Ma 2024 február 25. Géza napja van. Holnap Edina napja lesz.
Kifordított Robin Hoodok

Kifordított Robin Hoodok

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Nem kellene hagynunk, hogy a libernyákok – immár nyilvánosan – szétlopják az államot!

Forradalmi kiáltvánnyal rukkolt elő a ]]>444.hu]]> a napokban, Lopjátok szét az államot! címmel. Megjegyzendő, nincs ebben semmi új, már 1919-ben, majd 1945–47-ben is ugyanezen elvek mentén szerveződött meg a vörös hatalmi hálózat. A bolsevikok mindig is buzgólkodtak szétlopni az államot, ha a kormányrúd közelébe kerültek. Az utódok, azaz a Horn–Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-kormányok, ha másban nem is, de e téren teljes mértékben szakértőnek bizonyultak.

A szerkesztőségi véleményt Herczeg Márk fogalmazta meg, nyilván azért ő, mert neki nem kell a szomszédba mennie némi munícióért, ha uszításról, a nemzeti oldal dehumanizálásáról vagy a keresztényüldözés mártírjain való gúnyolódásról van szó. 

Mindenesetre nem lehet csak úgy elmenni a kiáltvány mellett, annyira szürreális élmény egyszerre sorosista árjatudatba és Uj Péter-féle rötyögős jófejkedésbe csomagoltan viszontlátni Karl Marx és Rosa Luxemburg kipróbált tanait!

Engedjék meg, hogy hosszabban idézzem az eszmefuttatást, ha már 2390 forintért beléptem a „Körbe”. Ebbe tartoznak, akik készek besegíteni a tulajdonosnak, azaz a közismert nemzetközi szélhámosnak és nyílt társadalmi világboldogítónak a B kategóriás magyar nyelvű propagandatermék finanszírozásában. (Az A ugyebár a Telex volna, a C a Partizán, aztán jön az Átlátszó, a Direkt36 és a többi, egészen a ZS kategóriáig, mely ma már minden téren az ÉS, amely ugyebár se nem élet, se nem irodalom, de még létezik.)

 

Szóval nézzük a szöveget! Normálisan tényleg nem érdemelne itt helyet, de mégis muszáj látni és tudomásul venni, hogy a nemzettel szemben álló másik oldal cseppet sem tudott megjavulni az eltelt bő száz évben. 

Már a felütés is ütős:

Itt az idő, hogy hétköznapi Robin Hoodok, barátságos Kohlhaas Mihályok legyünk! […] Vegyük vissza, ami a miénk, ne hagyjunk mindent ebek harmincadjára jutni!

Majd Herczeg Márk így érvel: „A Fidesz–KDNP 2010-ben felrúgta a társadalmi szerződést: új rendszert teremtett, ahol bizonyos rétegekre nem vonatkozik a törvény. […] Nem is biztatnék senkit törvénysértésre, mert ha valaha szeretnénk még demokratikus köztársaságban élni, a joguralom szikráját nem ártana megőriznünk. De még legális keretek között is bőven lehet tenni azért, hogy Magyarország egy kicsit jobb hely legyen.
Például azzal, hogy szétlopjuk az államot!

[…] Minél több pénzt kell kimenteni az állam karmai közül. […] Minél kisebb merítésből dolgozhatnak, annál kevesebbet lophatnak el, és a közvagyont annál értelmesebben kellene felhasználniuk. Ebben a rendszerben, úgy tűnik, csak rosszabb dolog történhet a közpénzzel annál, hogy behúzzuk. […] Alapvetően kulturális területen érdemes pályázni és nyerni, mert itt a legegyértelműbb a helyzet. […] Ne add el, hanem szabadítsd fel magad!
Olyasmit persze nem kell vállalni, amit az ember nem szívesen tesz meg, vagy ami egyenesen ártalmas. […] De ha adott esetben semmi kárt nem okozunk vele, és nem kíván több fáradalmat, mint ugyanannyiért tényleges munkát végezni valahol az államtól távol, akkor nyugodtan fel lehet venni a támogatást. […] Ne szidjuk le vagy röhögjük ki azokat a barátainkat, akik állami támogatást kapnak, hanem gratuláljunk nekik, hogy megcselekedték, amit megkövetelt a haza.”

 

Persze a szöveget elolvasva egyértelművé válik, hogy a Soros-hálózat ezúttal (még) nem új Matuska Szilvesztereket és Szamuely Tiborokat toboroz a 444.hu oldalán (ez a munka egyelőre csendben zajlik, lásd a Párbeszéd parlamenti képviselőjének, Jámbor Andrásnak az antifa-szélsőbaloldali-terrorista kapcsolatait vagy az ugyancsak párbeszédes Karácsony Gergely főpolgármester október 23-i, ünnepi színpadán fellépő, politikai gyilkosságokra uszító ifjú anarchistákat).

Herczeg Márk a kiáltványban inkább feloldozást kíván osztani a Nemzeti Együttműködés Rendszerében, azaz a NER-ben elhelyezkedő, attól állást, támogatást elfogadó elvtársainak. Hiába, az éhség nagy úr, s mégiscsak 13 éve kormányoz folyamatosan, kétharmados parlamenti felhatalmazással a Fidesz–KDNP! A budapesti Városháza fizetési listájára pedig (mégoly hosszú is az) nem kerülhet fel minden libernyák.

Ami még pikánsabbá teszi a közpénzsóvár bolsevikok önfelmentő kiáltványát, az az, hogy valójában minden okuk megvan közmegbízatások és közpénzek elnyerésében reménykedni, hiszen ezeket eddig sem kellett nélkülöz­niük. A nemzeti együttműködés eszméje ugyanis nem politikai termék vagy blöff volt, hanem a 2010-es kormány- és korszakváltás után a kiegyezés valódi felkínálása az ország másként gondolkodó, másra szavazó, de a nemzetépítésben együttműködésre kész részének.

Csakhogy a libernyák célközönség a baráti jobbot egészen másként értelmezte. A gyengeség jeleként, kiskapuként, résként a pajzson. Lehetőségként a kulturális hegemóniájuk megtartására, a beépülésre és a bomlasztásra, miközben eszük ágában nem volt bármit is tenni a közös, nemzeti ügyeinkért, kultúránkért. Mondhatni, 

madárnak nézték és nézik a mindenkori jobboldali minisztereket, kulturális vezetőket, főigazgatókat, akik közül az elmúlt 13 évben többen boldogan azonosultak is a szereppel, némi cirógatást vagy legalábbis védettséget remélve a kiközösítéstől, nyilvános megszégyenítéstől és a langymeleg páholyokból való defenesztrálástól.

A világért sem szeretnék egy korábban megszakadt publicisztikafolyam folytatójaként feltűnni, ám néhány esetet azért hadd emlegessek fel, mely talán hozzásegít a nemzeti-patrióta érdekeink felismeréséhez és önvédelmi reflexeink beindításához.

Friss botrány például, hogy több mint tízmillió forint támogatást nyalhatott fel a Nemzeti Kulturális Alaptól a Carson Coma nevű zenekar, melynek tagjai David Pressman házi bárdjaiként is ismertek, sőt felléptek az amerikai nagykövet LMBTQ-partiján. Leghíresebb daluk az Orbán-fóbia egyik legkínosabb megnyilvánulása. Állami pénzből szervezett nyári fesztivál fő attrakciója lehetett a Krúbi nevű YouTube-sztár is, akinek legismertebb dalszövegében a miniszterelnök és Gyurcsány Ferenc nemi aktusra lép egymással. Ide vehetjük az ellenzéki tüntetések gumimártírjának és szatócsának, Molnár Áron „NoÁr”-nak a felejthető szereplését a közpénzből forgatott Hadik-filmben vagy a P…csa punkzenekar és az összes más savanyú lelkű nemzetgyűlölő „remeklését” a szintén állami forrásokból összehozott raktárkoncerteken, netán a Jeanne d’Arc-imitátor Péterfy Bori agyonszerepeltetését a jobber rendezvényeken vagy éppen az új generációs Hernádi Judit, azaz Ónodi Eszter kényeztetését a Scrutonban. A sor természetesen igen hosszan folytatható.

 

L. Simon László, a Magyar Nemzeti Mú­zeum főigazgatója hétfőn éppen saját rendezvényének pódiumbeszélgetésén vett részt, melynek moderálására Zsuppán Andrást, a G-napon a nemzeti-konzervatív olvasóit arcul csapó Heti Válasz munkatársát kérte fel, amikor értesítést kapott a felmentéséről. A kínos jelenetet maga a felbérelt újságíró, azaz Zsuppán írta meg a Válasz Online Facebook-oldalán, s mindjárt hasonlóságot talált Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor kormánya között. 

Majd rögtön rácsatlakozott a polémiára a 2015-ös árulók másik lapjának, a Magyar Hangnak a munkatársa, Zimon András, aki már frusztrált balekként írt L. Simonról, akit felfalt saját feudalista rezsimje. (Zimon a szokásához híven ezt kissé plasztikusabban fogalmazta meg.)

Felvetődik a kérdés: megérte? Érdemes volt Zsuppán, Zimon és a többi újdonsült, illetve ólibernyákot kényeztetni? Ugye, nem!

Most, hogy a kifordított Robin Hoodok végre színt vallottak, számot kellene vetni az elmúlt 13 év kultúrpolitikájával, és átgondolni: kell-e etetni a szörnyeteget és a szörnyecskéket? Mielőtt még valóban nekiveselkednek, és szétlopják a magyar államot…

Borítókép: illusztráció (Fotó: Éberling András)

Huth Gergely

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Szépségápolás (15) Belföld (10) Gazdaság (698) Életmód (1) Történelem (17) Politika (1582) Flag gondolja (36) Gasztronómia (539) Titkok és talányok (12) Sport (729) Autómánia (61) Nézőpont (1) Rejtőzködő magyarország (168) Nagyvilág (1309) Tv fotel (65) Kultúra (6) Vetítő (30) Heti lámpás (305) Alámerült atlantiszom (142) Irodalmi kávéház (535) Mondom a magamét (7422) Egészség (50) Mozaik (83) Jobbegyenes (2761) Tereb (146) Emberi kapcsolatok (36) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>