Ma 2022 május 19. Ivó, Milán napja van. Holnap Bernát, Felícia napja lesz.
Menthetetlenek?

Menthetetlenek?

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
De akkor is, ezek lopnak, lopnak, lopnak!

Egy hír: A negyedik Orbán-kormány tartalékai nagyobbak, mint bármelyik azt megelőzőé.

Nos, következik a szokásos párbeszéd: Jó, de ezek akkor is csak lopnak, lopnak, lopnak. De világválság van és ennek ellenére nincsenek megszorítások, mint pl. 2009-ben! Akkor is ezek lopnak, lopnak, lopnak! De világválság van, ennek ellenére adókat csökkentenek, soha nem látott béremelést kapnak az orvosok, emelik több társadalmi csoport bérét, visszavezetik a 13. havi nyugdíjat!

Akkor is, ezek lopnak, lopnak, lopnak! Nincs IMF hitel, soha nem dolgoztak ennyien, erős a gazdaságunk! De akkor is, ezek lopnak, lopnak, lopnak! De soha nem volt ennyi beruházás, nem épült ennyi kórház - nézz utána -, kulturális és sport létesítmény, nem rendeztünk ennyi világversenyt!

De akkor is, ezek lopnak, lopnak, lopnak!

Soha nem volt ennyi családi adókedvezmény, kedvezményes lakhatási támogatás, GYED extra, alacsonyak a rezsiárak! Akkor is, ezek lopnak, lopnak, lopnak! Stb., stb., stb. Nincs értelme.

A világ legaljasabb ellenzéke, program, tehetség, jó kormányzás híján, a hatalom mindenáron való megszerzésének érdekében, beleégette az emberek jelentős részébe a hazugságot, gyűlöletet, a rosszindulatot.

Az arra vágyók pedig, naponta fogyasztják, s nem veszik észre, hogy befeketedik a lelkük.

Forrás: Cseke István Facebook

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Titkok és talányok (12) Tereb (141) Mondom a magamét (6062) Nagyvilág (1465) Sport (729) Rejtőzködő magyarország (168) Emberi kapcsolatok (36) Szépségápolás (15) Vetítő (30) Politika (1581) Tv fotel (65) Egészség (50) Flag gondolja (33) Jobbegyenes (2307) Belföld (6) Alámerült atlantiszom (142) Autómánia (61) Történelem (14) Mozi világ (440) Gazdaság (664) Irodalmi kávéház (513) Kultúra (6) Életmód (1) Mozaik (83) Gasztronómia (539) Heti lámpás (259)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>