Ma 2022 június 26. János, Pál napja van. Holnap László napja lesz.
Harcoljunk a hazánkért

Harcoljunk a hazánkért

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Magyarországot az egykori tűzzel-vassal való támadások után sokkal veszélyesebb fegyverrel: az aljassággal támadják hosszú ideje.

„Élni szabadságban, vagy azért meghalni merészen” – Jókai szerint ez a magyar virtus lényege. Óriásit tévedett a nagy magyar író. „Meghalni merészen…” Erre a gyerekes hősködésre fizettünk rá évszázadokon át. Emiatt vesztettünk területeket.

Az élet fontosabb, mint a hősködés.

Wass Albert már fölismerte ezt, ő már felfényesítette egy írásában a gondolatot: nem meghalni, hanem élni kell a hazáért. Magyarországért már meghaltunk annyian, hogy az „arany mezők, ezüst folyók hős vértől ázottak, könnytől áradók” – miként nemzeti operánkban zengik énekesek.

Élve kell harcolnunk a hazáért.

Magyarországot az egykori tűzzel-vassal való támadások után sokkal veszélyesebb fegyverrel: az aljassággal támadják hosszú ideje. Noha az aljassággal már IV. Bélának is meg kellett küzdenie Nyugatról, miközben Keletről vassal támadta hazánkat a tatár.

Most az aljasság a fő fegyver.

Az aljasság szabdalta körül hazánkat Trianonban is: hős katonáink előtte távol tartották az ellenséget, Muhi, Mohács nem jellemezte az első világháborút: itáliai völgyekben állt a front, távol az ősi magyar határoktól. A Tiszáig később csak az árulás hozta be az ellenséget.

„Nem akarok katonát látni” – mondta a hazaáruló.

Látott. Sok katona árasztotta el fővárosunkat is, csak ezek nem magyar egyenruhát viseltek. „Megszüntették a hadsereget!... Ezek a szemétládák!” – mondta egy belső beszélgetésben a Tanár úrként nevezett értelmiségi 2004 telén.

Ekkor szüntette meg a sorkatonai szolgálatot a szélsőség.

A hungarofóbia szétzilálni próbálta a magyar hadsereget, még a tankokat is elajándékozta egy mostani hazaáruló – hazaárulók már Mátyás királyt is gáncsolták, végzetesen is. A hazaárulás szégyenletes „hagyomány” volt sokáig.

Ma üzlet a hazaárulás.

Üzletelnek a hazánkkal szélsőségesek, ezt tették 1995-ben, amikor stratégiai közvagyont kótyavetyéltek el, ezt tették 2002-ben, amikor tengerentúli garnitúrákat vontak be a választások menedzselésébe, és 2010-ben, 2014-ben is megkísérelték ezt.

2014-ben tengerentúli ukázra ültettek be egy díszpintyet a parlamentbe.

Most egy nyugat-európai városból bombázza Magyarországot egy korrupt bűnbanda. Fegyverük az aljasság. El akarják tüntetni a magyar etnikumot a földkerekségről – ezen elődeik már régen ügyködnek. „Nem hiba, hanem eredmény” – mondta e kísérletek következményéről egy nagy építész.

Biológiai fegyverrel akarják elárasztani hazánkat.

Olyan anyagot próbálnak Magyarországra zúdítani, amely ellenséges Mátyás király, Rákóczi, Petőfi szellemi hagyatékával, amely kisavazná nyelvünket a térségből, s amely fizikailag is irtaná a Szent István-i örökség képviselőit e lángoktól ölelt országban.

Korruptak.

Megvette őket egy sötét szervezet, amely évszázadok óta buzgólkodik – s ezt ki is mondja – a családok és a nemzetállamok felszámolásán, és – elsősorban – a Katolikus Egyház szétmállasztásán. elpusztításán, emlékének beszántásán és sóval behintésén.

Korrupt gazemberek törnek hazánkra – aljassággal.

Kézi fegyverük az idehaza megvett manipulátori tömeg. A külföldről busásan megfizetett hazugsággarnitúrák, amelyek képernyőt kapnak, újságfelületet terjeszkednek el, kibertérben zsibongnak, erkélyre másznak, hepciáskodnak.

Mind hazaárulók.

Ám erre még büszkék is. Törvény már nem bünteti a hazaárulást, külföldről azonban jól megfizetik. Az emberiség selejtje erre is felbérelhető. Ezek a selejtfigurák hőzöngenek az elektronikus sajtóban, hisztériáznak az utcán, hazudnak nem kormányzati organizációkban.

Ellenük szellemi eszközökkel kell védekezni.

Leleplezni korruptságukat: azt, hogy külföldről fizették meg őket, arra bérelték fel őket, hogy szétverjék a magyar társadalmat, ellopják a magyar állam vagyonát, és a szélsőséges hungarofóbokhoz juttassák a magyar társadalom földjét, vizét, érzékeit.

Bűnözőkről van szó.

Ezek ellen a mindennap gyakorolt demokrácia védheti meg a fiatalokat, a magyar gyerekeket. A demokráciát nem lehetett 1990 tavaszán „bevezetni”: azért mindennap küzdeni kell. Azt minden nap gyakorolni kell.  Erre csak élő emberek képesek.

Ezért nem merészen meghalni kell. Hanem életben kell maradni.

Kovács G. Tibor - ]]>www.gondola.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Heti lámpás (259) Tv fotel (65) Belföld (7) Mondom a magamét (6144) Politika (1581) Mozaik (83) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (141) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (665) Jobbegyenes (2340) Autómánia (61) Nagyvilág (1465) Szépségápolás (15) Egészség (50) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (15)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>