Ma 2022 július 02. Ottó napja van. Holnap Kornél, Soma napja lesz.
 Így csinált Molnár Zsolt ülepet a szájából

Így csinált Molnár Zsolt ülepet a szájából

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)
Ez bizony, csúnya bukta...

Hogy csinálunk ülepet a saját szánkból? – erre a kérdésre válaszolva tartott különleges bemutatót Molnár Zsolt, az MSZP budapesti elnöke az ATV-n.

Molnár mutatványa gyorsan zajlott ahhoz, hogy a nézők széles tábora is azonnal megértse a lényegét, ezért most bemutatjuk a show részleteit.

Első állítás: „A Magyar Szocialista Pártnak konzekvens az álláspontja: nem támogatunk kötelező betelepítési kvótát, nem kívánjuk lebontani a kerítést…”

Vagyis migránsellenesek, mint a szél. Vagy mégsem? Nézzük a mondat következő részét.

Második állítás: „…, és egyébként támogatunk minden méltányos és humanitárius eljárást.” Persze, hogy mégsem, hiszen ez nem mást, mint a migránsoknak adott név nélküli bankkártyák és a humanitárius vízum támogatását jelenti, ami az illegális bevándorlás legalizálását, szabályozott mederbe terelését segíti elő. A humanitárius vízum révén a migránsok az Unión kívül, például uniós országok nagykövetségén részesülhetnek az EU területére belépésre jogosító engedélyre, aztán azzal akkor és oda megy, ahova akar. A név nélküli bankkártyával pedig az ellátásól is lehet gondoskodni. Minek bontsanak kerítést, ha a kapun is bejöhet bárki. Sokkal több, mint a kötelező kvóta révén. – Ügyes! – mondá erre az egyszeri ember.

Magyarán, a szocik támogatnak minden olyan menedzselt lehetőséget, amellyel a migránsok korlátlan számban bejöhetnek az Unióba, így Magyarországra is.

Harmadik állítás: Ehhez „Azonban egységes európai fellépésre lenne szükség”, magyarán Soros és Gyurcsányné kedvencére, az Európai Egyesült Államokra, ám legnagyobb sajnálatukra „ezt a kormánypártok inkább akadályozzák.”

S akkor álljon itt egy a Fidesz EP kampányának hét pontjából.

„Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!” A mondatnak elő- és utótagja nincs.

Molnár Zsolt tehát pillanatok alatt bemutatta, amit kevesen tudnak utánozni: egy mondaton belül csinált ülepet a saját szájából.

Bravó!

Horváth K. József - ]]>https://leander.blogstar.hu/]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Jobbegyenes (2345) Heti lámpás (259) Szépségápolás (15) Irodalmi kávéház (513) Gazdaság (665) Sport (729) Életmód (1) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (6154) Emberi kapcsolatok (36) Mozaik (83) Tereb (141) Politika (1581) Alámerült atlantiszom (142) Titkok és talányok (12) Tv fotel (65) Belföld (7) Rejtőzködő magyarország (168) Flag gondolja (33) Kultúra (6) Nagyvilág (1465) Történelem (15) Autómánia (61) Egészség (50) Mozi világ (440) Vetítő (30)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>