Ma 2024 július 21. Dániel, Daniella napja van. Holnap Magdolna napja lesz.
Magyar Péter jachtozással próbált szerencsét a Tinderen

Magyar Péter jachtozással próbált szerencsét a Tinderen

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Élvezi a luxuséletet Varga Judit volt férje.

A kiskorúakra is veszélyes az a szexpartner-kereső, amelyre Magyar Péter regisztrált – írja a ]]>Tűzfalcsoport]]>. A blog ezen a ponton felidézi a HVG egy korábbi cikkét, amely szerint kiskorúak miatt szállt rá a Tinderre a brit kormány. Ennek kapcsán a ]]>Sunday Times]]> közérdekű adatigénylésre hivatkozva azt írta: Nagy-Britanniában 2015 óta

nem kevesebb mint harminc kiskorút erőszakoltak meg, akik egyébként nem valós életkorukat adták meg a társkeresőkön.

További hatvan alkalommal elcsábították vagy szexuálisan kihasználták őket. A legfiatalabb áldozat nyolcesztendős volt.

Az elmúlt időszakban arról is lehetett olvasni, hogy megszaporodtak az úgynevezett sugardaddy-k és sugarbabe-ek a Tinderen, ami azt jelenti, hogy anyagi ellenszolgáltatással párosuló társkeresés, a kitartottság kezd elterjedni a platformon. Mint arról Bohár Dániel videójából is értesülhettünk, Magyar Péter is regisztrált az említett felületen.

 

A képek tanúsága szerint Magyar Péter élvezi a luxuséletet, a finom borok és pezsgők azok a hívószavak, amelyekre lecsaphattak a szingli hölgyek, amíg Magyar Péter aktív volt a társkeresőnél.

A Pew Research Center által készített Internet & American Life Project ]]>szerint ]]>az online randizók 54 százaléka súlyosan félrevezető információkat ad meg a profiljában. Hamis fotókat használnak, hamis személyes adatokat osztanak meg, és hazudnak az életkorukról.

A randizók mintegy 28 százaléka azt mondja, hogy gyakran nem érzi magát biztonságban, amikor társkereső alkalmazásokat használnak. Emellett az amerikai egyetemisták negyven százaléka, akiket a Tinder-tapasztalataikról kérdeztek, azt állítja: az inkább alkalmazás csajozásra, mintsem komoly kapcsolatok kiépítésére.

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Autómánia (61) Jobbegyenes (2825) Tereb (146) Rejtőzködő magyarország (168) Életmód (1) Mozi világ (440) Vetítő (30) Alámerült atlantiszom (142) Egészség (50) Gasztronómia (539) Politika (1582) Történelem (18) Nézőpont (1) Mondom a magamét (7725) Irodalmi kávéház (537) Szépségápolás (15) Heti lámpás (322) Sport (729) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (9) Flag gondolja (36) Gazdaság (713) Tv fotel (65) Belföld (11) Nagyvilág (1310) Mozaik (83) Titkok és talányok (12)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>