Ma 2020 november 26. Virág napja van. Holnap Virgil napja lesz.
Ballib észbontók

Ballib észbontók

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve
Menni fog minden, mint a karikacsapás!

Van az egyik kereskedelmi tévén egy Észbontók című műsor, amelynek a lényege, hogy az ország legostobább embereit próbálják összegyűjteni. Ez nem lehet könnyű feladat még Magyarországon sem. Így szeretnék segíteni: hívjanak be ballib politikusokat! Menni fog minden, mint a karikacsapás!

A ballib hülyeség-cunaminak különböző szintjei vannak. Először is ott van, amikor Gyurcsányék a szocialistákkal vitatkoznak, a többiek meg ebbe próbálnak besegíteni.

Most például a fél MSZP bejelentette már, hogy megegyeztek a Demokratikus Koalícióval az egyéni helyek elosztásáról. Mármint arról, hogy a 106 körzetben melyik „baloldali párt” indít jelöltet. Hogy milyen arányban? Hát van olyan variáció, hogy 60-40. Ezt monda már két szocialista elnök is. A jelenlegi, Molnár Gyula, és az egyik ex, Mesterházy Attila – utóbbi azóta meggondolta magát, rájött, hogy mégsincs ilyen információja.

Na, ezután jött egy újabb volt MSZP-elnök, Kovács László. Ő lehet, hogy veterán, de legalább megtanították számolni: a 60 és 40 ugyanis 100-ra jön ki ugye, így ő mondta a saját variációját, a 62-44-et. Ez bizonyosan kiadja a megfelelő számot – habár a modern baloldalon ezt sosem lehet tudni! Erre közölték a DK-ban, hogy nincs is semmilyen megegyezés…

Aztán egy darabig elvitatkoztak azon, hogy tárgyalnak-e egyáltalán egymással.

Amire jött kisegíteni az Együtt elnöke, Juhász Péter. Aki szerint nincs egyezség, de velük is tárgyalnak. Meg a Párbeszéddel, meg Bokrosékkal. Mire az MSZP-ben mondták, ez nincs így. A DK-ban mondták, de így van.

Ott van a miniszterelnök-jelölt kérdése is. Az MSZP szerint kell, a DK szerint nem. Az MSZP szerint lehetne Balázs Péter volt külügyminiszter, jelenlegi CEU-előadó. A DK kapcsol, ez Soros embere, jó káder, mondja, hogy hát lehet. Erre jön Medgyessy Péter egykori szocialista miniszterelnök és közli: az MSZP vezetői egytől-egyig középszerű semmik. Ezen az MSZP kiakad, a DK-szóvivő Gréczy Zsolt kéjesen gúnyolódik.

Medgyessy mást is mond: legyen az LMP-s Szél Bernadett közös kormányfő-jelölt. Ezen először mindenki duzzog, hiszen mindenki saját magát látja a legalkalmasabbnak, aztán utánanéznek a CEU gazdájánál, hogy durcáskodhatnak-e, hiszen Bernike szintén a spekuláns istállójának terméke. Most éppen egyeztetnek… A liberális Fodor Gábor és a párbeszédes Karácsony Gergely is közölte, hogy ő nagyon szeret egyeztetni, tessék vele is foglalkozni, már, amennyiben a megbeszélés a délutáni órákra esik, addig pihizgetne inkább.

Medgyessy tovább kavarja a „dolgot”: meg kell állapodni a Jobbikkal. Az MSZP mondta, hogy ugyan kérem, ezek fasiszták. Aztán kiderült, szimplán radikális jobboldaliak, majd az, hogy hát van náluk pozitív fejlődési irány. Ebben a vitában hallatja hangját a momentumos Fekete-Győr András is, aki szerint ugyan pártja egyedül, csakis egyedül indul, ám ha úgy adódik, itt-ott tulajdonképpen jobbikos is lehet a jelölt. Hát hiába, valahova és valamiből ki kellett helyezniük mostani „de jó fejek vagyunk” óriásplakátjaikat. Simicska pénztárcájának íze utolérhetetlen…

A közös lista, az összefogás ilyen vagy olyan árnyalatai körüli vívódásokkal, és az ellenzék ementáli sajthoz való viszonyával most nem untatnám a Kedves Olvasót.

Befejezésül jöjjön két tegnapi szocialista „remek”. Szanyi Tibor – aki törzsversenyző lehetne egy ilyen műsorban – összeveszett Tüttő Kata elnökségi taggal és Ujhelyi István alelnökkel azon, hogy a]]> Marton-ügyben megszólaló „kapitány”]]> nőgyűlölő-e, avagy szimplán bunkó. Szép, magasztos, baloldali vita ez, kérem!

Aminél csak egy a „jobb”. ]]>Somlyódy Csaba kőbányai szocialista képviselő szerint]]> azzal, hogy a helyi fideszes vezetés munkásszállókat épít, drogos migránsbázisok jönnek létre. Hát az anyád…

Na, és ezek akarnak kormányozni Magyarországon…

Fotó: mti.hu

Máté T. Gyula - ]]>http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Gazdaság (655) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Politika (1571) Belföld (5) Szépségápolás (15) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Mondom a magamét (4932) Mozi világ (440) Alámerült atlantiszom (142) Flag gondolja (33) Tereb (140) Heti lámpás (245) Gasztronómia (539) Kultúra (6) Mozaik (83) Nagyvilág (1452) Rejtőzködő magyarország (171) Irodalmi kávéház (492) Tv fotel (65) Egészség (50) Történelem (14) Vetítő (37) Jobbegyenes (1904)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>