Ma 2021 november 28. Stefánia napja van. Holnap Taksony napja lesz.
Stefka István: A rombolás megszállottjai

Stefka István: A rombolás megszállottjai

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Nincs a világon még egy olyan ország, mint Magyarország, ahol az ellenzék saját nemzete ellen áskálódik.

„A Momentum a kis SZDSZ, amelyik naggyá akarja kinőni magát. Faltörő kosként használják az ultraliberálisok, az MSZP bolsevistái, az egykori MSZMP-t és a KISZ KB-t képviselő Demokratikus Koalíció Gyurcsány vezetésével és a többi kis libsi pártocskák. 

Érdekes módon a Jobbik fiatal fasisztái, bolsevistái kokettálnak a legjobban a Momentummal. Ebből még kijöhet valami. Ha Cseh Katalinékat, Dobrev Kláráéket, Donáth Annáékat látod Magyarország ellen lobbizni az Európai Unióban, akkor akár Károlyi Mihályékat, Jászi Oszkárékat, Bőhm Vilmosékat láthatnád a Népszövetségben vagy a világ nyugati felén, amint lejáratják Magyarországot.

Nincs a világon még egy olyan ország, mint Magyarország, ahol az ellenzék saját nemzete ellen áskálódik. Ezt csinálták negyvenöt éven keresztül a Rákosi és a Kádár rendszer beépített emberei, vazallusai is.

Céljuk a rontás, a rombolás.

Ezek a gépszerű, érzéketlen momentumos emberek, maradjunk abban: percemberkék, nagyon félnek a családtól, mint a nemzet megtartó erejének legkisebb és legerősebb egységétől. Ezért most célba vették a karácsonyt, a család, a béke, a nyugalom, Jézus születésének ünnepét. Fekete-Győr András, a Momentum elnöke újabban beviszi a politikát, a veszekedés lehetőségét a szent ünnepbe. Fegyőr olyan megoldást is kínál, miszerint miként érhető el, hogy a fideszes rokonok ne szavazzanak többé a szerinte »korrupt és múltszázadi Fideszre«.”

Az eredeti, teljes írást ]]>itt olvashatja el]]>.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Emberi kapcsolatok (36) Nagyvilág (1463) Rejtőzködő magyarország (168) Kultúra (6) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (5721) Politika (1578) Egészség (50) Heti lámpás (255) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1) Jobbegyenes (2159) Belföld (6) Vetítő (30) Flag gondolja (33) Tv fotel (65) Történelem (14) Mozaik (83) Sport (729) Titkok és talányok (12) Tereb (138) Gazdaság (662) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (507) Autómánia (61)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>