Ma 2021 március 09. Franciska, Fanni napja van. Holnap Ildikó napja lesz.
A baloldali politikusok készek elárulni Magyarországot Soros pénzéért

A baloldali politikusok készek elárulni Magyarországot Soros pénzéért

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Kocsis Máté nem kímélte az Orbán-gyűlölőket!

Amint előkerül Európában a migráns-vita, valahogy rögtön előkerül ez a Soros nevű amerikai dollármilliárdos is, és utasításokat ad a magyar baloldali pártoknak - írta vasárnap a Facebookon Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

A kormánypárti politikus bejegyzésében Sorosnak a minap megjelent írására utalva kiemelte, a milliárdos képes volt most is írni egy cikket amiben közli a baloldali pártokkal, hogyan kell indulniuk majd a ‘22-es választáson. Ennek pedig Gyurcsány vezetésével az összes baloldali boldogan tesz eleget és szolgalelkűen tapsikol - tette hozzá Kocsis Máté.

„Szörnyű lehet ilyen megvásároltnak lenni, és szörnyű, hogy a baloldali politikusok egy spekuláns piszkos pénzéért bármikor készek arra, hogy elárulják Magyarországot. Ne legyen senkinek kétsége: migránsok beengedését ígérték Sorosnak cserébe egy kis támogatásért. Ők is és a brüsszeli elit tagjai is azért támadnak folyton, mert elutasítottunk minden javaslatot, ami bevándorlóországgá tenné a hazánkat. Most sincs másról szó, erről megy a vita. Csak már a szög is kibújt a zsákból” - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis Máté arra is felhívta a figyelmet: Sorostól nem áll távol, hogy beavatkozzon egy állam belügyeibe, sok országot tett már tönkre.

Az alábbi videóban a milliárdos maga mondja el, hogy csak a pénz érdekli, a tetteinek a társadalmi következményei már kevésbé - jegyzi posztja végén a fideszes politikus.

]]>www.magyarhirlap.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (171) Mondom a magamét (5147) Titkok és talányok (12) Vetítő (37) Kultúra (6) Egészség (50) Flag gondolja (33) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Heti lámpás (252) Belföld (6) Mozaik (83) Politika (1577) Tereb (140) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (505) Tv fotel (65) Életmód (1) Mozi világ (440) Autómánia (61) Nagyvilág (1454) Történelem (14) Jobbegyenes (1976) Gazdaság (657) Gasztronómia (539) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>