Ma 2022 október 04. Ferenc napja van. Holnap Aurél napja lesz.
Lovas István: Soros-tégla mondta tollba Washington CEU-állásfoglalását!

Lovas István: Soros-tégla mondta tollba Washington CEU-állásfoglalását!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Az Egyesült Államokban igen népszerű ]]>Infowars]]>, a Donald Trump amerikai elnököt támogató hírportál önmaga is már címében bombaként robbanó hírnek nevezi azt az információt, amelyet szerda este tudott meg Trump egyik bennfentesétől, Roger Stone-tól, aki több amerikai elnök közvetlen munkatársa volt.

Azt, hogy egy Soros-bennfentesnek és téglának („mole”), Fiona Hillnek, sikerült belopakodnia Trump elnök Nemzetbiztonsági Tanácsába és ott meggyőznie az amerikai külügyminisztériumot és rajta keresztül a Fehér Házat, hogy a budapesti Soros-egyetem mellett Sorosnak, illetve Michael Ignatieff Soros-rektornak tetsző módon álljanak ki a, és ezzel gyakoroljanak nyomást a magyar kormányra a felsőoktatási törvény ügyében.

A Stone-nal készült beszélgetést Alex Jones, az Infowars első embere készítette és annak rövidített változata olvasható el az ott csatolt szövegben. A beszélgetés tartalmazó videó rákattintással megnézhető.

Azt tudni érdemes, hogy az 1952-ben az Egyesült Államokban született Roger Stone politikai tanácsadó édesanyja magyar újságíró. A hetvenes évek második felében Stone az amerikai Ifjú Republikánusok elnöke volt.

Stone elmondja,

„Soros téglát szivárogtatott be a Nemzetbiztonsági Tanács apparátusába: egy Fiona Hill nevű nőt. Harvard Egyetem háttere van és Soros, illetve a Nyílt Társadalom Alapítvány fizette”.

Fiona Hill jelenleg fizetés nélkül van távol a Brookings Institute-tól, amely, tegyük hozzá, az Egyesült Államok legismertebb liberális agytrösztje.
De Hill tagja a Külkapcsolatok Tanácsának és az Eurázsia Alapítványnak is.

Stone elmondta, hogy „a globalista milliárdos” emberének, Fiona Hillsnek a beszivárgását Trump Nemzetbiztonsági Tanácsába McMaster tábornok, Trump nemrégiben kinevezett nemzetbiztonsági tanácsadójának köszönheti.

Véletlenség persze, hogy McMaster is ott van a rejtélyes működésű Bilderberg-konferencia ma, a Fehér Háztól mintegy ötven kilométer távolságban, a virginiai Chantillyban kezdődő négynapos konferenciáján megjelent 131 résztvevője között.

Az amerikai liberális (fősodratú) amerikai sajtó McMaster-imádatára jellemző a Washington Post május 8-i, e címmel megjelent cikke: „Washington szereti McMaster tábornokot, de Trump nem”. Amire egy ésszerű emberek látogatta magyar kocsmában azonnal felteszik a kérdést: akkor mi a fenének nevezte ki?

Az Infowars interjú leírt változatának összefoglalója szerint McMaster szorosan kötődik a new yorki Külkapcsolatok Tanácsához (Council on Foreign Relations) és „egy Soros-alapítási magyarországi egyetemhez”.

Hill már a Nemzetbiztonsági Tanácsnál volt, amikor meglátogatta őt Michael Ignatieff, a Soros-egyetem rektora. Az egyetem Orbán Viktor miniszterelnök politikai nyomása alá került. Azzal vádolta Sorost, hogy az egyetemet és más, nem kormányzati szervezeteit közvetlenül használja a magyar politika befolyásolására, és hogy elősegíti a tömeges migrációt Európába.

Ezután Stone idézi, mit mondott Ignatieff: „Biztosak akartunk lenni abban, hogy az amerikai külügyminisztériumnak a CEU melletti azonnali, bátor és egyedülálló támogatása az egész kormány szava legyen. Orbán Viktor csak a külügyminisztériumtól való kijelentésekről mondta el megvető véleményét… Egyértelművé akartuk tenni, hogy a Trump-kormányzat – amennyiben van nézete a dolgokról – a külügyminisztériumon keresztül szólaljon meg…

Egyértelmű támogatást kaptunk /Fiona Hillnek a Nemzetbiztonsági Tanácsban lévő csapatától/…

”Elmentem a Capitoliumba és ott republikánus szenátorokkal és munkatársaikkal beszéltem. Van egy keskeny közös palló a republikánusok és demokratapártiak között, és az egyetemi szabadság olyan kérdés, amely mindkettőt összeköti”.

A leírt szöveg nem említi, de a videón még sok minden hallható, például Alex Jones igen szenvedélyes kiállása Magyarország mellett, amelynek történelme során a beözönlő muzulmán hódítók elleni bátor kiállásának köszönheti Európa, hogy ma nem muzulmán.

Lovas István - ]]>www.magyaridok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tereb (142) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (514) Politika (1581) Heti lámpás (260) Nagyvilág (1464) Szépségápolás (15) Életmód (1) Mondom a magamét (6349) Flag gondolja (33) Belföld (8) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Mozi világ (440) Jobbegyenes (2432) Mozaik (83) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Egészség (50) Gazdaság (667) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>