Ma 2024 július 13. Jenő napja van. Holnap Örs, Stella napja lesz.
a1e1fc03b913eff7705132f2096e7abf.png

Bencsik András: Bírni és mozgósítani

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Dübörög a liberálhisztéria gépezete. A Szocsiban zajló téli olimpia elleni hecckampány mégis hatalmas leégés lett. A német sportolók hiába hirdették szivárványszínű formaruhájukkal, hogy ők kérem, egytől-egyik buzik, Obama elnök hiába maradt otthon s küldött maga helyett két nemileg tévesen kódolt sportolót,{...}

{...} bizonyítván a jámbor orosz közönség előtt az Amerikai Egyesült Államok szexuális káoszát, az olimpiai megnyitó frenetikusra sikerült, s azóta a versenyek kiemelkedő szakmai színvonalon, nagyszerű küzdelmeket hozva zajlanak.

Nem jó most liberálisnak lenni. Svájcban győzött a népszavazáson a bevándorlást korlátozni kívánók akarata, mert a svájci polgároknak a jelek szerint elegük lett abból a parttalan szabadságfelfogásból, ami évszázados és jól bevált létformájuk harmóniáját veszélyezteti. Az Európai Unió vezérkara persze háborog és fenyegetőzik, kilátásba helyezve a svájci gazdaság bojkottját is, mert nehogy már az afgán, szenegáli, albán és egyéb helyekről érkező polgárok ne élhessenek szabadon a svájci adófizetők pénzén.

Néhány szereplési viszketegségben szenvedő bajnaista fiatal felmászott az őrizetlenül hagyott Sándor palota erkélyére és ott handabandázott, tiszteletlenül viselkedve a nemzeti és uniós lobogókkal. A hét végén tettem egy bejegyzést a Facebook-oldalamra, amiben többet között ezt írtam: „…a fővárosi közgyűlést megzavaró, LMP-s formaruhát viselő Város Mindenkié csoport tagjai is ebből az anarchista-képzőből érkeztek. Azonban őket Tarlós István főpolgármester rendőrökkel vitette ki, s ez alkalommal szerencsére helyreállt a rend. A köztársasági elnök palotáját azonban nem sikerült megvédeni. Ha ezek az emberek ugyanezt a washingtoni Fehér Házzal teszik, az őrség lelövi őket… Hol volt a Terrorelhárítási Központ? Miért nem volt képes megvédeni a közintézményeket? Miért védtelen a provokációktól a magyar állam? Ez kulcskérdés, mert úgy tetszik, a demokrácia fejlettsége és az állami intézmények sérthetetlensége összefügg. A köznyugalmat provokáló tüntetők aligha volnának képesek átjutni Budapesten az izraeli, amerikai vagy angol követség kerítésén, s ha sikerülne nekik, úgy járnának, mint ami a nevezett országok fővárosaiban látható: keményen lecsap a biztonsági szolgálat a közintézmény szuverenitását sértő tüntetőkre. Úgy tűnik, ahol erős az állam, erős a demokrácia, s ahol gyenge, ott gyenge a demokrácia is, mely az anarchisták támadásaitól akár össze is omolhat…”

Ebből újabb kétnapos hisztéria tört ki: a Bencsik lövetni akar… Persze pontosan tudják, hogy nem akarok lövetni, s azt is, hogy Washingtonban, Párizsban, Londonban, Berlinben és így tovább, a biztonsági szolgálat tényleg könyörtelenül lecsapna a nálunk egyelőre még szabadon provokáló anarchistákra, mert a demokrácia és a rend ott valóban szorosan összefügg.

S ha már itt tartunk: a Paks elleni hisztéria valójában a Fidesz szavazóinak elbizonytalanításáért zajlik. Az Oroszország egyenlő Szovjetunió propaganda igazából arra játszik, hogy a jobboldali szavazótábor idősebb tagjai, akikben vitathatatlanul erős a „Tovarisi konyec” szelleme, a paksi szerződésben az 1956 vérbe taposóival történő áruló szerződést lássák. Árulást, az 1990-es eszmék, a „Ruszkik haza!” elv megtagadását. Mert a baloldal tudja, hogy veszít, de retteg az újabb kiütéses vereségtől, a jobboldal esetleges kétharmados győzelmétől. Ronda napok jönnek, de bírni kell. Bírni és mozgósítani.

Bencsik András
(Demokrata, 2014/7. szám, február 12.)

Tisztelt olvasók! Legyenek olyan kedvesek és támogassák "lájkukkal" a Flag Polgári Magazin facebook oldalát, a következő címen: ]]>https://www.facebook.com/flagmagazin]]>
- Minden "lájk számít, segíti a magazin működését!

Köszönettel és barátsággal!

]]>www.flagmagazin.hu]]>


HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Nézőpont (1) Politika (1582) Mozi világ (440) Kultúra (9) Vetítő (30) Flag gondolja (36) Emberi kapcsolatok (36) Autómánia (61) Irodalmi kávéház (537) Jobbegyenes (2823) Belföld (11) Rejtőzködő magyarország (168) Egészség (50) Történelem (18) Gazdaság (713) Tereb (146) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Gasztronómia (539) Mozaik (83) Sport (729) Nagyvilág (1310) Tv fotel (65) Életmód (1) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Mondom a magamét (7708)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>