Ma 2023 március 28. Gedeon, Johanna napja van. Holnap Aguszta napja lesz.
Nyílt levél Gyurcsány Ferencnének!

Nyílt levél Gyurcsány Ferencnének!

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Levelet kapott Klárika...

Nem tudjunk Önt kicsit sem tisztelni, ugyanis Ön rendszeresen olyan nyilatkozatokat tesz, amivel megsért 2 millió 800 ezer embert. Közel 3 millió ember akaratát veszi semmibe, Ön nyilatkozataival felrúgja a demokrácia szabályait. Diktatúráról hazudozik, amikor demokratikus választáson nyert a Fidesz-KDNP immáron harmadszor, ráadásul legutóbb 70%-os részvétel mellett. Ennél erősebb demokrácia nem is lehetne, ha az ország 70%-a elmegy szavazni. Szóval itt az ideje, hogy befejezze közel 3 millió honfitársunk sértegetését.

Elhisszük, hogy nagyon szar veszíteni, de akkor is! Azért sem tudjuk még tisztelni Önt, mert Ön úgy beszél rólunk és úgy bánik velünk, mint valami kutyával, úgyhogy a 3x kétharmad nevében megkérjük: EZT FEJEZZE BE!

Inkább annak örüljön, hogy ]]>indonéziai disznóságait]]> a sajtó még nem vette elő. Mi azonban reméljük, hogy ez is bekövetkezik, és akkor Önnek meszeltek!
Vagy örüljön annak, hogy sorozatosan megússza a Czeglédy-Altus maffiatevékenységét is, pedig sok kis érdekesség kiderült már ott is. Ennek ellenére Ön még mindig szabadlábon van.
Szóval jobb lenne, ha hátrébb lépne eggyel, és visszavenne abból a hatalmas nagy bolgár arcából!

Tudja Ön, mit jelent az Európai Egyesült Államok?
Van fogalma róla? Szerintünk van, és éppen ezért tartjuk még nagyobb aljasságnak, hogy ennek ellenére ezzel eteti a DK nevű szektáját. Az Európai Egyesült Államok Magyarország működő jogrendjének felszámolását, és Brüsszelnek átadását jelenti. A magyar pénzrendszer teljes megszűnését jelenti. A mezőgazdaság felszámolását jelenti. A gazdaság totális kiszolgáltatottságát jelenti Brüsszelnek. És a teljes migrációs politikánk Brüsszelnek való átadását jelenti. Akinek egy kis esze van, aki egy kicsit gondolkodik, tudja mit jelent mindez.

Összefoglalva: a kétharmad nevében megkérjük, hogy takarodjon el innen, húzzon el szépen Bulgáriába! Nem vagyunk Önre kíváncsiak a jövőben!

A ]]>mindenszo.hu ]]>szerkesztő Csapata

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1306) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Vetítő (30) Történelem (15) Sport (729) Jobbegyenes (2576) Életmód (1) Tereb (142) Gasztronómia (539) Politika (1581) Egészség (50) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (8) Mozi világ (440) Mondom a magamét (6705) Irodalmi kávéház (518) Titkok és talányok (12) Autómánia (61) Gazdaság (676) Mozaik (83) Szépségápolás (15) Heti lámpás (261) Rejtőzködő magyarország (168) Tv fotel (65) Flag gondolja (33)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>