Ma 2024 július 25. Kristóf, Jakab napja van. Holnap Anna, Anikó napja lesz.
A C vitamin varázslatos ereje

A C vitamin varázslatos ereje

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Gyógyítani a gyógyíthatatlant.

Leírás: Az óriási nemzetközi visszhangot kiváltó kötet most már magyar nyelven is elérhető!

Számtalan kérdés fordul meg az emberek fejében, amikor azt hallják, hogy C-vitamin. Nekünk, magyaroknak pedig különösen közel áll a szívünkhöz, a felfedezőjének, Szent-Györgyi Albertnek köszönhetően, ám mégis oly keveset tudunk erről a csodálatos anyagról.

• Mit titkol el az orvostudomány a C-vitaminnal kapcsolatosan az emberiség elől?
• Tényleg minden betegségre van megfelelő mennyiségű C-vitamin, ami meggyógyítja azt?

„Ez az a könyv, amit a nemzetközi gyógyszerlobbi minden erejével igyekszik eltüntetni. Thomas E. Levy volt elsőként az, aki felfedezte, hogy a C-vitamin magában szinte minden általunk ismert betegségre hatásos ellenszer. Könyvében végigvezet a különböző betegségeken és bemutatja a kísérletek eredményeit is, amivel bizonyítja a C-vitamin gyógyító erejét, kórokozó típusonként az arra megfelelő mennyiséggel.

KAPHATÓ, RENDELHETŐ!

]]>]]>

 TARTALMA:

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS
ELŐSZÓ (dr. Garry Gordon)
ELŐSZÓ - BEVEZETÉS

Néhány alapfogalom és történelmi áttekintés
(Az élet elmélete - Rögzült félreértések - Genetikai hiány - Történelmi háttér - Összefoglalás - Hivatkozások)

A fertőző betegségek gyógyítása, visszafordítása és megelőzése
(Több tucat vírusos és nem vírusos betegség, köztük pl. a gyermekbetegségek, influenza, tuberkolózis, torokgyík, szamárköhögés ismertetése, gyógyíthatósága, megelőzhetősége - Összefoglalás)

A valódi ellenszer
(Áttekintés - Specifikus toxinok és a C-vitamin - Alkohol /etanol/ - Barbiturátok - Szén-monoxid - Endotoxin - Methaemoglobinacemia - Ötvenegy egyéb toxin - Gombamérgezés - A peszticidek hat típusa - Sugárzás - Sztrichnin és tetanusztoxin - Kilenc toxikus elem - Veronok - Összefoglalás - Hivatkozások)

A nagy dózisú C-vitamin biztonsága
(Áttekintés - Hosszú távú és nagy dózisú pótlás - Okozhat-e a C-vitamin vesekövet? /.../ - A C-vitamin és a rák - A C-vitamin és az immunrendszer szándékos elnyomása - A C-vitamin és a rebound hatás - Összefoglalás - Hivatkozások)

A liposzóma technológiai és az intracelluláris bioelérhetőség
(Áttekintés - A liposzóma - A liposzóma technológia és intracelluláris biohasznosulása - Egy különös házasság: liposzómák és antioxidánsok - Intravénás hatás szájon át történő adagolással - Összefoglalás - Hivatkozások)

Gyakorlati javaslatok
(Az antioxidáns kiegészítés kiegyensúlyozása - A C-vitamin optimális adagolása szájon át - A fertőzések és mérgek kezelése - Vesebetegségben szenvedők - Összefoglalás - Hivatkozások - Javasolt könyvek a témában - A szerzőről)

*
Ez a könyv senkinek nem hiányozhat a háztartásából, alapvető ismeretanyaga pedig a szemléletmódjából”!

Kiadó: Angyali Menedék

]]>]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Egészség (50) Heti lámpás (322) Mozi világ (440) Emberi kapcsolatok (36) Politika (1582) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (537) Belföld (11) Mozaik (83) Gazdaság (713) Autómánia (61) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Mondom a magamét (7731) Kultúra (9) Vetítő (30) Történelem (18) Jobbegyenes (2825) Gasztronómia (539) Flag gondolja (36) Tv fotel (65) Életmód (1) Nagyvilág (1310) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>