Ma 2021 január 21. Ágnes napja van. Holnap Vince, Artúr napja lesz.
Vérciki: Hatalmas baloldali bukta

Vérciki: Hatalmas baloldali bukta

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Jurák Kata jelenti!

Az ellenzéki képviselők csak addig tartottak diktatórikusnak egy javaslatot, amíg meg nem tudták, hogy az Karácsonyé

Bohózatba illő jelenet zajlott a XVI. kerület szerdai képviselő-testületi ülésén, ami ismét bebizonyította a baloldaliak kétszínűségét. Történt ugyanis, hogy az ellenzéki képviselők a Karácsony Gergely által megálmodott SZMSZ-ről állították vehemensen, hogy az semmibe veszi a demokráciát, sőt diktatúrát is kiáltottak, egészen addig, amíg meg nem tudták, hogy az elhangzott előterjesztést nem egy fideszes képviselő, hanem a főpolgármester állította össze.

Az esetről a ]]>“Kertváros éjjel-nappal” Facebook-oldalán számoltak be részletesen. ]]>

Szokásos testületi ülésnek indult a XVI.kerület szerdai tanácskozása, egészen addig, amíg Dobre Dániel fideszes képviselő módosító indítványa el nem hangzott a szervezeti és működési szabályzathoz (SZMSZ).
 
Az előterjesztésben egyébként egyetlen saját gondolat sem volt, mint utóbb kiderült, az egészet a Karácsony Gergely által megalkotott fővárosi SZMSZ-ből ollózta össze. Ezt azonban nem tudták vagy nem vették észre az ellenzéki képviselők, akik jól fel is háborodtak a vérlázító módosító javaslaton és diktatúrát kiáltottak. A momentumos Hollai Gábor szerint a javaslat – tehát a Karácsony Gergelyék által megalkotott szervezeti és működési szabályzat – semmibe veszi a demokráciát.
 
A Soros-plakátok letépéséről hírhedtté vált Vajda Zoltán szerint pedig az előterjesztő – vagyis valójában Karácsony Gergely – ifjú kommunista tempót diktál és „kiheréli a viták” lehetőségét. Az LMP-s Mizsei László és a szocialista Abonyi János pedig odáig ment, hogy vélhetően törvényellenesnek nevezte Dobre Dániel előterjesztését, azaz a táborukhoz tartozó Karácsony SZMSZ-ét. Amikor aztán kiderült, hogy a főpolgármester által elfogadott szabályzatról mondtak ilyen lesújtó véleményt, azonnal visszakozni kezdtek, sőt, akadt olyan is, aki annyira megsértődött, hogy faképnél hagyta a testületi ülést. Már csak az a kérdés, hogy akkor mit is gondolnak valójában..?
 
Jurák Kata - ]]>www.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1453) Emberi kapcsolatok (36) Gazdaság (656) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Tereb (140) Vetítő (37) Mozi világ (440) Szépségápolás (15) Jobbegyenes (1948) Tv fotel (65) Sport (729) Titkok és talányok (12) Történelem (14) Egészség (50) Kultúra (6) Flag gondolja (33) Mozaik (83) Rejtőzködő magyarország (171) Életmód (1) Mondom a magamét (5048) Politika (1571) Heti lámpás (249) Irodalmi kávéház (502) Gasztronómia (539) Belföld (5)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>