Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Orbán lányát tenné inkább célkeresztbe

Orbán lányát tenné inkább célkeresztbe

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Elemi erejű gyűlölet szabadult el.

Tudjuk, a facebook hozzászólások nem relevánsak, azokból messzemenő következtetést levonni komoly hiba volna, viszont amit mostanság egy-két elvetemült gyűlölködő művel a közösségi térben, annak lassan illenék gátat szabni.

Az apropó Horváth József biztonságpolitikai szakértőnek egy az Echo TV Napi aktuális műsorából idézett mondatai, illetve cikk, amely a]]> sztarklikk.hu o]]>ldalon jelent meg a következő címmel:

"Le is lőhetik Orbán Viktort a bevándorláspárti erők" 

A sok-sok eszement hozzászólás között, az adok-kapok "vélemények", gyűlölködések között azonban olyan elmebeteg uszítások is nyilvánosságot kaptak, amelyektől minden egészségesen gondolkodó ember zsebében kinyílik a bicska.

Összegyűjtöttünk egy csokrot a kommentekből, amelyeket az ellenzéki propaganda gyűlöletkelő írásai ihlethettek:

- "A legnagyobb nemzeti ünnep lesz, ha valaki kilövi - a szemét ."
- "Csak legalább próbálnák már ki!"
- "Ha van Isten akkor le."
- "Csak már látnám"
- "...mikor? ...azt még megvárom !"

Ha lehet fokozni, mind közül a legmegrázóbb, legvérlázítóbb:
- "A lánya orbán gyengéje!Jegyezzétek meg: Őt nem őrzik annyira ;-)"

Ez utóbbi talán annyiban is "érdekes", hogy az inkriminált hozzászólás jegyzője saját facebook profilján előbb Gyurcsány Ferenc szeptember 16-i élő adását osztotta meg, majd 19-én a "Fideszgyűlölőknek KÖTELEZŐ aláírni,megosztani!..." felkiáltással Hadházy Ákos plakátját. 

Csak hogy érzékelhető legyen, honnan is eredhet ez az elemi erejű gyűlölet.

N. Kullai József

Hozzászólások

Béla
2018-10-06 06:43
Abban a szörnyű félfeudális, elnyomó országban, a Magyar Királyságban, ezt büntetlenül meg lehetetett csinálni az ország első emberével, Ferencjóska nem magyar. .. Merényletével önmaga ellen, képtelen volt rá, csak úgy csinált, vállukra vették hívei, s diadalittasan vitték körbe a városon. A merénylőt… „Vérben úszik a Parlament “Nyugodt biztonsággal foglalta el az elnöki széket gróf Tisza István is, miután egy fél órával azelőtt tomboló lármával, fülsiketítő sípolással tették még a baloldaliak lehetetlenné számára az ülés vezetését” Az elnök helyet foglalt, majd elkezdte beszédét, amikor a karzatról “Van még itt ellenzéki” felkiáltással berontott Kovács Gyula. Az üres ellenzéki padsorokon keresztül törve rálőtt az elnökre, aki ösztönszerűen kapta el a fejét. “A következő pillanatban már Tisza István fölegyenesedett az elnöki székben és újra eldördült a revolverlövés. Kinyújtott karral, Tisza felé célozva, állott Kovács Gyula. Füst töltötte be az üléstermet. Egy pár munkapárti képviselő megmozdult, egy pillanatig haboztak, ekkor még egy revolvergolyó röpült a levegőbe, majd negyedszer is eldördült a pisztoly, de ekkor már önmaga ellen fordította Kovács Gyula a fegyverét: magát lőtte fejbe. Ekkor már rájarontottak vagy nyolcan-tízen a munkapártból, nyomukban ismét negyvenen-ötvenen. Öklök csaptak a szerencsétlenre, – véresek lettek az öklök Kovács Gyula kiömlő vérétől.” Célját egyik golyó sem érte el. Az ülést hidegvérrel tovább vezető Tisza Istvánt napra pontosan a merénylet után egy évvel miniszterelnökké nevezték ki. Kovács Gyula visszavonult a politikáról, lemondott mandátumáról, és büntetlen maradt: az esküdtszék mélyebb öntudatzavarra hivatkozva felmentette.” Tisza példátlanul bátor volt, szemébe nézett, az háromszor rálőtt és Tisza rendületlen maradt. Majd folytatta beszédét, mintha mi sem történt volna.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Sport (729) Mozaik (83) Politika (1582) Nézőpont (1) Vetítő (30) Gasztronómia (539) Kultúra (9) Mozi világ (440) Mondom a magamét (7708) Nagyvilág (1310) Gazdaság (713) Történelem (18) Irodalmi kávéház (537) Emberi kapcsolatok (36) Rejtőzködő magyarország (168) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Tv fotel (65) Jobbegyenes (2823) Egészség (50) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Tereb (146) Heti lámpás (322) Flag gondolja (36) Alámerült atlantiszom (142) Életmód (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>