Ma 2023 március 29. Aguszta napja van. Holnap Zalán napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Soros-zsoldos McCain: Rand Paul Putyinnak dolgozik

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
McCain túl van virágkorán. Kissé megháborodott.
John McCain szenátor esete jól mutatja, hogy korlátozni kellene a szenátorok hivatalban maradási idejét, mondta Rand Paul szenátor az MSNBC tévéállomásnak arra válaszként, hogy McCain azzal vádolta, az orosz elnöknek dolgozik, mivel ellenzi Montenegró NATO-tagságát. Elmondta még, „McCain túl van virágkorán. Kissé megháborodott”.

Majd hozzátette: „A legtöbb, normálisan gondolkodó ember számára az, hogy valakit az állam ellenségének vagy hazaárulónak neveznek, kissé túlmegy a határon”.

McCain a szenátusban dühöngve vádolta Pault azzal, hogy „Vlagyimir Putyinnak dolgozik”, miután Paul szenátor kifogásolta, hogy Montenegró csatlakozzon a NATO-hoz. A szenátus működési szabályzatának 19-ik pontja ugyanakkor megtiltja a szenátorokat, hogy kollégáikat „méltatlan magatartással vagy indítékkal” vádolják.
McCain, írja a portál, már évek óta annak a George Soros milliárdosnak a támogatási listáján szerepel, aki zsigeri Putyin-ellenség, és azt akarta, hogy a szenátusban egyöntetűen szavazzanak Montenegrónak a NATO-ba történő felvételére. 
Rand Paul viszont erről hallani sem akart. Felállt és elhagyta a termet. 

Ezután mondta McCain habzó szájjal: „Figyelemreméltó, hogy egy szenátor blokkoljon egy olyan szerződést, amelyet a túlnyomó többség, sőt talán 98 százalék támogat, és akik éppen ezért jöttek össze, és erre elfut ez elől”.

Majd így folytatta: „Az egyetlen végkövetkeztetés, amit az ember ebből le tud vonni, az, hogy Rand Paul semmivel nem tudja igazolni, hogy egy olyan kis nemzet ne legyen a NATO része, amelyet Oroszország megtámad. Tehát még egyszer megismétlem: a Kentuckyból való szenátor Vlagyimir Putyinnak dolgozik.”

Lovas István - ]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gazdaság (676) Mondom a magamét (6709) Történelem (15) Tereb (142) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Jobbegyenes (2578) Mozaik (83) Titkok és talányok (12) Politika (1581) Gasztronómia (539) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (33) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (519) Heti lámpás (261) Belföld (8) Kultúra (6) Vetítő (30) Egészség (50) Életmód (1) Tv fotel (65) Nagyvilág (1306) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>