Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Tanárok, Pedagógusok!

Tanárok, Pedagógusok!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Az ország értelmiségei volnátok, vagy nem?

Tegyünk fel néhány aktuális kérdést: Pedagógusok, tanárok, ugyan miért nem nyáron sztrájkoltok? Mert, ha az oktatás, a nevelés volna a fő célotok, akkor vélhetően nem a munkaidőben kellene tiltakozni, akkor amikor a gyermekekkel kellene foglalkozni.

Még egy kérdés: Miért az ellenzékkel fogtok össze, miért nem a kormánnyal tárgyaltok a magasabb fizetésekről, amely tehet is valamit? (Csak csendesen jegyezzük meg, tett is már valamit.)

Azt meg már meg sem kérdezem, hogy mindeközben a diákokat miért nem külditek el a politika (a tünti) közeléből, és a zavart keltő politikai senkiháziakat miért nem zavarják oda, ahova valók?

Ha már tünti, hídfoglalás és közlekedés ellehetetlenítése, azaz ezrek zaklatása, akkor miért nem "tiszta" a pedagógus sztrájk? Miért engeditek a Szabó Tímeáknak, Dobrev Kláráknak, Cseh Katalinoknak, Gréczyknek, Gyurcsányoknak és noÁr-féle elvtársaiknak, hogy rátelepedjenek a tanárok dolgára, a tanításra és a magasabb fizetésért folytatott harcra?

Tanárok, Pedagógusok!

Az ország értelmiségei volnátok, vagy nem? Ha igen, akkor hogy engeditek oda hozzátok ezeket? Komolyan azt hiszitek, hogy ez a megoldáshoz vezet? Valóban nem látjátok, hogy a káoszban érdekelt mocskok lenyomnak benneteket az utcán (is), hogy ők irányítanak?
Ha meg nem látjátok, ha ennyire vakok vagytok, akkor rossz hírem van, nagyon messze el kellene takarodnotok a gyerekeink közeléből!
Akkor sem jobb, ha látjátok, mi történik, ha ebben vagytok ilyen-olyan módon érdekeltek. Ebben az esetben pedig még messzebbre kellene takarodnotok a jövő generációk oktatásától, nevelésétől! Együtt az országunkat lépten-nyomon eláruló politikus haverjaitokkal és bábjaikkal...

U.i. Arról persze szó se essék, hogy ha valaki nem dolgozik (engedetlen), majd a felettese figyelmezteti, hogy dolgozzon és továbbra sem teszi a dolgát, azzal szerintetek, kedves Tanárok és Pedagógusok, mi legyen?

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Vetítő (30) Mondom a magamét (7660) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Politika (1582) Életmód (1) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Flag gondolja (36) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Történelem (18) Tereb (146) Gazdaság (711) Jobbegyenes (2816) Heti lámpás (319) Mozi világ (440) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Kultúra (9) Nézőpont (1) Irodalmi kávéház (537) Egészség (50)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>