Ma 2024 február 29. Anonymus napja van. Holnap Albin napja lesz.
Antidogma - A Nyugat mint intézményesített tébolyda 2.

Antidogma - A Nyugat mint intézményesített tébolyda 2.

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Miért szabad a feketéknek fehérelleneseknek lenniük?

Ezúttal amerikai fősodratú sajtótermékek főcímeiből szemezgetek az USA mentális-pszichikai állapotának és a Nyugaton – elsősorban az angolszász országokban – zajló féktelen fehérellenes kampány mértékének (vagy inkább mértéktelenségének) érzékeltetésére. A válogatás hitelességéről a cikkek megjelenési helyének és idejének pontos feltüntetése nélkül is személyesen kezeskedem. Tőlem csak a zárójeles magyarázatok származnak.

Igencsak biztos, hogy a problémáink akkor kezdődtek, amikor a fehér férfiak úgy döntöttek, hogy elkezdenek „felfedezni” dolgokat. Valójában a heteroszexuális fehér férfiak alkotják a problémáink gyökerét. Hogyan bizonyították be nekem a fehérek, hogy éppen olyan rasszisták, mint amilyennek elképzeltem őket. Bocsi, fehérek, de a rovásotokra történő viccelődés nem elnyomás. Miért gyűlöli mindenki a fehéreket, a fehéreket is beleértve? Miért szabad a feketéknek fehérelleneseknek lenniük? Fehérek: ne hasonlítsátok a rasszizmust más elnyomási formákhoz. Kedves fehérek, ne gondoljátok, hogy a „szeretet” önmagában elég ahhoz, hogy véget vessen a rasszizmusnak. Nem kell rasszistának lenned, hogy rasszista légy (sic!). Kedves fehérek, itt az ideje, hogy megértsétek cinkosságotokat a rasszizmusban. Nincs bocsánat a fehéreknek a rasszizmusukért, ők jobban tudják. Mikor fejezik be a fehérek a fehérséget. (Affinity Magazin, néger feminista társasági magazin)

Egyes fehérek miért nem látják, hogy kivételezett helyzetben vannak. Néha fehér sem akarok lenni. A fehérek törékenysége faji erőszak. Bill Maher (komikus, politikai kommentátor, televíziós műsorvezető) belefáradt abba, hogy a fehérek önmagukkal szemben igazságosan leszarják önmagukat. Fehér Amerika: ébredj már fel, ba…ódj meg. Alton Sterling és Philando Castile (két felfegyverzett, Sterling esetében bedrogozott és rovott múltú néger férfi, akit rendőrök likvidáltak szolgálatteljesítés közben) halála a TE problémád. Egy tanulmány kimutatja, hogy a legtöbb amerikai fehérnek nincsenek közeli fekete barátai. Fehérek, ha nem is vagytok a megoldás részei, ti vagytok a probléma részei. Kérges kezek: a csökkenő fehér munkásosztály szavazata. Miért kell a fehér egyházamnak a fajról beszélnie? 31 dolog, amelyet a fehéreknek kulturálisan ki kell sajátítaniuk. (HuffPost, a legnépszerűbb amerikai internetes hírportál, liberális-feminista irányultságú)

Tíz mód, ahogyan a fehérek még rasszistábbak, mint azt felfogják. A főiskola még mindig a fehéreké: az egyetemeink ellenséges helyekké váltak az afroamerikaiak számára. A „fehér szemét” mély gyökerei Amerikában: „Továbbra is faji alapú és osztálytársadalom vagyunk.” A fehér felsőbbrendűség és a Trump-láz: a mérgező párosítás, amely öl – fehérek. Elítélitek a fehér felsőbbrendűséget? Bravó! De ezért nem jár nektek különleges jó pont, fehérek. Miért mindig egy fehér fickó: a modern, erőszakos őrjöngés gyökerei? A haladó fehérek faji rövidlátása: a színvakságuk miért hagyja cserben a kisebbségeket – és a baloldalt? A fehér Amerika halálos válsága: a gyötrelem valóságos, de a felfogásunkat elferdíti a „fehér faji keret”. A fehér férfiakat meg kell állítani: maga az emberiség jövője függ tőle. A fehérek kiváltságos helyzetének óriási hatása van a politikára – de a fehérek úgy gondolják, hogy ez a kiváltságos helyzet nem létezik. A fehér fickók meg­gyilkolnak minket: a mérgező, gyáva (sic!) férfiasság, a mi gyógyíthatatlan nemzeti betegségünk. A fehér férfiak vérmérsékletének dührohamai: mi hiányzik teljesen a „politikai korrektségről” folytatott vitából? A (Trump megválasztásában döntő szerepet játszó) dühös fehér férfiak dögvésze: hogyan mérgezi meg a rasszizmus, a fegyvertartás kultúrája és a mérgező férfiasság Amerikát. (Salon.com, liberális-progresszív beállítottságú internetes honlap)

Ellenőrizd a kiváltságodat: olyan ruhák, amelyeket a fehéreknek nem kellene viselniük. Ki akarod gyógyítani magadat a „mérgező fehérségből”? Ez a tanfolyam segíthet. Fehérként hogyan tervezzünk meg egy esküvőt kulturális kisajátítás (a liberális értelmezés szerint: más rasszok vagy etnikumok kulturális vívmányainak vagy szokásainak ellopása) nélkül. A Télapónak többé már nem kellene fehér férfinak lennie. Fehérek, gondolkodjatok hosszan és keményen, mielőtt Beyoncé és Rihanna (amerikai színes bőrű énekesnők) legújabb albumairól írtok. A fehér férfiaknak nincs semmi okuk a panaszkodásra. A fehér nők megőrjítenek engem. Kedves fehérek, ne állítsátok azt, hogy a fordított (vagyis fehérellenes) rasszizmus valóságos. Az Oscar-díjak ismét túl fehérek voltak. Miért nem állhatom a fehér hastáncosokat? Beszélnünk kell arról a tényről, hogy a divatbemutatók kifutói még mindig túlságosan fehérek. Miért nem oké, ha a fehéreknek rasztafrizurájuk van? Azealia Banks (amerikai néger rapper) vs. Iggy Azalea (új-zélandi fehér rapper): „A kiváltságos helyzetű fehéreknek nem kellene ellopniuk a (fekete) hiphopzenét.” Nyolc szabály azoknak a fehéreknek, akik szeretik a hiphopot. A fehérek kiváltságos helyzetének 17 szánalmas példája. A fehér fickóknak miért nem kellene indián történeteket írniuk. Nem tudok mit kezdeni a jó fehérekkel. Tizenhét étel, amelyet a fehérek tönkretettek. Fehér tulajdonú éttermeket megszégyenítettek etnikai ételek felszolgálása miatt, mert ez kulturális kisajátítás. Geográfusok arra figyelmeztetnek, hogy nem kellene felhasználni a heteroszexuális fehér férfiak vezette kutatások eredményeit. Egyetemi tanárok azt akarják, hogy a tudományos közeg többé ne idézzen heteroszexuális fehér férfiakat. Egyetemi tanár: „Egyes fehéreknek meg kell halniuk.” Ez nem választás kérdése: a fehér felsőbbrendűség megoldása a fehérek abortusza. Rasszista fehér nők: egy amerikai örökség. Kigyógyulni a mérgező fehérségből: ez a nő áll a kurzus mögött, amely segíti a fehéreket megbirkózni a zsigeri rasszizmussal. (Az egyik amerikai néger polgárjogi aktivista) azt akarja, hogy a fehérek fizessenek „egyénileg kárpótlást” a rabszolgaságért. Egyetem: segítség, túlságosan fehér a kampuszunk. Tizenkét szó, amelyet feketék találtak ki, és fehérek öltek meg. Amerika egyre kevésbé fehér, és ez fogja megmenteni. (Válogatott szélsőliberális szennyszájtok)

Gazdag István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1309) Gazdaság (699) Mondom a magamét (7429) Szépségápolás (15) Autómánia (61) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Flag gondolja (36) Életmód (1) Jobbegyenes (2764) Irodalmi kávéház (535) Történelem (17) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Nézőpont (1) Tv fotel (65) Politika (1582) Mozi világ (440) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Gasztronómia (539) Heti lámpás (306) Mozaik (83) Belföld (10)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>