Ma 2022 január 22. Vince, Artúr napja van. Holnap Zelma, Rajmund napja lesz.
Ostobának nevezte a Fidesz-szavazókat Márki-Zay Péter

Ostobának nevezte a Fidesz-szavazókat Márki-Zay Péter

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Undorító! Kikérjük magunknak ezt a hangnemet!

Miután egy néhány nappal korábban nyilvánosságra került videófelvételen trágyával etetett gombákhoz hasonlította Márki-Zay Péter azokat, akik támogatják a kormány rezsicsökkentését, most ostoba Fidesz-szavazókról beszélt.

 

A napokban került elő az a felkavaró felvétel, amelyen Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje „trágyával etetett gombákhoz” hasonlította a magyar embereket. „Amíg a választókat úgy tartjuk, mint a gombát, addig a rezsicsökkentéssel, a migránsozással és a többivel lehet választást nyerni” – fogalmazott egy gárdonyi lakossági fórumon.  

Csak a legostobább Fidesz-szavazók vehették magukra 

– fogalmazott Márki-Zay Péter, amikor kedden az M1 Híradó riportere ]]>kérdőre vonta kijelentése miatt.]]> Vagyis újabb jelzővel egészítette ki azt, hogy mit gondol valójában a kormánypárti szavazókról. Miután nem tudta megmagyarázni a riporternek, hogyan is értette korábbi szavait, az újságíró értelmi képességeit kezdte bírálni.

Hozzátette: 

akik elhiszik, hogy a Fidesz bevándorlás-ellenes, azok végtelenül ostobák.

Márki-Zay folyamatosan támadja a rezsicsökkentést, amelyet – ]]>mint azt korábban megírtuk]]> – már átvágásnak, népbutításnak és ostoba lépésnek is nevezett. Álláspontja szerint az embereknek kevesebb áramot és gázt kell használniuk, spórolásra kell ösztönözni a társadalmat. 

Borítókép: Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter sajtótájékoztatója (Fotó: Máté Krisztián (MK) Ripost)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (6) Heti lámpás (256) Történelem (14) Gazdaság (663) Flag gondolja (33) Rejtőzködő magyarország (168) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Vetítő (30) Mozaik (83) Autómánia (61) Életmód (1) Jobbegyenes (2202) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (509) Mondom a magamét (5834) Nagyvilág (1464) Tereb (139) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440) Tv fotel (65) Titkok és talányok (12) Politika (1579) Sport (729)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>