Ma 2021 január 22. Vince, Artúr napja van. Holnap Zelma, Rajmund napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Magyarországnak törvényt kell hoznia a maffiaszerű, Soros által pénzelt NGO-król

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Budapesti keltezésű jelentés...

]]>REUTERS]]>

Hatalmas mennyiségben ír ismét a külföldi sajtó a Soros–Orbán-ügyről. Mivel a nyugati hírügynökségek közül a brit Reuters a legtárgyilagosabb, érdemes összefoglalni, az miként tudósít a vitáról.

A fenti cím után a budapesti keltezésű jelentés ismerteti, Magyarországon meggyorsítják azt a törvényt, amely jobban a körmére néz a külföldi támogatású nem kormányzati szervezeteknek, mint Sorosénak, amelyek „maffiaszerű hálózatként” működnek, mint azt ma Orbán Viktor mondta.

A „jobboldali populista Orbán”, írja Krisztina Than, annak a hírügynökségnek a riportere, amely sem az izraeli miniszterelnök, sem a szaúdi uralkodó elé nem tesz minősítő jelzőket, már hosszú ideje bírálja a Soros finanszírozásában működő civil szervezeteket, azzal vádolva őket, hogy ellenzik kemény migrációs politikáját és Soros céljait segítő fizetett politikai aktivistákként működnek.

A magyar miniszterelnök kijelentette: Soros azon csütörtöki állítása, hogy csodálja a magyarok bátorságát, ahogyan ellenállnak az Orbán által létrehozott maffiaállamnak, hadüzenetet jelent.

Elmondta, az egyetlen hálózat, amely maffiamódon működik Magyarországon, amely nem átlátható, az a Soros-hálózat. Ezért kell őket átláthatóvá tenni törvénnyel.

A riporter ismerteti a törvényjavaslatot és azt, hogy a jogszabályt még ebben a hónapban elfogadhatják.

Lovas István -]]> www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (656) Mozi világ (440) Irodalmi kávéház (503) Tv fotel (65) Heti lámpás (249) Flag gondolja (33) Történelem (14) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (171) Egészség (50) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1950) Vetítő (37) Mozaik (83) Nagyvilág (1453) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (140) Kultúra (6) Autómánia (61) Sport (729) Politika (1571) Belföld (5) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5052)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>