Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Szénné égette magát a volt miniszterelnök

Szénné égette magát a volt miniszterelnök

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Carl Bildt pitiáner, gátlástalan hazugsága.

A főszereplő a volt svéd miniszterelnök, Carl Bildt, aki a Soros György által moderált Project Syndicate oldalon is jegyez havi szinten egy-egy cikkeket. (Hogy egyébként ő is a Soros-féle hálózat tagja-e, döntse el mindenki a mellékelt példa szerint.)

Bildt hivatalos Twitter felületére kihelyezett egy (vágott) videót az orosz vezérkar tisztjeivel, amelyben egy szobában több ember ül, Putyin és Sojgu is köztük, de nem kommunikálnak egymással. Bildt kommentárja az általa kihelyezett videóhoz: Mondaná valaki, hogy ők magabiztosak és boldogok? Putyin nyilván nem is beszél a hadserege paracsnokával.

 

A Twitter népét viszont nem egyszerű átverni. Kisvártatva kihelyezte valaki az üzenet alá azt a részt is, amikor ők hárman mosolyogva beszélgetnek.

 

A két videó kihelyezése között majd' egy óra telt el (a vidám posztolása történt meg előbb), vagyis Soros publicistájának, Svédország egykori miniszterelnökének, Carl Bildtnek volt lehetősége meggyőződni arról, valóban feszült volt-e ott a helyzet. Lehet, hogy Bildt tanult a közösségi oldalán sokat publikáló magyar ex-miniszterelnöktől, ezért csak nem bontja ki az igazság minden szálát? Vagy a Project Syndicate oldalán kizárólag úgy publikálhat, ha időnként hamis híreket posztol?

Eldönteni, persze – mi, földi halandók – nem tudjuk, mi az igazság, az viszont egész bizonyos, hogy a ballib fősodratnak, az orosz-ukrán (amerikai-orosz?) konfliktussal kapcsolatos kommunikációjában nem találunk egyetlen olyan elemet sem, amelyik az orosz fél számára kedvező, az ukrán fél számára pedig kedvezőtlen volna. Lehet, hogy ilyen információk nem is léteznek? Mivel ez kizárt, inkább az a helyzet, amit a fenti eset mutat, hogy tisztességben megöregedett, szép karriert befutott vezetők is szénné égetik magukat a közösségi médiában, csak hogy odaférjenek gazdáik tomporának nyalogatásához.

Üdvözlet, KJ

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (11) Emberi kapcsolatok (36) Sport (729) Mozi világ (440) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Életmód (1) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Nézőpont (1) Titkok és talányok (12) Gazdaság (713) Kultúra (9) Mondom a magamét (7708) Heti lámpás (322) Jobbegyenes (2823) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Autómánia (61) Történelem (18) Politika (1582) Tv fotel (65) Szépségápolás (15) Tereb (146)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>