Ma 2024 május 20. Bernát, Felícia napja van. Holnap Konstantin napja lesz.
lovasistvanpubli.jpg

Lovas István: Elhallgatott hírek 185.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Trump-Soros 2:0

“Trump-Soros 2:0” (cím a Boulevard Voltaireből)

]]>BOULEVARD VOLTAIRE]]>

Trump-Soros 2:0 címmel jelent meg cikk a független, jobboldali népszerű francia internetes portálon arról, hogy a Soros-Clinton-McCain-félék minden erőfeszítése ellenére még a vártnál is több elektor választotta meg hivatalosan is Trumpot elnöknek.

A reggeli kínálatból még két cikk címe: Berlin: bevándorlás, iszlám, iszlamizmus, terrorizmus, amely arról ír, hogy a határok nélküli Európa a vandálok korát idézi.

A másik: Őrült kamion Berlinben: gyorsan, hozzanak valódi lépéseket.

A cikk alcíme: „Tényleg Donald Trumphoz kell fordulni, hogy néven nevezzék a dolgokat? Vannak napok, amikor irigyeljük az amerikaiakat”.

]]>http://www.bvoltaire.fr/gabrielrobin/berlin-immigration-islam-islamisme-terrorisme,300873?mc_cid=c0084a5630&mc_eid=a9b3975c1d]]>

]]>http://www.bvoltaire.fr/emmanuelleduverger/camion-fou-a-berlin-vite-de-vraies-mesures,300832?mc_cid=c0084a5630&mc_eid=a9b3975c1d]]>

Egy amerikai patkányújságíró: „Nem hullatok könnyeket Andrei Karlov” megölt orosz nagykövetért

]]>SPUTNIK NEWS]]>

Miközben politikai vezetők és hétköznapi emberek világszerte megdöbbenésüket fejezték ki Andrej Karlov ankarai orosz nagykövet meggyilkolása fölött, a New York Daily News (NYDN) újságírója, Gersh Kuntzmann nyíltan ünnepelte a kivégzést azzal, hogy „igazságot szolgáltattak”.

A patkány (vagy neokon, ami szinonima) újságíró összevetette Karlov megölését Ernst von Rath német nemzeti szocialista diplomata meggyilkolásával: őt 1938-ban egy Herschel Grynszpan nevű zsidó tinédzser ölte meg.

Kuntzmann örömujjongásában Putyin elnököt Hitler német vezetővel hasonlította össze.

Merkelt vádolja a terrortámadásért a cseh pénzügyminiszter

]]>EURACTIV]]>

A cseh pénzügyminiszter Merkel migrációs politikáját vádolja a berlini támadásért címmel a brüsszeli szakportál Andrej Babis cseh pénzügyminiszter tegnapi kijelentését idézi, amely szerint: „Merkel viseli a felelősséget a berlini karácsonyi piac elleni támadásért és hogy a migránsoknak nincs helyük Európában.”

Babis hozzátette: „Sajnos … ez a politika felelős e szörnyű tettért. Ő volt az, aki beengedte a migránsokat Németországba és egész Európába ellenőrizetlen hullámokban, dokumentumok nélkül, és ezért anélkül, hogy tudnánk, kik ők valójában”.

Trump Pentagon-memója nyilvánosságra került: nincs rajta Oroszország! De az Iszlám Állam igen

]]>PRESS TV]]>

Döbbenet a nyilvánosságra került, Pentagonnak szóló Trump-prioritásokban: Oroszország a veszélylistán sincs!

Az iráni tévé ismerteti, hogy az amerikai Foreign Policy magazin hozzájutott ahhoz a december 1-jei keltezésű memorandumhoz, amely felsorolja, hogy Donald Trump amerikai elnök milyen, az Egyesült Államokat fenyegető veszélyprioritásokat sorol fel a Pentagon számára.

A listán az USA-t állítólag fenyegető Oroszország egyáltalában nem is szerepel, amit a liberálisokat „furcsának” találnak, mivel most vizsgálják, milyen szerepet játszott Moszkva az idei elnökválasztásokban és hogy e „beavatkozásuk” volt-e a döntő tényező.

Trump e helyett az Iszlám Állam Irakban és Szíriában működő terroristáira koncentrál.

A memorandum még nem végleges, de így is megrökönyödést keltett.

Seehofer bajor miniszterelnököt átkozza a Spiegel

DER SPIEGEL – SPIEGEL ONLINE

A legolvasottabb német portál reggeli kör-emailjében felindultan dühöng, amiért „a közösségi médiában tombol a kancellárasszony elleni gyűlölet” a berlini karácsonyi piacon történt „támadás” után. Az Alternatíva Németországért „megkísérli,  hogy a terrort a saját maga számára zsákmányolja ki”. De még ennél is szörnyűbb, hogy Horst Seehofer bajor miniszterelnök, a bajor CSU elnöke, “magáévá teszi az AfD logikáját és Merkelt hibáztatja”. „Ez botrány”, írja a véreskezű Merkelt védő szennyportál.

]]>www.lovasistvan.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2805) Autómánia (61) Politika (1582) Egészség (50) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Gazdaság (709) Nagyvilág (1310) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Mozi világ (440) Tereb (146) Életmód (1) Történelem (18) Tv fotel (65) Nézőpont (1) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (36) Heti lámpás (313) Belföld (11) Mondom a magamét (7610) Kultúra (9) Rejtőzködő magyarország (168) Vetítő (30) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>