Ma 2024 július 20. Illés napja van. Holnap Dániel, Daniella napja lesz.
Márki-Zayt már tényleg egyre nehezebb megérteni

Márki-Zayt már tényleg egyre nehezebb megérteni

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Figyelem! Csak azok olvassák tovább az írást, akiknél nem okoz egészségkárosodást egy röhögőgörcs!

Amikor az ember már azt hiszi, hogy a magyar belpolitika bal féltekéjén már nem lehet tovább fokozni az ostobaságot, akkor valahogy ezek mindig előállnak valami újdonsággal, valami hajmeresztő megnyilvánulással. Most éppen a baloldali ősszellenzék kormányfő-jelöltje volt képes arra, hogy tovább fokozza a politikai idiotizmust, ha egyáltalán lehet ezt még fokozni a benzinár- és rezsicsökkenést, valamint a minimálbéremelést elítélő mondatok után.

Bohár Dániel bukkant rá és osztotta meg közösségi oldalán Márki-Zay szavait. (Figyelem! Innentől csak azok olvassák tovább az írást, akiknél nem okoz egészségkárosodást egy rátörő röhögőgörcs!):

"Őszinte leszek önökkel. Ha nem mi nyerünk, ha a Fidesz marad, sokan kimennek az országból, de a tanárok, rendőrök, ápolók fizetése akkor is emelkedni fog."

Ha a hahotázáson túl vagyunk, akkor próbáljuk értelmezni ezeket a szavakat! Márki-Zay lényegében azokat is a kormánypártokra való voksolásra bíztatta, akik eddig esetleg még hezitáltak, hogy hová is húzzák az ikszet jövő áprilisban, hiszen egyszerűen elképzelhetetlen, hogy tömegével lennének olyan magyar választók, akik olyanok mellé állnának, akik rezsit növelnének, béreket csökkentenének, az elmúlt 11-12 év valamennyi olyan kormányzati intézkedését zsigerből elutasítják, amely a magyar emberek érdekében született, az ő javukat szolgálja.

Miért is mennének el sokan egy olyan országból, ahol csökken a rezsi és emelkednek a bérek? Bohár Dániel a Facebook-on így fogalmazott: "Ezt az embert tényleg nem hiszem el!" Én sem és azt sem, hogy ezek tényleg képtelenek egy normális jelölttel kiállni egy parlamenti választáson?

Ha csak nem azért, mert nincs köztük egyetlen épkézláb sem.

Winkler J. J. Attila

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Életmód (1) Sport (729) Tv fotel (65) Autómánia (61) Nézőpont (1) Vetítő (30) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Gasztronómia (539) Nagyvilág (1310) Alámerült atlantiszom (142) Szépségápolás (15) Mozaik (83) Mozi világ (440) Tereb (146) Titkok és talányok (12) Jobbegyenes (2825) Rejtőzködő magyarország (168) Politika (1582) Heti lámpás (322) Történelem (18) Belföld (11) Mondom a magamét (7719) Egészség (50) Irodalmi kávéház (537) Flag gondolja (36) Gazdaság (713)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>