Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Nagyon súlyos hazugságspirálba került Karácsony Gergely

Nagyon súlyos hazugságspirálba került Karácsony Gergely

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Ennyi volt Gergő!

– Karácsony Gergely nagyon súlyos hazugságspirálba került – fogalmazott a ]]>Hír TV Híradójában]]> Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője arról, hogy a NAV-nyomozás után már az OTP is feljelentést tett a főpolgármester 99 Mozgalmának ügyében.

Hozzátette: Karácsony először azt állította, nincsen pénz a baloldal kampányában, majd kiderült, hogy volt, méghozzá több milliárd forint, az ő esetében is: kizárólag az előválasztás első fordulójára nagyjából félmilliárd forintnyi összeget fordított.

– A főpolgármester arról is beszélt, hogy ezt mikroadományozók ezrei dobták össze, de ez is hazugság volt. Majd jött az adományládák meséje, de az OTP feljelentéséből kiderül: erről sem volt szó. Az látszik, hogy külföldi forrásokról van szó. Értelemszerűen ilyenkor a külföldi finanszírozók valamilyen politikai elvárást fogalmaznak meg a balliberális politikusokkal kapcsolatosan

– szögezte le a szakértő.

Ahogy megírtuk, lapunk birtokába került az a feljelentés, amelyet az OTP Bank Nyrt. tett ismeretlen tettes ellen, hamis magánokirat felhasználása miatt, a 99 Mozgalom ügyében. A feljelentésből kiderül, hogy Karácsonyék számlájára 526 millió forint érkezett annak megnyitása óta, tehát Márki-Zay Péter azon korábbi nyilatkozata, amely a főpolgármester félmilliárdos kampányáról szólt, nagyságrendileg helytálló.

Az üggyel kapcsolatban Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója leszögezte:

A vak is látja, hogy Karácsonyék egyszerűen lenézik a magyarokat, ha az ilyen ostoba hazugságokhoz továbbra is ragaszkodnak.

Míg a ]]>budapesti Fidesz úgy fogalmazott]]>, hogy hazugság, amit Karácsonyék az adománygyűjtő ládákról mondtak.

Borítókép: Karácsony Gergely (Fotó: Mirkó István)

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Gasztronómia (539) Mozaik (83) Egészség (50) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Kultúra (9) Politika (1582) Tv fotel (65) Emberi kapcsolatok (36) Tereb (146) Jobbegyenes (2823) Sport (729) Életmód (1) Irodalmi kávéház (537) Gazdaság (713) Történelem (18) Nagyvilág (1310) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7708) Rejtőzködő magyarország (168) Titkok és talányok (12) Belföld (11) Flag gondolja (36) Mozi világ (440) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>