Ma 2024 június 22. Paulina napja van. Holnap Zoltán napja lesz.
Ügynökök, spiclik, egyéb hazaárulók

Ügynökök, spiclik, egyéb hazaárulók

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Miközben a baloldal külföldi ügynökségként működik, saját bűneivel vádolja a kormányzatot.

Ma Magyarországon többségben vannak az európai magyarok, akik Európában akarnak élni, és nem akarják, hogy ez a kormány kirángasson minket az Európai Unióból. Ha meg tudjuk mutatni az erőnket, akkor el fogjuk érni, hogy ez a rendszer hamarabb megbukjon, mert nincs időnk 2026-ig várni” – ripacskodott és fenyegetőzött Dobrev Klára a Soros–Pressman-féle utazócirkusz, azaz a Partizán ellenzéki EP-listavezetői vitáján a múlt héten. A csapatból hiányzott Magyar Péter, pedig nyugodtan elmehetett volna, Gulyás Márton ugyanis kínosan ügyelt rá, hogy kényes kérdésekkel ne kelljen foglalkoznia a jelölteknek, így például a közös európai haderő tervezett ukrajnai bevetése nem volt releváns téma, csupán annyi jutott rá, hogy Dobrev lassan és tagoltan elmondhatta azt a képtelenséget, hogy Európa vezetői békepártiak. Ellenben jót diskuráltak a felek olyan világmegváltó témákról, hogy mikor kezdődött a klímaváltozás és a dinoszauruszok idejében melegebb volt-e, mint most vagy sem. A dínók a háború súlyos témaköre mellett kiszorították a Robert Fico elleni merénylet ügyét is, így az ellenzéki listavezetőknek a merénylő háborúpárti hátországáról sem kellett véleményt mondaniuk.

Dobrev ellenben arról hosszasan elmélkedhetett, hogy az igazi szuverenitásvédelmet Brüsszel gyakorolja, mert a „több Európa” több szuverenitást hoz, és a nemzetek csak erősebbek lesznek Brüsszel által, ezért is kívánatos az Európai Egyesült Államok mihamarabbi megteremtése.

Itt érdemes egy pillanatra lecövekelni: Gyurcsányné és a szuverenitás! Mint a kapros fagyi vagy a népi demokrácia, úgy illik egymáshoz a két kifejezés! Már látom a Nyugati Fény főcímét: „Az Apró família: egy tisztes baloldali család generációkon átívelő harca a nemzeti szuverenitásért!” Mivel – olvasóinkkal egyetemben – nem vagyunk közéleti újszülöttek, azért foglaljuk össze, milyen is a szuverenitásvédelem bolsevista módra!

Múlt heti hír, hogy nemzetbiztonsági kockázat miatt érkezett feljelentés az Alkotmányvédelmi Hivatalhoz, miután a 444-hez kiszivárogtatták a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat főigazgatójának, Szabó Hedvig altábornagynak a levelét. A feljelentő, azaz Tényi István úgy fogalmaz, érdemes megfontolni vizsgálat lefolytatását, hogy kiderüljön, milyen módon került a sajtóhoz az altábornagy levele. A jelentés tartalmának nyilvánosságra hozása magyar nemzeti érdekeket, valamint nemzetbiztonsági érdekeket sérthet – húzta alá. – Felmerülhet, hogy az üggyel kapcsolatban ismeretlen személy tiltott tevékenységet folytatott, jogosulatlanul férhetett hozzá adatokhoz, illetve minősített adatokkal élhetett vissza – utalt Tényi az esetleges ügynökökre, s nem alaptalanul.

A témát a titkosszolgálati ügyekben meglepően jól értesült, vitathatatlanul amerikai orientációjú Panyi Szabolcs a guruló dollárokkal etetett médiahálózat oknyomozó blogján, a Direkt36-on teregette ki még 2022-ben, azt állítva, hogy egy, a birtokukba került belső irat szerint még 2022 januárjában is célzott támadások érték a külügyminisztériumot. Ezek a hekkerek egyrészt a korábban Putyin által is irányított Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak, az FSZB-nek, másrészt az orosz katonai titkosszolgálatnak, a GRU-nak dolgoznak. „A források elmondása szerint a magyar állami szervek régóta és jól ismerik őket, mivel már legalább egy évtizede folyamatosan támadják a kormányzati hálózatokat” – írta az ország­gyűlési választások kampányhajrájában Panyi.

Most újra kampány van, hát hogy, hogy nem, a téma ismét terítékre került, ezúttal a testvérlap, a 444.hu újságírója állt Szijjártó Péter elé a kérdéssel, immár kezében lobogtatva a bizonyos belső iratot. A külgazdasági és külügyminiszter tanítani való rutinnal iskolázta le a kollégát, arra kérve, hogy ne folytassa a bűncselekményt, és dugja vissza a zsebébe a nemzetbiztonsági érdekeinket sértő iratot. Elmondta a riporternek, hogy a behatolási kísérleteket feltárták és ellenlépéseket tettek. Egyúttal óvatosságra intette a sajtót, mondván, vannak olyan, az országon kívüli erők, amelyek abban érdekeltek, hogy magyar nemzeti érdekeket, valamint nemzetbiztonsági érdekeket sértsenek. „Nem javaslom, hogy ennek eszközeivé váljanak” – hangsúlyozta visszafogottan Szijjártó Péter, bár alighanem pontosan tudja, hogy a Direkt36 és a 444 esetében a feltételes jövő idő helyett a befejezett múlt volna a helyes forma, ha az eszközzé válásról beszélünk…

Ez az ügy azonban nem abból a szemszögből érdekes, ahogyan azt a dollármédia bizonygatja, bár lesz majd parlamenti vitanap meg mindenféle erőlködés a baloldal részéről. Hiszen a külügyi levelezés – éppen a világot behálózó mivolta miatt – hagyományosan a legsérülékenyebb. Másfelől semmi kiszivárgott információ nem utal rá, hogy az oroszok valóban kényes információkhoz juthattak volna. Azt a logikai bukfencet meg hagyjuk, hogy ha itt mindenki Putyin pincsije a kormányoldalon, akkor miért is akarnák feltörni ők a rendszereinket? (Valójában persze azért, mert a kormány nem Oroszország vazallusa, és Moszkvát is érdekli, hogy milyen irányba megy a magyar külpolitika.)

A helyes kérdés azonban az, hogy „nicsak, ki beszél?” Azok beszélnek ugyanis, akik teljes legitimációjukat és egzisztenciájukat hazaárulással szerezték, akik hosszú évtizedek vagy inkább évszázadok óta a Magyarország körül csaholó erősebb kutya hasa alá kucorodva babrálnak a magyar közéletben. Filléres spiclik, fizetett ügynökök és fekete öves nemzetárulók, kart karba öltve.
E téren sincs új a nap alatt, hiszen a legújabb messiás, Magyar Péter is ebből a merítésből kapott szárnysegédeket: EP-listájának második helyére a szuverenista-patrióta politika egyik legfőbb globalista elnyomója, a Facebook-Meta ültethette be a londoni jogtanácsosát, de még két másik, egyértelműen a Soros-hálózathoz köthető név, Weisz Viktor és Bujdosó Anna is felkerült a jelöltek sorába. Magyar csapatát erősíti az ügynökmúlttal vádolt Deák Boldizsár kétes hírű üzletember is, s a sor hosszan folytatható.

Az egész baloldali piramis tetején pedig továbbra is a Gyurcsány család áll, s az a Dobrev vádolja rikácsolva a kormányt azzal, hogy kirángatná Magyarországot az Európai Unió­ból, akinek regnálása alatt nem néhány külügyes levélbe kukkantottak bele az oroszok, hanem a 2006 utáni, számukra is nehéz idők alatt egyenesen ők helyettesítették a magyar nemzetbiztonsági szolgálatot. Ne feledjük el, hogy a Gyurcsány család legközelebbi barátja, a régi harcostárs Szilvásy György felügyelte akkoriban a titkosszolgálatokat, s a vezető posztokon is KGB-s időkben kiképzett régi motorosok ültek. Habár az emlékezetes kémperbotrányos bírósági eljárásában másodfokon felmentették az első fokon még börtönre ítélt Szilvásyékat, az azóta a titkosítás alól feloldott kormányzati és ügyészségi dokumentumokból feketén-fehéren kiderült, hogy valóban kiszolgáltatták a nemzeti érdekeket Putyin köreinek. Mint emlékezetes, Gyurcsány emberei attól tartva, hogy a jobboldal felé szivárogtatnak a Nemzetbiztonsági Hivatal emberei, elfogadták az orosz titkosszolgálat (FSZB) helyettes vezetőjének felajánlását, hogy azok saját ügynökökkel átvilágítják és megbízhatósági szempontból megvizsgálják a Nemzetbiztonsági Hivatal 16 vezető munkatársát, többek között poligráfos eljárást is végezve rajtuk.

Na ezek beszélnek most az unió útján gyakorolt nemzeti szuverenitásvédelemről, s ezek próbálják a magyar érdekek elárulásával hírbe hozni a kormányzatot!

Huth Gergely - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Vetítő (30) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Rejtőzködő magyarország (168) Történelem (18) Heti lámpás (319) Mozaik (83) Kultúra (9) Életmód (1) Szépségápolás (15) Flag gondolja (36) Irodalmi kávéház (537) Mondom a magamét (7667) Belföld (11) Jobbegyenes (2818) Nagyvilág (1310) Gazdaság (711) Politika (1582) Emberi kapcsolatok (36) Nézőpont (1) Egészség (50) Gasztronómia (539) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (146) Tv fotel (65) Autómánia (61) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>