Ma 2024 június 19. Gyárfás napja van. Holnap Rafael napja lesz.
Már ezt is szabad? Ömlik a szavaiból a bolsevizmus

Már ezt is szabad? Ömlik a szavaiból a bolsevizmus

Flag

Szöveg méret

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Aki nincs velünk, az ellenünk van!

 

A közgondolkodásban Rákosi Mátyás kommunista diktátornak és rendszerének „hivatalos” jelszava újra feltűnt a magyar közéletben: „aki nincs velünk, az ellenünk van.”

Most éppen Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció politikusa adta elő. Szavai szerint, aki a mai ellenzékben nem áll be a Gyurcsány-család mögé, az minimum áruló, fideszes, eltörlendő, kiírtandó, antidemokratikus, náci és a többi…

A magát demokratikusnak gondoló ellenzéknek ez nem újdonság, hiszen már régóta – a Jobbiktól a Párbeszédig –csak az őszödi böszme kottájából játszanak. Már régóta csak azon folyik a marakodás, hogy ki lesz az első hegedűs Gyurcsány karmester zenekarában, és kinek mennyi hely jut benne.

A ]]>fenyegetés]]>, természetesen, Fegyőr Bandinak, a Momentum elnökének és a pesti körúton belüli vörös brigádjainak szólt, akik (látszólag) vonakodnak beállni KláriFeri mögé. Látszólag, és még…!
 
De mit is csodálkozunk Vadai Ágnes kirohanásán? Hiszen a – szintén közkeletű – mondás szerint: a kommunista nem vész el, csak átalakul. Ebben az esetben, még csak át sem alakul!


Csókol benneteket:
Eleméry T. Olivér
 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Rejtőzködő magyarország (168) Tereb (146) Irodalmi kávéház (537) Gasztronómia (539) Szépségápolás (15) Gazdaság (711) Nagyvilág (1310) Vetítő (30) Mozi világ (440) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7660) Emberi kapcsolatok (36) Életmód (1) Egészség (50) Politika (1582) Heti lámpás (319) Mozaik (83) Alámerült atlantiszom (142) Belföld (11) Sport (729) Tv fotel (65) Kultúra (9) Flag gondolja (36) Történelem (18) Jobbegyenes (2816) Autómánia (61) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>