Ma 2021 május 18. Erik, Alexandra napja van. Holnap Ivó, Milán napja lesz.
Szocik az ünnepbe is belerondítottak

Szocik az ünnepbe is belerondítottak

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Gyomorforgató! - Szégyen!

Az MSZP szerint kormány- és korszakváltásra van szükség, hogy 2022-ben létrejöhessen egy szabad, esélyteremtő, szociális és zöld állam – mondta a párt elnöke csütörtökön, a Facebookon Tihanyból online közvetített sajtótájékoztatóján.

Tóth Bertalan az augusztus 20-ai ünnep alkalmából kifejtette, Tihany szimbolikus hely, ugyanis ami ma itt zajlik, az jól jelképezi, mi zajlik az egész országban: „hogyan épül az önkényuralmi rendszer és hogyan működik a maffiaállam, minden aljasságával együtt”.

„A saját szemünkkel látjuk, hogy a hatalom hogyan játssza át értékeinket, kincseinket, például a Balatont a nemzeti együttműködés rendszere jellemtelen képviselőinek” – fogalmazott a szocialista politikus, hozzátéve, azért kezdeményeztek népszavazást, hogy megvédjék ezek az értékeket. „Hiszen a Balaton mindannyiunké” – mondta.

Az MSZP elnöke aláhúzta, a „mai hatalom emberei” nagyon sokat kiradíroztak Szent István intelmeiből: „az igaz ítéletet, a türelmet és az irgalmasságot mindenképp”.

Kiemelte, az ország harmada örül, ha egyáltalán kenyér kerül az asztalára minden nap, mert ez a mai állam szűkmarkú azokkal, akik felépítették, munkájukkal, adójukkal fenntartják. Az állam emellett azokkal is szűkmarkú, akik segítségre szorulnak: a bérből és fizetésből élők millió szenvedik a kiszolgáltatottságot, „munkanélküliek százezrei csak elképzelni tudják a friss kenyér illatát”.

„Hogy legyen mit ünnepelni, építsünk egy új, jobb államot!” – mondta Tóth Bertalan, aki a trianoni évfordulóra emlékeztetve közölte, okulni kell a történelmi traumákból: Magyarország helye Európában van, szövetségesei pedig nyugaton.

Az MSZP vezetője kijelentette: hinni kell abban, hogy van esély egy értékteremtő, lehetőségeket nyújtó új állam létrehozására

MTI - ]]>www.demokrata.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Heti lámpás (255) Jobbegyenes (2029) Gazdaság (657) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (138) Mozi világ (440) Politika (1578) Egészség (50) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Emberi kapcsolatok (36) Vetítő (30) Mondom a magamét (5299) Irodalmi kávéház (504) Belföld (6) Életmód (1) Mozaik (83) Történelem (14) Sport (729) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1455) Autómánia (61) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>