Ma 2023 november 29. Taksony napja van. Holnap András, Andor napja lesz.
Balliberális, arcátlan hamisítás Soros-ügyben

Balliberális, arcátlan hamisítás Soros-ügyben

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Hihetetlen történet...

Soros-ügyben olyan elemi hazudozás folyik a nyugati hatalmi központokban és a sajtóban, ami példátlan lenne, ha a „mindenben az oroszok keze van” típusú folyamatos gigahazudozások nem lennének.

Vegyük csak a legelemibbet. A Soros-kitartottak, illetve Soros-pártiak egyszerűen a tényekkel szembemenve tagadják le, hogy a többszörös milliárdos spekulánsnak lenne terve. Akkor, amikor ő maga is ezt a nevet adta annak, amit kidolgozott.

Aki el akarja magyarul olvasni, ]]>íme]]>

A Magyar Időkben megjelent cikk szó szerinti fordítását adja a Market Watch nevű portálon 2015-ben e címmel megjelent Soros-tervnek, amely Soros szerzőségében jelent meg:

„George Soros: Íme a tervem a menekültkáosz megoldására”

Amiről olyan komoly lapok is, mint a Financial Times, azt merészelik hazudni, hogy ilyen terv nincs. Ez jól mutatja, hol tartunk 1990 óta.

De Soros-ügyben naponta hazudnak, hamisítanak.

Nézzünk egy aktuális, mai példát.

Október 7-én jelentettük meg itt azt a ]]>cikkünket]]>, amelyben beszámoltunk arról, hogy mit mondott Paul Gosar, Arizona állam republikánus kongresszusi képviselője Sorosról. Azt, hogy ő állt a charlottesville-i demonstrációk mögött. E cikkben idéztük Gosart. Szó szerint. Így:

„Ki ez a Soros?” – kérdezte Gosar, majd így felelt saját kérdésére: „Azt hiszem, Magyarországról való. Azt hiszem, zsidó volt. Azt hiszem, feladta népét a náciknak. Jobb, ha vigyázunk a hozzá hasonlókkal”.

Erre mi történik ma?

A Klubrádió nemzetközi sajtószemléjének egyik készítője, Csernyánszky Judit rádióhoz illetlen nagyságú késéssel szintén felfedezte ugyanezt a témát. És így hamisította meg Gosar szavait:

A zsidó családba született Soros keresztény lehetett – így Paul Gosar –, akit nem kellett volna elhurcolni a koncentrációs táborba, sőt azt állítja a képviselő, hogy náci kollaboráns volt Soros.

A hamisított mondat eredetije ez volt:

„Gosar also said that he believed that Soros – who as a 14-year-old Jew in Nazi-occupied Hungary pretended to be Christian in order to not be sent to a concentration camp – was a Nazi collaborator.”

Azaz: „Gosar elmondta, hogy úgy gondolta, Soros – aki 14 éves zsidóként a nácik által megszállt Magyarországon úgy állította be magát, mintha keresztény lenne azért, hogy ne küldjék koncentrációs táborba – náci kollaboráns volt”.

És miért hamisította meg a Klubrádió a mondatot? Hogy aki hallja a meghamisított szöveget, egy pillanatra se adjon hitelt Gosar egyéb mondanivalójának Sorosról, és inkább gondolja a képviselőt vagy elmebetegnek, vagy szándékos hazudozónak.

Lovas István -]]> www.demokrata.hu]]>

Hozzászólások

Béla
2017-10-11 11:32
Érdekes ez, hiszem a Faröer szigetektől tanulhatna Katalónia, nekünk pedig Lovas kell tévéelnöknek végre, a királyi egyesre, a Fidesz tévében. HBO. Tanuljanak tölük. Az ismétlés állandó ereje, valóság lesz, mert nem lehet eleget mondani ennek a népnek, mi a valóság, s mi a megoldás.. S kik ezek valójában. Sajtótörvény kell, sajtószabadság kell, gondolat és véleményszabadság kell.
Béla
2017-10-11 11:34
Jól nézne ki a ronda plakátfeje alatt. „„Ki ez a Soros?” – kérdezte Gosar, majd így felelt saját kérdésére: „Azt hiszem, Magyarországról való. Azt hiszem, zsidó volt. Azt hiszem, feladta népét a náciknak. Jobb, ha vigyázunk a hozzá hasonlókkal”.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mozi világ (440) Mozaik (83) Vetítő (30) Történelem (16) Titkok és talányok (12) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Gazdaság (693) Gasztronómia (539) Autómánia (61) Jobbegyenes (2719) Nagyvilág (1309) Flag gondolja (34) Szépségápolás (15) Kultúra (6) Egészség (50) Politika (1581) Belföld (10) Irodalmi kávéház (531) Heti lámpás (279) Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Mondom a magamét (7237) Nézőpont (1) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>