld (11) Flag gondolja (36) Gazdaság (713) Kultúra (9)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>