Ma 2023 december 02. Melinda, Vivien napja van. Holnap Ferenc napja lesz.
Megint feltört a baloldali szenny

Megint feltört a baloldali szenny

Flag

Szöveg méret

1
Átlag: 1 (1 szavazat)
A gyűlölködő balosoknak, akik gúnyolódtak Koncz Ferenc halálán.
Tragikus közúti balesetben vesztette életét pénteken Koncz Ferenc megyei parlamenti képviselő, korábbi szerencsi polgármester. És ahogyan az egy jobboldali politikus vagy más közéleti személyiség halálhírekor az utóbbi időben lenni szokott, megjelentek a balliberális sajtótermékek felületein a gyalázkodók, a cinikusan örömködők, a kegyeletsértők, az emberi mivoltukból kivetkőzők. Több ilyen cikk is született az elmúlt években, mutattunk már ilyen förmedvényeket – most nem tesszük, ott vannak fent az interneten. Ezen minősíthetetlen megnyilvánulások elkövetőinek most érkezett egy üzenet, melyet a ]]>PestiSrácok.hu szúrt ki,]]> s amely után illene elszégyellniük magukat a megszólítottaknak.
 
Móring József, a Fidesz–KDNP országgyűlési képviselője, az Országgyűlés jegyzője egy Facebook-posztban üzent azoknak a gyűlölködő balosoknak, akik gúnyolódtak Koncz Ferenc halálán.
 
„Minap meghalt egy képviselőtársunk. Férj, három gyermek édesapja. Ahogy itt a virtuális térben olvastam a tragikus baleset kapcsán megfogalmazott véleményeket, először nem akartam hinni a szememnek. Mert azt már régóta tudom, hogy a baloldal kapcsán nemzeti minimumról nem beszélhetünk. Na de már emberi minimum sincs? Egy EMBER elvesztésén gúnyolódni, máris az időközi választás kimenetelét mérlegelni és a többi kormánypárti képviselő halálát kívánni miféle mélysége a léleknek?
 
A híveiket minden szinten uszító véleményvezérek most miért hallgatnak sunyin? Tényleg azt hiszik baléknál, hogy semmi, de tényleg semmi nem számít? És ti, akik most felhergelve fröcsögtök, miféle apák-anyák vagytok? Tükörbe tudtok nézni? Tényleg azt hiszitek, ha minket elpusztítotok, a gyűlöletvezéreitek jobbá teszik a világotokat? Tévedtek. Jobbá a Koncz Ferik teszik, akik csokival és mosollyal válaszoltak a parlamentben őrjöngőknek is. A szeretetet nem tudjátok legyőzni! Isten Veled, Feri!”
 
Hacsak egy tizede eljutna a fenti gondolatok mélységéből a gyűlölködőkig, már sokkal előrébb tartanánk.
 
Teveli Zoltán - ]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Mondom a magamét (7244) Jobbegyenes (2722) Életmód (1) Politika (1581) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Mozi világ (440) Egészség (50) Belföld (10) Tv fotel (65) Nagyvilág (1309) Történelem (16) Irodalmi kávéház (531) Titkok és talányok (12) Vetítő (30) Szépségápolás (15) Nézőpont (1) Kultúra (6) Mozaik (83) Heti lámpás (281) Gazdaság (693) Autómánia (61) Alámerült atlantiszom (142) Emberi kapcsolatok (36) Flag gondolja (34) Sport (729) Gasztronómia (539)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>