Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
Megvan a magyarázat az újabb ellenzéki hisztire

Megvan a magyarázat az újabb ellenzéki hisztire

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Konok undorító húzása!

Amikor az ember már kezdené elhinni, hogy „drága” ellenzékünk magához tért, hiszen végre-valahára kegyeskedtek megszavazni a tomboló járvány miatt teljesen indokolt ]]>veszélyhelyzet bevezetését]]>, akkor minő meglepetés: ismét elkezdtek hisztizni balosaink.

Az ürügyet a kormánynak az egyes választási tárgyú törvények módosításáról ]]>kedden benyújtott javaslata]]> szolgáltatta számukra, amelyről a Fidesz kommunikációs igazgatója fehéren-feketén elmondta, hogy annak célja a kamupártok indulásának megakadályozása azzal, hogy országos listát csak az a párt állíthat, amelyik a 106-ból legalább 50 egyéni jelöltet állít.

Ez már elég biztosíték a valódi támogatottságra – ]]>mutatott rá Hollik István]]>.

Az is teljesen nyilvánvalóvá vált, hogy ez a módosítás nem kényszeríti közös listára a baloldali pártokat, állíthatnak akár két külön listát is.

Nos, erre a javaslatra érkezett az az ellenzéki hiszti, hogy „Orbán Viktor retteg attól, hogy 2022-ben elveszíti a választást, miközben továbbra is embertelen, aljas kormányzást folytat”.

Ezekre a döbbenetes szavakra más magyarázat nemigen lehet, mint az, hogy a gyurcsányista pártoknak a kizárólag gyűlölködésre képes és abból láthatóan ragyogóan megélő ellenzéki megmondóembereknek kell megfelelniük, hiszen azon figurák egyike-másikánál bizony alaposan kiverte a biztosítékot az, hogy az ellenzék egyszer az életben meg merészelt szavazni egy kormánypárti beterjesztést akkor, amikor valóban emberi életekről van szó.

Az egykori Szabadfogás című műsorban sokszor megbotránkoztató, időnként megmosolyogtató monológjaival hírhedtté vált Konok Péter nevű szélsőbalos véleményvezér például odáig ment, hogy a szavazást követően nyomdafestéket nem tűrő szavakkal gyalázta a parlamenti ellenzéket.

Akinek van gyomra hozzá, elolvashatja ]]>IDE]]> kattintva.

U.i.: Hogy a Facebook ]]>a kamu alapelveinek]]> megfelelően eltávolítja-e Konok minősíthetetlen hangvételű posztját, azt még nem tudjuk, ha lesz fejlemény az ügyben, arról tájékoztatjuk olvasóinkat.

Juhász Attila - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nagyvilág (1310) Tereb (146) Életmód (1) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Emberi kapcsolatok (36) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7708) Jobbegyenes (2823) Alámerült atlantiszom (142) Heti lámpás (322) Mozaik (83) Politika (1582) Mozi világ (440) Autómánia (61) Gazdaság (713) Belföld (11) Sport (729) Vetítő (30) Történelem (18) Flag gondolja (36) Szépségápolás (15) Kultúra (9) Irodalmi kávéház (537) Nézőpont (1)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>