Ma 2022 január 25. Pál napja van. Holnap Vanda, Paula napja lesz.
Migránst a Balatonra?

Migránst a Balatonra?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Migránsokat üdültetnek rövidesen a Balatonon. 

A Migration Aid nevű nagyon civil szervezet szerint a bevándorlóknak előbb ki kell pihenniük fáradalmaikat, mert csak ezután láthatnak neki igazi lendülettel a társadalmi beilleszkedéshez.

Jamil bevándorló kérdően nézett Naji nevű tevéjére: most akkor mi legyen?Mert a dilemma komoly volt, ebben nem akart házi kedvence nélkül dönteni. Már most fogadja el az Iszlám Állam állásajánlatát, esetleg kezdjen versenytárgyalásokat a Boko Harammal, amely szintén egy jó nevű szervezet a terrorszakmában?

Naji teve korosztálya egyik legértelmesebb kétpúpúja volt, ötleteire számítani lehetett. Ősei pár évszázada rendszeres vendégek voltak Európában, így véleménye szakmai megalapozottságát illetően nem merülhetett fel kétely. Dada-Musztafa ükük-teve például egyszer Bécs felé indult, de aztán német és francia tanácsra inkább Magyarországon talált megszállni való területet.

Naji teve ennek értelmében rábökött egy osztrák hirdetésre, amelyben a Migration Aid balatoni nyaralásra toborzott migránsokat. Jamil kérdőn visszanézett, mire Naji teve egy oldalba rúgással tudatosította benne:robbantgatni bárhol tud az ember, ha közben all inclusive a napon is sütkérezhet, az mégis csak kényelmesebb.

Jamil látott értelmet a javaslatban. Most tényleg: neki nem mindegy, hogy hol pusztítja a hitetleneket?! Boltból is a közelebbit szokás választani. Ráadásul annyira relatív dolog, hogy ki a megfelelő hitetlen. Az iszlámról is azt tanították neki kufár rokonai, hogy az eszköz, és nem cél.

Egy aggály azonban felmerült benne: mi van, ha őt nem látják szívesen a Balatonnál? Mi van, ha itt valaki szól, hogy a teherautóval emberek közé behajtás, és robbanóanyagok hasonló szándékú elhelyezése nem javasolt?

Naji tevének azonban már nem voltak fenntartásai. Az ugyan igaz, hogy az erre lakókban fölöttébb erős hajlam van a hazájukban való szabad gyilkolászás és megszállás megakadályozására – de ez Jamilt ne feszélyezze.

Jamil ezt nem értette: most akkor jöjjön Magyarországra, vagy sem? Ki segíti meg, ha ezek a magyarok nem hagyják hobbija gyakorlásában? Vagy megvédi az Iszlám Állam, esetleg a Boko Haram?

Naji teve már unta partnere tipródását. Maga választotta ki a prospektusok közül a megfelelőt. Iszlám Állam? Boko Haram?

Ugyan! Egy terrorista nem lehet ennyire hülye! Válassza a Migration Aidet, az segíti a beutaztatásában, az Amnesty International meg megvédi a magyaroktól!

Mit nem lehet ezen érteni?

Fotó: breitbart.com

Máté T. Gyula -]]> http://matete.pestisracok.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Tv fotel (65) Életmód (1) Egészség (50) Irodalmi kávéház (509) Nagyvilág (1464) Heti lámpás (256) Emberi kapcsolatok (36) Gasztronómia (539) Politika (1579) Kultúra (6) Mondom a magamét (5838) Flag gondolja (33) Történelem (14) Rejtőzködő magyarország (168) Sport (729) Mozi világ (440) Mozaik (83) Gazdaság (663) Jobbegyenes (2204) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Autómánia (61) Szépségápolás (15) Belföld (6) Tereb (139) Alámerült atlantiszom (142)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>