Ma 2024 február 24. Mátyás napja van. Holnap Géza napja lesz.
Egy migránsgyámolító

Egy migránsgyámolító

Flag

Szöveg méret

Még nincs értékelve

Van itt minden, mint a Fradi-kolbászban...

 

„Van itt minden, mint a Fradi-kolbászban: al-Kaida, Iszlám Állam, Hamász és a tálibok. A lényeg, hogy meglegyen az egyenlőségjel az Euró­pába igyekvő bevándorlók és a terroristák között” – leplezte le minap a nyilvánosságra hozott titkosszolgálati jelentés igazi célját Hardy Mihály a Klubrádióban. A cél egyértelmű, magyarázta a humorista: a jövő júniusi választásokig forrásponton kell tartani a bevándorlók veszélyeiről szóló témát, ezzel kell riogatni a magyar közönséget.

Miközben már a szilánkosra aprított nyugat-európai nagyvárosok nehéz felfogású polgárai is ráébredtek, hogy nem volt jó ötlet a migránshordák nyájas befogadása, hisz lassacskán kisebbségbe szorulnak saját pátriájukban, nálunk még – lám! – akad migránsgyámolító. Gondolom, Hardy szerint a párizsi peremkerületekről készített háborús fotók az Orbán-média trükkfelvételei. (Régi megmondóember a Mihály. Még az átkosban kezdte, hat éven át a köztévé moszkvai tudósítójaként jelentkezett a Vörös térről, innen a Bánó-féle Esti egyenleghez vezetett az útja, később a ványadt TV3-ban töltött be különféle vezető posztokat, majd az ATV hírigazgatói székébe ült. Évtizedig a Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatójaként szárnyalt, legújabban a „megszüntetett” Klubrádió főszerkesztő-helyetteseként ferdíti a valóságot.) „Európa már többször is a sípjába fújt, ennek kiállítás lesz a vége” – értékelte hősünk az Orbán-kormány munkásságát nemrég. A szolgalelkűségbe is bele lehet betegedni. „Mihály, te lelki hontalan, most éppen hová vagy bekötve? – érdeklődik egy kommentelő. – Ha a szervilizmus fájna, sikítanál.”

Borítókép: Hardy Mihály (Forrás: YouTube/Hír TV)

Pilhál György

]]>www.magyarnemzet.hu]]>

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Mindig naprakészen legfrissebb híreinkből!

Belföld (10) Irodalmi kávéház (535) Történelem (17) Titkok és talányok (12) Politika (1582) Rejtőzködő magyarország (168) Gazdaság (698) Mozaik (83) Nagyvilág (1309) Tereb (146) Nézőpont (1) Szépségápolás (15) Életmód (1) Autómánia (61) Heti lámpás (305) Emberi kapcsolatok (36) Kultúra (6) Egészség (50) Gasztronómia (539) Mondom a magamét (7420) Vetítő (30) Jobbegyenes (2761) Sport (729) Alámerült atlantiszom (142) Tv fotel (65) Flag gondolja (36) Mozi világ (440)
]]>eff]]>
]]>free speech]]>
]]>mti]]>