Ma 2022 augusztus 11. Zsuzsanna, Tiborc napja van. Holnap Klára napja lesz.
Franciaország etnikai cseréje nagyon jól halad – leleplező cikk

Franciaország etnikai cseréje nagyon jól halad – leleplező cikk

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ezt nem fogják elhinni!!!

]]>FRANCAIS DE SOUCHE]]>

Franciaországban tilos az etnikai statisztika (mint nálunk). Így lehetetlen adatokban bemutatni Franciaország népességi összetételében bekövetkező változásokat.

Csakhogy a radikális francia portálnak (magyarul kb. „Mélyfranciát” jelent) most ez sikerült. Ugyanis a sarlósejtes anémia („drépanocytose”) olyan genetikai betegség, amely szinte kizárólag az Európán kívüli népességben lelhető fel és lényegében csak az Antillákról, a fekete Afrikából és Észak-Afrikából származó emberekben található.

A portál most olyan francia egészségügyi adatokat szerzett meg, amelyek azt mutatják, hogy az összes csecsemő közül hánycsecsemőt vizsgáltak meg abból a szempontból is, hogy van-e sarlósejtes anémiájuk.

Fehér gyerekeknél ezt a szűrővizsgálatot nem végzik el, mert felesleges.

A FdeSouche most közzétette az adatokat.

Ezek szerint Franciaországban az ilyen szempontból megvizsgált csecsemők legnagyobb arányban Párizsban és környékén találhatók: 73,56 %.

Franciaország többi részére vonatkozóan a táblázaton láthatóak az arányok.

A hexagon etnikai lecserélése szép ütemben folyik. És jóval hamarabb lesz befejezett tény, mint a legoptimistább előrejelzések.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Szépségápolás (15) Egészség (50) Sport (729) Nagyvilág (1464) Tv fotel (65) Mondom a magamét (6236) Életmód (1) Flag gondolja (33) Politika (1581) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (667) Tereb (141) Történelem (15) Jobbegyenes (2380) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (513) Mozi világ (440) Mozaik (83) Autómánia (61) Belföld (8) Alámerült atlantiszom (142) Gasztronómia (539) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Heti lámpás (260)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>