Ma 2021 július 24. Kinga, Kincső napja van. Holnap Kristóf, Jakab napja lesz.
„George Soros nehéz élete”

„George Soros nehéz élete”

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Íme az igazság...

]]>THE WASHINGTON TIMES]]> ÉS ]]>MARIANNE]]>

A Soros kontra magyar kormány vitájában a konzervatív Washington Times George Soros nehéz élete címmel írt cikkében az Orbán-kormány mellett állt ki.

Ami „nem semmi” a mai nyugati világban, hiszen a rólunk ott megjelenő cikkek mintegy 95-97 százaléka (több évtizedes tapasztalat alapján becsült érték) minden esetben a jobboldalra szavazó Magyarország ellen szól, hazugságokkal „alátámasztva”.

És most itt egy rövid közbevetés, iménti állításunk megerősítésére.

]]>Tegnap írtunk itt arról]]>, hogy a saját maga bevallása szerint Soros támogatásában részesülő budapesti zsidó szervezet, a Marom milyen aljas, lejárató cikket helyezett el a brit Independent című lapban és a Deutsche Business Insiderben.

És mi történt tegnap a francia Marianne hetilapban? Ott is megjelent ugyanez az aljas cikk e címmel: „Magyarországon Orbánnak az antiszemitizmus iránti toleranciája a szélsőjobboldalt favorizálja”.  Ugyanazon szerzőpáros neve alatt, természetesen, azaz Ádám Schönberger és Eszter Susán Guerrero azonosítással.

Most pedig foglaljuk össze a Washington Times cikkét, amely Sorosnak azzal az elképesztő hazugságával indít, hogy Magyarországon nyomorúságosabb az élet, mint a szovjet megszállás idején. Az első bekezdés ezzel a mondattal zárul: „Soros valószínűleg azt gondolja, hogy a mai Magyarországon, ahol szólásszabadság uralkodik és szabadon tartanak választásokat, melyek nem mindig úgy alakulnak, mint ahogyan azt Soros szeretné, annyira elnyomó a rendszer, mint Donald Trump Amerikája”.

Soros szerint, folytatódik a cikk, Orbán Viktor magyar miniszterelnök kizsákmányolja és elnyomja azokat, akik ellenzékben vannak. Mégpedig jobban, mint ahogyan az a szovjet megszállás alatt volt.

A Washington Times megjegyzi, hogy a szovjet megszállás idején a magyarokat gyakran vitték el hosszú, fekete kocsikban a titkosrendőrség főhadiszállására. Ahonnan „munkatáborba, vagy, ha szerencsések voltak, kivégzőhelyre” vitték őket. Akkor nem létezett szólásszabadság. A tulajdonjog pedig a pártvezéreknek volt a privilégiuma és ők szabadon éltek azon zsarnoki rendszerben, amelyet ők kényszerítettek az átlagpolgárra.

Ellentétben a mai Magyarországgal, amely egy egészen más hely. A szavazók választhatnak. Mint ahogyan Orbán Viktort leváltották 2002-ben, hogy 2010-ben visszatérjen, mégpedig kétharmaddal.

Magyarországon olyan demokrácia van, hogy ott Soros is azt mondhat, amit akar. Senki nem próbálja elhallgattatni, még ha a belváros kellős közepén beszél is.

Soros, olvasható, nem valószínű, hogy akár a pénzből, akár a szabadságból kifogyna, és így továbbra is szabadon inzultálhatja Magyarországot.

Szabadon demonstrálhatja, hogy egy milliárdos is beszélhet ostobán, zárul a cikk.

Lovas István - ]]>www.demokrata.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-12-27 05:28
Bravo, végre. Mindent meg kell tenni, hogy Magyarországról a nyugati sajtóban, magyarok is mondhassanak véleményt...

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2079) Életmód (1) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Politika (1578) Egészség (50) Sport (729) Gazdaság (659) Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (255) Mozaik (83) Mozi világ (440) Autómánia (61) Nagyvilág (1456) Történelem (14) Tereb (138) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5446) Belföld (6) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Tv fotel (65) Irodalmi kávéház (505)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>