Ma 2020 június 03. Klotild napja van. Holnap Bulcsú napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Közszolgálati tévéseknek

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Mutassátok be a bennünket gyalázók igazi arcát!

Tárgy: Mutassátok be, miként működik a demokráciának álcázott német és osztrák média- és véleménydiktatúra

Nyuszikák!

Nem tudom, legalább 2010 nyara óta figyelitek-e miként gyaláznak bennünket a német és az osztrák közszolgálati adók, „tudósításaikat” a legaljasabb vádakra és valótlanságokra építve, mindezt tényekkel vegyítve a hazugságok hitelesítése érdekében?

Ti miért nem mutatjátok be olykor-olykor, hogy mi folyik ott?

Higgyétek el nyuszikáim, hogy Ojbán báci nem hajapná le a fületeket!

Kezdjétek például Udo Ulfkotte meginterjúvolásával annak kapcsán, hogy a napokban jelent meg legújabb könyve arról, miként működik a média- és véleményterror Németországban olyannyira, hogy esetenként a sorból durvábban kilógókat meg is ölik. (Lásd kötetét.)

A Magyar Hírlap ]]>keddi számában]]> megtaláltok róla egy ismertetőt.

Ulfkotte szívesen elmondaná nektek a kamerába, hogy a fősodratú német lapok könyveit, de az azokat kiadó Kopp kiadó egyéb kiadványait sem  hajlandóak reklámozni.

Mutathatnátok azt, amint egy nagy német könyvesbolt vezetője dadog vagy elutasítja tudósítótokat, amikor rákérdez, hol vannak az Ulfkotte-könyvek. Megszólaltathatnátok az ügyben német politikusokat úgy, ahogyan az ő embereik szólaltatnak meg magyar közéleti tisztségviselőket.

Higgyétek el, a jobboldali nézők – nézőitek zöme – nagyon élvezne ilyen műsorokat.

Vagy átsétálnátok Burgenlandba, ahol bemutatnátok élő példákkal, miként döntik el a legalacsonyabb szinteken is, pártalapon, a vezetők személyét. És akkor tehetnétek ilyen megjegyzéseket, hogy jé, mint nálunk a Kádár-időkben.

Mint ahogyan nekik a mi esetünkben mindenről a Braunauban született bácsika jut az eszükbe.

Nyuszikák, munkára fel! Növeljétek a nézőszámot!

Nem beszélve arról, hogy a munka öröme, a nézőknek felkínált horizontotok tágítása és annak bemutatása, hogy ne higgyék ezek a figurák ott, hogy mi csak mindent lenyelő szolgák vagyunk, benneteket is boldoggá fog tenni.

5 kiló sárgarépát is teszek rá.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Sport (729) Kultúra (6) Jobbegyenes (1770) Vetítő (37) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Politika (1571) Belföld (5) Egészség (50) Irodalmi kávéház (486) Mondom a magamét (4564) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (651) Tv fotel (65) Mozaik (83) Mozi világ (440) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Nagyvilág (1450) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Tereb (140) Heti lámpás (240) Flag gondolja (33) Történelem (14)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>