Ma 2022 május 29. Magdolna napja van. Holnap Janka, Zsanett napja lesz.
Bravó, Kocsis Máté!

Bravó, Kocsis Máté!

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem most jöttünk le a falvédőről. 

 

Igen, Bajnai Gordon magyarázkodására így kell válaszolni: gúnyosan, nevetségessé téve azt, ami nevetséges.

Bajnai azt állítja ugyanis, hogy „beleprovokálták” egy beszélgetésbe, amelyen rajta kívül Gansperger Gyula, régi üzlettársa, egy orosz befektető és annak munkatársa volt jelen. Ez a „provokáció” pedig olyan mértékben megzavarta, hogy lányos zavarában a fővároson belül működő korrupciós rendszert mindjárt fel is vázolta, tömören, de velősen. Anonymus ezt most nyilvánosságra hozta és ettől persze Bajnai nagyon „ki van akadva”.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a közösségi oldalán így reagált erre: „Persze bármelyik budapestivel könnyedén megeshet, hogy beleprovokálják egy jutalékos beszélgetésbe, és ha kicsit nem figyel oda valaki, máris a baloldal pénzszivattyús rendszeréről tart előadást, meg a baloldali seftes cápák működéséről diskurál.” 

Hát ez az.

Bajnai szavai önmagában árulkodóak, amit ő talán észre sem vesz. Amit védekezésképpen előad, az a következő: ha nem „provokálják bele” ebbe a beszélgetésbe, akkor nem mondja el a fővárosban létrejött és folyamatosan működő korrupciós rendszer lényegét…

Azt is mondja: amióta konszolidált demokráciákban dolgozik, azóta eltompultak a vészjelző rendszerei. 

Persze! Időközben megtanulta, hogyan kell elfedni a korrupciót, a nagy magyar rögvalóság kellős közepére megérkezve azonban hirtelen elvesztette a fonalat, és elmondta azt, amit tud a Városháza „működéséről”. 

Ha nem veszti el a fonalat, és működnek a vészjelző rendszerei, akkor nem követ el ilyen óriási hibát, és tőle senki nem fogja megtudni, hogy a Városházát egy velejéig korrupt, hatpárti cápákból álló hálózat irányítja.

 

De hát ez most így alakult, kedves Bajnai Gordon: az árulkodó, „őszödi” mondatok elhangzottak, azokat már nem lehet visszaszívni.

Azt mondja Bajnai: szinte szavanként összevágott változata ez a beszélgetésnek. Szavanként? Összefüggő mondatok és arra közvetlenül adott reakciók hangzanak el. Miről beszél? Ugyan már!

Természetesen megértem, hogy ez most kellemetlen egy volt miniszterelnöknek. Éppen ezért, hatalmas erőket vetett be a 24.hu-nak adott interjújában, hogy legalább ő kimaradhasson a botrányból, hiszen lehet, hogy egyszer még kérni fognak tőle valamit a közeljövőben (ami összefüggésben állhat azzal például, hogy Márki-Zay Péter egyre kellemetlenebb figura Gyurcsány Ferenc számára)…

És ami még fontos: az Anonymus-felvételek nyilvánosságra kerülése után azt várhatjuk, hogy a korrupt balliberális oldal óriási erőket fog bevetni annak érdekében, hogy jelentéktelenítse, bagatellizálja a felvételek súlyát és jelentőségét.

Azonban jelentem a balliberális oldalnak: nem most jöttünk le a falvédőről. 

Kocsis Máté különösen nem. 

És szólok is mindenkinek, aki bizonytalanná válna: ne tegye! A ballibeknek nagy rutinjuk van abban, hogy hazudják le a csillagos eget is, hogyan cáfolják a nyilvánvaló tényeket. 

Ez most nem fog menni. És akkor a közgyűlés feloszlatása elkerülhetetlen politikai következmény – legalábbis kellene, hogy legyen.

Borítókép: Kocsis Máté (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Fricz Tamás - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1581) Titkok és talányok (12) Irodalmi kávéház (513) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (259) Gazdaság (664) Történelem (15) Kultúra (6) Mozaik (83) Autómánia (61) Mondom a magamét (6082) Életmód (1) Emberi kapcsolatok (36) Egészség (50) Tv fotel (65) Flag gondolja (33) Gasztronómia (539) Tereb (141) Belföld (6) Mozi világ (440) Nagyvilág (1465) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Jobbegyenes (2313)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>