Ma 2024 február 21. Eleonóra napja van. Holnap Gerzson napja lesz.
Antidogma - A Nyugat mint intézményesített tébolyda

Antidogma - A Nyugat mint intézményesített tébolyda

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Íme a drámai valóság.

Egy adott társadalom pszichés és mentális állapotáról meglehetősen pontos látleletet nyújtanak a helyi média híradásai. Ezek alapján Nyugaton reménytelennek látszik a helyzet. Talán csak egy brutális sokkterápia segíthetne, vagy már az sem, mert annyira általános az elmebaj. Az alábbi kis nyári válogatás, amelyet ottani újságcikkek címeiből állítottam össze, e tekintetben önmagáért beszél. Helytakarékosságból ezúttal szokásomtól eltérően nem tüntetem fel a forrásokat, de az esetleges tamáskodókat biztosíthatom róla, hogy bármennyire is abszurdnak tűnik az, amit olvasnak, nem a képzeletem terméke. Ilyen őrültségeket kitalálni sem lehetne. Tőlem csak a zárójeles magyarázatok származnak. Minden más a drámai valóság műve.

A 28 éves Claire, akinek nincs munkája vagy férje, örökbe fogadott négy árvát Afrikában, és haza akarja vinni őket (az angliai) Dorsetbe. Felelőtlen, vagy csak tele van szeretettel? Gyűlöletbejegyzéseket megosztani az interneten hat hónap börtönhöz vezethet, mivel (az angol) bírák szigorú büntetéseket javasolnak a faji, vallási és szexuális kisebbségeket zaklató internetes trollokkal szemben. Egy (afrikai) menedékkérő, akit már két hónapja ki kellett volna toloncolni Németországból, megölt egy (fehér) szexmunkást, mert az egyik migráns társa azt mondta neki, hogy pénzhez juthat, ha eszméletlenre ver és kirabol prostituáltakat. Egy muszlim szomáliai szexgeng tagjai azt mondják, hogy a fehér brit gyerekek megerőszakolása „a kultúrájuk része”. A finn legfelsőbb bíróság úgy döntött, hogy a tízéves gyerekekkel való szex nem „erőszak”, ha olyan kultúrából jön az elkövető, ahol a felnőttek és gyerekek közötti nemi kapcsolatok „normálisak”.

Erőszakosabb, kegyetlenebb és szervezettebb, mint valaha: Londonban ma 250 bűnbanda tevékenykedik, amelyek tizenéves lányokat használnak drogfutárokként, és „kapcsolatokat építenek ki terrorhálózatokkal”. Azok a hirdetések, amelyek a (hagyományos) nemi sztereotípiákkal a fiúkat merészeknek, a lányokat pedig gondoskodóknak ábrázolják, nyomásgyakorló szervezetek (crakdown watchdogs) tiltásával szembesülnek (Angliában). A szoknya menő, mondják a fiúknak az egyik (brit) iskolában, ahol megtiltják nekik a rövidnadrágot nyáron egy „nemileg semleges” egyenruha-politika érdekében. A lányoknak megtiltják a szoknya viselését negyven angliai középiskolában, amelyekben nemileg semleges egyenruhákat választanak, hogy (így) gondoskodjanak a transznemű tanulókról.

A feministák dühöngnek, mert a Twitter megtiltja nekik, hogy azt mondják: a nők nem lehetnek férfiak. Az első (brit) nő, aki csatlakozott a gyalogsághoz, miután a hadvezetőség lehetővé tette a nőknek, hogy harcoló alakulatokban szolgáljanak, két hét után feladta, beismerve, hogy alulbecsülte a 18 hetes kiképzést. Az (amerikai) Brown Egyetem tamponokkal látja el a férfivécéket, mert „mindkét nem menstruál”.

A brit vadnyugat dermesztő valósága: sokkoló adatok felfedik, hogy az erőszakos bűnözés 50 százalékkal növekedett Britannia egyes részein… A (brit) rendőrség szirénázva hajtott egy házhoz, miután egy 11 éves lány „kiakadt”, mert a szülei nem engedték meg neki, hogy megnézze a Szerelemsziget című valóságshow-t.

Dzsihádisták szabadon kószálhatnak az Egyesült Királyságban: aggodalmat okoz a veszélyes szélsőségesek követése, mivel a Szíriából és Irakból visszatért 400 brit fanatikus közül csak 40 ellen indult eljárás. Árulás: a manchesteri bombamerénylőt a brit haditengerészet mentette ki a líbiai háborús övezetből, és visszavitte Britanniába, három évvel azelőtt, hogy 22 embert lemészárolt egy popkoncerten.

Puskaporos hordó Párizs: miután egy lesújtó jelentés felfedi, hogy háromszázezer illegális bevándorló él az egyik francia külvárosban… (a lap cikkírója) megvizsgálja a feszültségeket egy olyan közösségben, amely hadilábon áll a fősodorbeli társadalommal. Britannia börtönnépessége a legalacsonyabb szintjére csökkent nyolc év alatt, mert el­ítélteket SZABADON BOCSÁTANAK, hogy enyhítsék a nyomást a túlzsúfolt börtönökön. (Angliában) több mint 30 ezer 10–15 éves gyermek azt mondja, hogy bandákba tömörülnek a kábítószeres bűncselekmények növekedésétől való félelmükben.

Harminc százalékkal több szexuális bűncselekményt követnek el gyermekek sérelmére a Szadik Khan (pakisztáni musz­lim főpolgármester) vezette Londonban, miközben a közvéleményt dühíti (az efféle bűncselekmények elkövetésére szakosodott, főleg pakisztáni muszlim) bűnbandák növekedése. Egy 67 éves (brit) bírót, aki családját védelmezte a kétmillió fontos udvarházát megrohamozó fegyveres bűnbanda ellen, LETARTÓZTATTAK, és faji indítékkal súlyosbított támadással vádolnak. Alkalmazzunk több büntetett előéletű bírót, hogy segítsük a (faji) sokszínűség növelését, javasolja a brit bírák szövetségének elnöke.

(Angliában) rövidesen gyűlölet-bűncselekmény lehet a nőkre való utcai ráfüttyentés, mivel a rendőrség szexista abúzusnak és zaklatásnak „tekinti az esetet”.

Botrányos! A német kormány leplezi, hogy egy nigériai migráns lefejezett egy csecsemőt. Az (amerikai) Louisianában gyilkossággal vádolnak egy 25 éves (néger) nőt, aki két férfival együtt elrabolta (egy face­boo­kos fehér nőismerőse) fiúcsecsemőjét, majd felgyújtotta, végül a vasúti síneken hagyta meghalni. Egy (brit) keresztény orvos, akit elbocsájtottak az állásából, mert azt mondta, hogy az ember „nem választhatja meg a nemét”, azt állítja, hogy a kollégái túlságosan félnek támogatni őt. San Franciscóban (ahol a fehér lakosság mára kisebbségbe került a bevándorló színes bőrűekkel szemben) egyetlen hét alatt 16 ezer panaszt regisztráltak a közterületet elborító emberi ürülék miatt.

Theresa May új törvényeket sürget, hogy betiltsa a politikusok sértegetését a közösségi médiában. „Egy ki…szott antiszemita és rasszista vagy”: Margaret Hodge zsidó veterán munkáspárti képviselő elképesztő támadást intéz a parlamentben Jeremy Corbyn (pártjának elnöke) ellen. Egy (brit) transznemű fogoly, akit egy női börtönbe tettek, noha nem esett át nemváltoztató műtéten, „szexuá­li­san megtámadta négy női rabtársát, mielőtt áthelyezték egy férfibörtönbe”. (Angliában) már ÖTÉVES gyermekek is szexuálisan zaklatják egymást, miután ezt tanulták az interneten, figyelmeztet egy jótékonysági szervezet.

(folytatjuk)

Gazdag István - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Politika (1582) Jobbegyenes (2760) Sport (729) Belföld (10) Kultúra (6) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Heti lámpás (304) Tv fotel (65) Mondom a magamét (7417) Szépségápolás (15) Nagyvilág (1309) Vetítő (30) Nézőpont (1) Flag gondolja (36) Gazdaság (698) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Mozaik (83) Irodalmi kávéház (535) Történelem (17) Alámerült atlantiszom (142) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Gasztronómia (539) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>